- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- cena na ki4yri?
zna4i re6ila sam da si pravq rysi ki4yri tanki iz cqlata kosa i na gasto!kosata mi dosta dalgi4ka...mislq da si q pravq s boq..ta iskam da vi popitam gore-dolo kolko stryva tazi procedyra?
Зависи с какво ще ти ги правят, но най-много 15 лв
mersi mnogo 6toto mi kazaha 4e e nai-malko 35lv. i az se stresnah s boq iskam!mersi pakПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
ами аз 3 пъти сам си правила кичури,има зна4ение дали с шапка или с фолио иска6 с 6апка е около 15лв а с фолио около 20 ама ако ти е много далга косата няма да могат да ти я направят с шапка!
ami razli4no.zavisi v kakuv salon 6te otide6.na men mi vzeha 25 za ki4uri i izpravqne,no ima mn po-skupi.primerno samo ki4uri 30-40lv.no pak kazvam mn zavisi kude 6te ti gi pravqt.edno syvet4e-izberi cvqt,stavnitelno blizuk do tvoq estestven,a i 6tom ti e mn dulga 6te ti vzemat pove4e..moqta e malko pod ramenete.otidi predvaritelno i popitai vuv friziorskiq salon,za da ne se stresne6 posle.hubavo e i da se postrije6 predi tova,osobeno ako e izto6etena v krai6tata,za6toto ot ki4uri zapo4va da cufti.
uspeh i dano sum bila polezna![]()
moq nevinnost i greh.....
zabravih da pitam-ot sofiq li si?za6toto v malkite gradove e mn po-evtino
moq nevinnost i greh.....
На майка ми фризиора й подстригва косата и й прави кичури za okoло 40лв........и става адски яко![]()
Хем не сме в някой супер голям град...
na men mi praviha s perhidrol na cqlata kosa i mi vzeha 15lv.a s boq predpolagam,ako ti si kupi6 boqta okolo 10![]()
не ги прави с боя ще станат оранжевипък за цената сестра ми се прави отдавна и когато имаше мн дълга коса- 30, сега е до раменете -15
![]()
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Бе как ще станат оранжеви бе не се излагай . Мойте от първия път си станаха , а са правени с БОЯ.Ако ти гиправи човек с опит и с хубава боя ще станат много хубави..Ако ти е много тъмна косата може на първото боядисване да станат леко жълтички ама пак казвам зависи колко време стоиш с боята и с каква боя си ги правила !Първоначално написано от hristina^
ми една фр си направи кичури в един доста ... луксозен фризиорски салон и косата и е огромна и взеха 40 лв![]()
mersi za informaciqta neska si gi napravih!i stana mnogo sladko no sas sypra za6toto predi tva si bqh boqdisvala kosata i nqma6e da stanat hybavo!kolkoto i da e stranno stanaha zlatisto rysi a ne nqkvi beli(gadni pone za men).ot plovdiv sam i mi zeha 15lv. ekstra o4akvah pove4ko...mersi na vsi4ki za infoto
Okoло 20 лева най-много.Моите бяха към 25,но аз ги направих по различно време
Zavisi ot salona v koito 6te ide6,ako izbere6 nqkoi super luksozen 6te te udrusat pove4e
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Мойте бяха 15 лева,обаче си зависи от фризьорския салон.Но едва ли ще са повече от 15-20 лева мах.![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...