- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo rabotqt va6ite
татко ми е суперинтендант, а майка ми не работи
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Maika mi raboti kato s4etovoditel-ikonomist,a ba6ta mi e policai.Nito ednata profesiq ne me vle4e.Haresvam pravoto no mrazq istoriqta,zatova sum se naso4ila kym izu4avane na 4ujdi ezici![]()
i dvamata sa uristi i daje maika mi e advokat 3-4 pokolenie ama az ne iskam da se zanimavam s tova iskam ne6to interesno
(tatko e sudia)
Лекари и двамата.. Не мисля, че искам да стана като тях, но човек никога не знае![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Не помня дали съм писала в тази тема...![]()
Майка ми работи в магазин за мъжка и дамска мода, а баща ми в Кауфланд Перник като отговорник по електричеството...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Дам, темата наистина е интересна ... Майка ми е бивша учителка по немски и механика, сега е главен счетоводител на студиото ми ... баща ми е директор на завод ... и да определено в момента съм като баща ми ... директор ... професията на майка ми нещо не ме влече, така де учителската ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Баща ми е първи инжинер на товарен кораб,а майка ми е тонрежисьор в "Дарик радио".
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Ами много ме кефят професите и на двамата много са готини хихи .Мама е моден дизайнер (на дрехи)а баща ми работи като криминалист(нещо в криминалните служби)не съм сигурно дали е точно такъв.И двете професии ме кефят обаче мен ме влече манекенството
ba6ta mi e na4alnik grupa v kriminalna policiq a maika mi e u4itelka v progimnaziq!a moqta me4ta vinagi e bila da bada 4engesled pomalko ot mesec mi e izpita za simeonovo i mn se nadqvam da uspeq!stiskaite palci
![]()
Стискаме [-o< И ти желая искрено успех =D> Ще бъдеш " Ненаситна полицайка "Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Майка ми работи в един офис като консултант-продавач, а баща ми работи в два офиса като охрана.Аз твърдо не искам да работя техните професий.Име други много по-яки, които искам![]()
Ми баща ми е едноличен търговец или по-скоро беше.Са е под наем фирмата му ,а той е в една друга фирма като куриер.Майка ми е операционна сестра във Александровска
Баща ми е военен,а майка ми е в Италия и чисти къщи.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Баща ми заедно с брат му имат голям цех за PVC изделия ,балатум и елхи
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Мама е секретар в едно училище.
Майка ми е управител на верига ресторанти. Не искам да съм като нея.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
Майка ми е личен лекар,а баща ми анестезиолог(за тези,които не знаят какво е тва-пак е лекар,главно слага упойки).
Майка ми е лекар, баща ми военен. Не искам да наследя професията на нито един от тях, може би просто защото искам децата ми да спят спокойно, а не да се будят посред нощ заради тревоги и спешни случаи...Ех,...
Ама се свиква, де
![]()
Баща ми - полицай
Мама - счетоводителка
не искам да работя нито едно от двете
Everything happens for a reason..