- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo rabotqt va6ite
Майка ми работи в бизнес център,а в нас е голяма домакиня,ако трябва да и се плаща за това вече да е милиардерка![]()
Баща ми има собствен бизнес,както и да ви го обясня едва ли ще ме разберетеНо определено не искам да работя като някой от тях
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
майка ми е учителка,а баща ми -полицай![]()
ami i maika mi i ba6ta mi rabotqt v na6eta firma za avto4asti i pro4ie...as mai nqma da stana takava ama znae li se ko sh me vle4e dokato zavyr6a :P
ba6ta mi e voenen(v nikakav slu4ai ne iskam da sam kato nego)maika mi po profesiq e ikonomist no ne si raboti po specialnostta.bila e 9 godini u4itel po ikonomika i menigmant,sega raboti v Karlsberg BG-"operator prodajbi i vruzki s klientite".az iskam da sledvam psihologiq nqkoi den![]()
Мама - директор на училище![]()
Тати - организатор-мениджър в Български Морски Флот (БМФ)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
дъртия е катаджия
мама е гл. счетоводител в еди къде си
![]()
Журналисти са и двамата. Работят по специалността си. Аз обаче съм се засилил да уча нещо съвсем различно и със сигурност няма да стана като тях.
Ми майка ми е медицинска сестра в чужбина,(не е в Либия споко),а баща ми сега се занимава с търговия на алкохол и цигари,нема висше образование човека....Аз съм решила да ставам учителка по Английски, а през летните ваканции преводачка в някав курорт в чужбина. Ех пожелавам си го![]()
Мама е учителка по информационни технологии, а тате е военен. Като малка исках да ставам военна, но сега твърдо съм се насочила към медицина /неонатология или хирургична сестра/.
Мама е архитект а на тати е фирмата Glasurit за някакви глупости за коли и такиваа аз ще стана адвокад
![]()
Ти колко книжки си прочела досега момиченцеПървоначално написано от evil lady in black
?
2т. системно
мии мама е начална учителка,баща ми е инжинер.Аззз пък много се паля по актьорството хаха,но при всички случаи нямам желание да работя същото като родителите ми
![]()
f@nt@zi@
МИ майка ми работи в супермаркет,а баща ми кара влаковете.
По същия начин съм и аз - и двамата са лекари, но не искам да ставам като тяхПървоначално написано от kudravoto
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
хаха и мояПървоначално написано от NaDuFcHe
а майка ми работи в банка
Не мисла да ставам като тях![]()
Майка ми е икомист ,баща ми технически инженер,обаче не работят като такива имат си частен бизнес.
Maika mi e s4etovoditel v firmata na baba mi, a ba6ta mi e kuka![]()
тате е наркобос мама не работи щото тати изкарва много пари а чичо е катаджия в района на тате и го пази \/
мама е счетоводител, а татко стругар и се води началник на някакъв цех от многото им там![]()
Мама е лекар,а тате хотелиер,аз определено не искам да ставам нито едното,нито другото! Имам други планове за в бъдеще,както личи по ника ми :рРрР
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
майками-лекар
бащта ми-полицай