.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145
    Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Майчето е /много е дълго/ Началник отдел "Социално подпомагане" Созопол, а баща ми е военен и работи като радист на кораб Определено нито едното от двете не кефи... А аз какво искам да работя.. това не е ясно още на никой

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Майка ми е Треньорка по Акробатика , а Баща ми има собствен автосервиз .. с нито едно от двете не желая да се занимавам

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Vodo
    Мамето е в Гранична полиция Бащата в Полицията познайте какъв искат да ме прават
    bandiuga?

maika mi e programist i raboti v otdela na NATO kum VMA.tati e s obrazovanie jurnalist i pravist.beshe 11g v NS,ama mu pisna i si digna shapkata.sega baca kato shefche v edna televiziq \/ sestra mi e haimana i veche 5ta godina se muchi v uni.
    az sum studenta s golemi ambiici purvo bakalavur Evropeistika,posle Master 1 i Master 2 Politologiq,posle stavam prezident na SEU(Suedinenie Evropeiski Shtati) i posle zavladqvam sveta i zada sum moderna - vuvejdam ednolichna diktatura
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    somewhere i don't belong
    еми мама е оправителка на един ресторант а баща ми е лична охрана(бодигард може да се нарече също..)

u4iteli sa i dvamata
    mama po istoriq
    tate po informatika
    ne iskam da sum u4itelka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Tatko e policai,a mama detska uchitelka ...
    Opredeleno nqmam ambiciqta da produljawam semeinata tradiciq ... prawoto me wleche poweche :P

Голям фен
    Мама е лекар и управител на лечебно заведение ,а тати е ЧЗС .Насочила съм се към коренно различни професии от тяхните.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

баща ми е капитан на туристи4ески кораб в Гърция,а майка ми работи в ТЕЦ.....определено амбициите ми не са сварзани с техните професии
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Здравейте майка ми е адвокат а тати работи във фирма за авточастици иначе имаме и магазин за авто части.А бе не се оплаквам то логично е че мама е тази която ни изхранва .А относно с какво искам да се занимвавам когато порастна.........сега съм 8ми клас от 10 клас ще запиша хуманитарен профил-литература и история и така ще се подготвя по-лесно и по-отрано за кандидат студенските изпити.И за вбъдеще ще уча прво най-вероятно съдия или адвокат ще стана това са ми планчетата за вбъдеще.

Баща ми е Хетчъри мениджър в Птицекомбинта в Шумен.Майка ми по образование Българска и руска фиология,но в момента е безработна.А пък мойте амбиции са за медицина..

И двамата ми родители са пътно-строителни инженери.

Майка ми е продавач в магазин за мъжки и дамски дрехи на Мони Петров, баща ми е електро- шлосер в рудник за открит въгледобив и допълнително в сервиз за битова техника...
    Аз се насочвам към туризма и хотелиерството, тъй като сега уча това, и може би като второ висше- археология...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

ba6ta mi ima sobstven avto serviz. mai e nai golqmiqt v pld. a maika mi ima 2 ili 3 zavedeniq .

Фен
    Град
    България
    И двамата ми родители са следвали за ветеринари.Но сега не практикуват професията си(майка ми има фирма).Аз опредлено не искам да ставам ветеринар!!!!

ba6ta mi arhitekt maika mi ima firma za nedvijimi imoti bah tapotiqta

Mama - injener himik .. no sega raboti kato schetovoditel .. bashta mi - advokat iii brokerska agenciq .. tfa e .. ne iskam da nasledq nito edin ot dvamata ... brat mi she uchi prawo .. a az jurnalistika .. pone za sea towa sa mi planowete

Град
    Нарния
    Баща ми има една

Моите пък и двамата са лекари! Баща ми е кардиолог и си има кабинет,който после остава за мен! :P (кефя се щото е готин ) Майка ми е джипи,а по специалност е педиатър-нея се каня да следвам!Знам,че ще е трудно ама съм готова!

тате е бос във ВИС а мама е домакиня у нас
    Кирилица ис нот дед!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    mama e lekar a tate raboti v stroitelna firma iskam da sum kato mama
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Kizz'my black azz
    Guest
    Kissss my black azzz

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Anorch
    тате е бос във ВИС а мама е домакиня у нас
    хаха бах го у комплексара, и бентли имате нали

иначе имаме общ бизнес с баща ми от 1 година насам

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Баща ми е военен (не обичам да споменавам ранга, защото като научат кой е и започват да се подмазват, а не ме гледат коя съм аз )
    а майка ми е фотограф
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Лондон
    Hehehe tuka va6te vse nqkvi takia profesii imat...
    Ama moq tatko v bg patuva6e na korabi, be6e..of zabraih kaks e kazva6e ama znam 4e e 1 pozisciq samo pod kapitanaa, a maika .. mi v nqkva laboratoriq ba4ka6e posle sled sakra6tnieto na vsi4kite rabotnici tam si be6e domakinq...ksine6e v ka6ti qko si i be6e na neq, otida na daskalo sutrinta sqda da pie kafenceto, vra6tam se v golqmoto mejdu4sie to ve4e sednali na lafmoabet s nqkoi kom6iq ili brat4ed i.
    a sq v 4ujbina jiveem i tatko e painter and decorater toest boqdjiq ne6to takoz, a maika ima firma za 4istene na ka6ti ...za6to li neiskam da nasledq profesiqta na nito 1 ot tqh haha. no ne se sramuvam 4e ba4kat nqkvi takia gadni raboti prosto 6toto znam 4e doidoha v 4ujbina to4no zaradi men i sestra mii za da u4im tuk ! a ako si bqhme ostanali v bg mai4eto 6te6ee da si po4iva po cql den a tatko da si ima qkata rabota s dobrite pari ..
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си