.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Наще държат една фирма , ма незнам дали искам да стана кат тях

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    nashte sa daskali. Ne iskam da stana uchitel. Za tva deto se vika "Uchi moito mom4e a pyk kato ne stane ni6to ot tebe 6ta napraim daskal"

maikami ni6to.ba6tami,si im bsnki v 4ujbina i u nas.

Майка ми е инжинер по климатици и незнам си кво си а баща ми началник на отдел на летището
    A.C.A.B - All cops are bastards

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Мама работи в общината издава визи и скици за строеж баща ми почина иначе работеше в една строителна фирма
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

ba6ta mi e tv tehnik,maika mi e sudrujnik vav firma na nutarius,mislq da posledvam maika,u4a pravo
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Фен
    Град
    botevgrad
    Maika mi e lekar (rentgenolog) a ba6ta mi e kurier (v speedy) Ne iskam da buda kato tqh opredeleno !

Guest
    Moq tate e mejdunaroden shofior.

Град
    София
    Майка ми е нотариус, а баща ми е невро хирург. Попринцип като трябваше да си избирам професия се чудех м/у медицината и правото. Все пак завърших наказателно право и международни отношения така, че очевидно съм последвала майчиния си пример, въпреки, че татко имаше страхотно желание да ме направи някоя лекарка.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ами тате работи като механик-снабдител , а мама като телефонистка. нищо особено. аз имам голямата амбиция да стана биохимичка или кардиохирург. едно от двете само да е нещо с биология и химия . много ми се отдават. а ако успея да отида да уча във Франция медицина ще съм много доволна. това ми е мечтата един вид
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    Благоевград
    Роден съм в семейство на учтители. Не искам да съм като тях, но в крайна сметка съдбата ще покаже догодина.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    i dvamata sa v banka - oditor i kreditna inspektorka

Баща ми е митничар,а майка ми се занимава с продажба на чехли от Сърбия(ванася ги)

C0mIx_Girl
    Guest
    maicheto e daskalka v nachalno uchilishte a bashta mi e glaven redaktor na spisanie ii pishe knigi.....strannoto e che az opredeleno ne moga da si predstavq da rabotq neshto podobno tui kato vinagi sam mechtala za nqkoq luda rabota.ne moga da si predstavq da pravq edno i sushto neshto vseki den no znam che vse nqkoga shte se naloji....az kato uchitelsko dete ne se radvam chesto na otlichni otcenki i mai sam se metnala poveche na bashta mi zashtoto mi se otdava pisaneto na razni neshta......no naistina se nadqvam nqkoi den da imam rabota koqto mi dostavq udovolstvie

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Майка ми е текстилен инженер, но работи като учителка.Обаче сега е по майчинство.Баща ми и той инженер, само че-строителен.Има си фирма за дървена дограма и още една за проектиране.Определено не искам да работя нещо като тях.Насочила съм се към право или медицина...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мамето е в Гранична полиция Бащата в Полицията познайте какъв искат да ме прават

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Re: kakvo rabotqt va6ite

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    kakvo rabotqt va6ite i iskate li da rabotite su6toto kato tqh?
    moite sa lekari i tvurdo ne iskam da sum lekar!
    Е,и моите са лекари-баща ми-неврохирург във Франция,майка ми-по специалност-невролог,работи и като медицински представител.В никакъв случай не искам да ставам лекар,въпреки,че все още не съм наясно каква искам да бъда!

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Майка ми и баща ми са инжинери.Имат две фирми.Едната е за строителство и майка ми работи там а другата нямам представа Аз няма да ставам като тях определено.Състезател ще ставам и по ралита ще ходя Дано да стане

kakvo rabotqt va6ite
    не си ли малко нахална с тея въпроси?
    но както и да е-ще отговоря
    майка ми работи в Германия а баща ми е управител на една фирма
    аз искам да стана адвокат
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}

Тате - полицай \/ !!!
    syper i men me kefi profesiqta"policai"

tate-ima firma za ppovdiga4i a mama e farmaceft abe tupoooo
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Мама е фармацефт , и доктор също ама не практикува вече (не си струва)
    Баща ми е собственик на няколко фирми, аз съм управител на една от тях.
    2т. системно

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    мамито е адвокат
    а тати има някфа фирма (боже като се замисля дори несъм се интересувала кфа е)
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Моите и двамата си имат частен бизнес. Иначе аз искам да съм... чакай да видим... писателка, модел, кралица...и още цял куп подобни.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    И Двамата са лекари И аз ще ставам лекарка...Мммм Д-р Иванова доста добре ми звучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си