- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo rabotqt va6ite
kakvo rabotqt va6ite i iskate li da rabotite su6toto kato tqh?
moite sa lekari i tvurdo ne iskam da sum lekar!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
М интересна темичка
Ми майка ми работи в банка,обучава служителите,а баща ми е директор на една гимназия
Аз твърдо не искам да работя като нито един от тях!!!Правото мн повече ме влече като професия![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Майка ми работи като адвокат, а баща ми по професия е архитект. И двамата работят по специалността си, но в същото време имат и частен бизнес. Аз също искам да следвам архитектура.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моите са инженери,но аз не смятам да последвам техния път.Искам да работя нещо по-интересно и увлекателно,свързано с опасности,например следовател,криминалист,мож е и таен агент.Ако това не стане(вероятно няма да стане) искам да съм актриса(това и то няма да стане).Така че засега незнам какво мога да работя(което може да се постигне де).
Темата се повтаря май![]()
Майка - учител - физик , инженер - физик , преводач , технолог ( за това й плащат ) .Не й плащат за да е майка , готвач , чистач , кошче за душевни отпадъци
Баща - учител - математик , програмист , счетоводител , управител на бензиностанция ( за това му се плаща ) . Не му се плаща за да оправя ТВтата и ПСтата в квартала , да бъде баща ( не че е много добър баща , ама това е др. тема )
lekari puuuuuuuuuuuuuuuuu ne 6ta !!!!!!!!!!!
Майка ми е кинезитерапевт, баща ми е лекар. И двамата си работят по специалността.Отделно майка ми има възтановителен център-сауна, масаж, фитнес, тангентор и т.н.Искам да съм прокурор
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Mm mama e zubarka (zubolekar) a tati e voenen..Iskam da sum kato tatiiiiVinagi tva me e radvalo..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Учители от няколко поколенияи аз трябва да стана такъв
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
maika mi e lekar ..na4alnik na otdelenie ...
ba6ta mi e kapitan na tanker .. ma ne iskam da stana kat tqh ! iskam da stana jurnalist ! :P
Мен само баща ми е лекар, но и аз не искам да ставам такъв, не съм по многото ученеПървоначално написано от kudravoto
Майка ми е химичка
ba6ta mi ima virma za povdiga4i a maikami e farmaceft i e upravitel na edna apteka na targovska liga az 6e nasledia virmata na tate i 6e si varta toia biznes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taka maika mi ima optika i bashta mi raboti v neq kato distributor..inache e ton rejisior v kinoto ....am iskam posle kato zavursha da rabotq v optikata dokato si zavursha ikonomikata i zadochnoto..vse ot nqkude se pochva...a posle turgoviq ..4astni firmi..v obshti liniii tova sa mi planovete![]()
ми баща ми е управител на банка ,майка счетоводител...аз не съм по тия неща...насочил съм се към стоматология или към военоморското във варна![]()
ахахах като гледам на всички постовете.. вашите родители имат хубави работи.. мойта мама е кундукторка , а баща ми е таксиметров шофьор. Определено не искам да съм като тях.. Майка ми винаги казва " Учи,мама, да не станеш кундуктор" ахаха
майка ми по професия текстилен инженер,работи като техник на една немска фирма(за дрехи естествено) и има фирма за ръчно плетиво
баща ми е авиоинженер
maika mi e zubolekar a bashta mi lekar.. ubiistvena kombinaciq....![]()
майка е художник-учител в художесвената в пловдив,а бащата е бизнесмен-шеф на фирма за климатици \/
Майка ми е медицинска сестра,а баща ми е диагностик в един авто сервиз.Не искам да ставам като майка ми,а искам да стана адвокатка,полицайка или следователка.
По принцип и двамата се води,че работят....![]()
Майка ми счетоводител от 25 години,баща ми адвокат.Тез професий ми харесват донякъде особено счетоводителя,но незнам дали ще ставам такъв.![]()
Мама - ся не работи щото е бременна!!!
Тате - полицай \/ !!!
...
eh .. blaze tiПървоначално написано от jeditte
az s 1 zubolekarka vkushti ne se opravqm puk predstavqm si 2-ma
![]()
![]()
![]()
tatko e biznesmen i e mnogo 4esto v 4ujbina a maika e glaven uriskonsult na `komisiq za za6tita na konkurenciqta` i 2mata sa seriozni i rabotoholici az pak iskam da ozvu4avam animacii![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.