.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 145
    Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kakvo rabotqt va6ite

kakvo rabotqt va6ite i iskate li da rabotite su6toto kato tqh?
    moite sa lekari i tvurdo ne iskam da sum lekar!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    М интересна темичка
    Ми майка ми работи в банка,обучава служителите,а баща ми е директор на една гимназия
    Аз твърдо не искам да работя като нито един от тях!!!Правото мн повече ме влече като професия

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Майка ми работи като адвокат, а баща ми по професия е архитект. И двамата работят по специалността си, но в същото време имат и частен бизнес. Аз също искам да следвам архитектура.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Моите са инженери,но аз не смятам да последвам техния път.Искам да работя нещо по-интересно и увлекателно,свързано с опасности,например следовател,криминалист,мож е и таен агент.Ако това не стане(вероятно няма да стане) искам да съм актриса(това и то няма да стане).Така че засега незнам какво мога да работя(което може да се постигне де).

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Темата се повтаря май

Майка - учител - физик , инженер - физик , преводач , технолог ( за това й плащат ) .Не й плащат за да е майка , готвач , чистач , кошче за душевни отпадъци
    Баща - учител - математик , програмист , счетоводител , управител на бензиностанция ( за това му се плаща ) . Не му се плаща за да оправя ТВтата и ПСтата в квартала , да бъде баща ( не че е много добър баща , ама това е др. тема )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    lekari puuuuuuuuuuuuuuuuu ne 6ta !!!!!!!!!!!

Майка ми е кинезитерапевт, баща ми е лекар. И двамата си работят по специалността.Отделно майка ми има възтановителен център-сауна, масаж, фитнес, тангентор и т.н.Искам да съм прокурор
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mm mama e zubarka (zubolekar) a tati e voenen..Iskam da sum kato tatiiii Vinagi tva me e radvalo..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Учители от няколко поколения и аз трябва да стана такъв
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    maika mi e lekar ..na4alnik na otdelenie ...
    ba6ta mi e kapitan na tanker .. ma ne iskam da stana kat tqh ! iskam da stana jurnalist ! :P

Re: kakvo rabotqt va6ite

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    kakvo rabotqt va6ite i iskate li da rabotite su6toto kato tqh?
    moite sa lekari i tvurdo ne iskam da sum lekar!
    Мен само баща ми е лекар, но и аз не искам да ставам такъв, не съм по многото учене Майка ми е химичка

Guest
    ba6ta mi ima virma za povdiga4i a maikami e farmaceft i e upravitel na edna apteka na targovska liga az 6e nasledia virmata na tate i 6e si varta toia biznes

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    taka maika mi ima optika i bashta mi raboti v neq kato distributor..inache e ton rejisior v kinoto ....am iskam posle kato zavursha da rabotq v optikata dokato si zavursha ikonomikata i zadochnoto..vse ot nqkude se pochva...a posle turgoviq ..4astni firmi..v obshti liniii tova sa mi planovete

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    баща ми работи в строителството а майка ми е домакиня. със сигурност не искам да ставам като тях. искам тази година да кандидатствам и да ме приемат да следвам и след като завърша и взема магистърска степен и евентуално да се заема със собствен бизнес или да отида в чужбина :yoji:
    :yoji:

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ми баща ми е управител на банка ,майка счетоводител...аз не съм по тия неща...насочил съм се към стоматология или към военоморското във варна

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ахахах като гледам на всички постовете.. вашите родители имат хубави работи.. мойта мама е кундукторка , а баща ми е таксиметров шофьор. Определено не искам да съм като тях.. Майка ми винаги казва " Учи,мама, да не станеш кундуктор" ахаха

Повече от фен
    майка ми по професия текстилен инженер,работи като техник на една немска фирма(за дрехи естествено) и има фирма за ръчно плетиво
    баща ми е авиоинженер

maika mi e zubolekar a bashta mi lekar.. ubiistvena kombinaciq....

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    майка е художник-учител в художесвената в пловдив,а бащата е бизнесмен-шеф на фирма за климатици \/

катя89
    Guest
    Майка ми е медицинска сестра,а баща ми е диагностик в един авто сервиз.Не искам да ставам като майка ми,а искам да стана адвокатка,полицайка или следователка.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    По принцип и двамата се води,че работят....
    Майка ми счетоводител от 25 години,баща ми адвокат.Тез професий ми харесват донякъде особено счетоводителя,но незнам дали ще ставам такъв.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мама - ся не работи щото е бременна!!!
    Тате - полицай \/ !!!

Повече от фен
    ...

Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Мойте мама и тати са зъболекари и по тоя повод всички мислят че сме много богати ама не е вярно(кабинета не е наш,а на други хора,които прибират голям процент от печалбата)Не че се оплаквам,ама просто хората като чуят какво работят наще и край-променят си държанието към мен веднага,виждам че доста от вас са деца на медицински работници,така че сигурно ви е ясно за какво става дума...Не,определено не ща да съм кат тях,учих художествена гимназия,ама в академията не ме приеха...Обаче "художник къща не храни"...Ще ми се някаква канцеларска работа,пък рисуването-допълнително.Баща ми рисува и това ни е допълнителен доход понякога...
    eh .. blaze ti az s 1 zubolekarka vkushti ne se opravqm puk predstavqm si 2-ma

tatko e biznesmen i e mnogo 4esto v 4ujbina a maika e glaven uriskonsult na `komisiq za za6tita na konkurenciqta` i 2mata sa seriozni i rabotoholici az pak iskam da ozvu4avam animacii
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си