Значи, вижте това - www.ankk.data.bg . Преди време го прочетох и си казах "голяма простотия", но въпреки това се регнах(нз защо). И един ден получавам писмо:
Zdraveite gospojice *******,
Dnes (25 avgust) beshe teglen jrebiqt za anketata, v koqto u4astvahte na adres: www.ankk.data.bg. Vie imahte neveroqten kusmet - na vas se padna nagradata !!!! Dobrite novini ne svursvat do tuk
Vie imate vuzmojnostta da si izberete nagradata: mp3 player Neo 128 MB ili flash pamet 256 MB ili shpindel sus 100 kompakt diska (CD-R) ili 50 DVD-ta ili druga nagrada na priblizitelno sushtata stoinost.
Ostavqme vi na razpolojenie edna sedmica za da pomilite i da si izberete nagradata, koqto vi haresva. Shte o4akvame vashiqt otgovor do 1 septemvri. Samata nagrada shte vi vru4im li4no mejdu 4 i 25 septemvri (ako ste ot Sofiq) ili shte vi q izpratim po kurier (ako ste izvun Sofiq).
Blagodarim vi za u4astieto v anketata! Shte se radvame ako u4astvate i v budeshti nashi anketi.
Best regards: Hristo Petrov
Малко странно ми се стори, но отговорих (с малко закъснение) на писмото. Следва второ писмо:
Zdraveite otnovo. Ne se pritesnqvaite, 4e ste otgovorili malko po-kusno na izprateniqt mail. Shte vi izpratim nagradata po kurier. Za tazi cel shte ni bude neobhodima slednata informaciq za vas:
- trite imena, navursheni godini;
- to4en adres, zaedno s poshtenskiqt kod, na koito da vi bude dostavena nagradata;
- telefon ili GSM nomer na koito da vi zvunnem, ako se naloji.
Nagradata shte vi bude izpratena 4rez kurierska firma za nasha smetka. Tq shte pristigne v ponedelnik ili vtornik. Molq da napishete v tezi dni po koe vreme shte budete na adresa za da ne se razminete s kuriera
Best regards: Hristo Petrov
Тааа....какво да правя, мислите ли, че това е някаква ебавка само за да събират данни и да вършат глупости???![]()
Еми... ти от къде си? Смисъл като не искаш да си даваш адреса, а има шанс това да не е ебавка(не е голям шанса, но го има)не можеш ли да отидеш да си вземеш наградата лично или някой да отиде вместо теб?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
писмата които си получавал на латиница ли сасигурен знак че е измама
от Бургас съм...
П.С.Първото писмо го имаше на латиница и на кирилица , а второто само на латиница...
Според мен е ебавка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен не еПървоначално написано от Aleandra
Най добре говори с ваште и да не си сама когато би трябвало да ти го донесатиначе успех
![]()
ХА! сега видях, че най-отдолу на сайта пише мойто име, че съм спечелила наградата...може и да не е ебавка, защото проверявах преди като че ли не вярвах, защото не пишеше име и може да са пратили на пове4ето участници само и само да събират данни, но отдолу пише трите ми имена... пфф ве4е по4вам да вярвам и май май ще си дам данните, все пак плейъ4е :P
А мога ли да кажа да пратят куриера някаде другаде и да пратя баща ми да го земе?
I az mislq 4e ne e.Първоначално написано от ledenata_kralicA
Ми не е ама майка ми не вярва и не дава да си дам адреса....не знам, може би донякъде е права, но не знам вече. мисля вариант да го пратя на най-добрата си фр..?
Знаеш ли най-добре наистина кажи куриера да го пратят другаде и да го вземе баща ти![]()
кажи на куриера да прати наградата у нас ;щ
Ама мога ли да го пратя примерно пред мак доналдсили трябва да е на някакъв адрес
![]()
aha, mislq 4e taka e nai razumno! kajete na nqkoi kom6iq, i mu otidete na gosti togava!Първоначално написано от Анонимко
no maika ti e prava! adresa na si davai!
![]()
6te te navestqt kogato te nqma i 6te ti zadignat pc! na men kato mi otkradnaha compa, policaite kazaha 4e tova e nai razprostraneniqt na4in za kradene! adresa ot igri, uj pe4eli6 ne6to, i ostava6 bez pc!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
toj edin nash poznat specheli taka ot tombola nyakakva igra i si mu ya dadoha.