.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен се влюбват в тях,защото им харесва поведението им.Но ако се влюбят и после той ги зареже се чувстват наранени и отхвърлени.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Оф, глупости говорите.
    Защото "лошите" момчета са недостижими, а момичетата, като глупава раса, искат това, което не могат да имат.

Saatana vittu perkele hate crew!

лошото момиченце
    Guest
    лоши момчета са батковците с квадратните джипове и минимум 20 бодигарди около тях

има ли нормално момиче, което да не си е мечтало тайно за връзка с такъв пич?

ще я глези, ще я води по заведения, ще и купува шоколадчета и банани и ще я смила от бой всеки божи ден, за да и показва и доказва постоянно колко е лош

о о,оо да, да съкпи, бъди лош! - стене тя всяка нощ под сатените завивки в луксозната спалня, на още по луксозната вила в Бояна

Ех... мечтииии!!!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi da ima takiva,ai tiq sus jipovete i bodigardite ne se kazvat lo6i mom4eta a napravo mutri

Guest
    Цитирай Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
    mi da ima takiva,ai tiq sus jipovete i bodigardite ne se kazvat lo6i mom4eta a napravo mutri
    ми то си е синомим

Аз пък си падам по добрите момчета.Даже ако е леко женствен,едва ли ще ми пречи.Тъй наречените "лоши" момчета,дори са ми малко неприятни.Аз под"лошо" момче разбирам някакъв курвар,гъзар и всичко подобно но това.Според мен те просто имат някакво самочувствие без каквото и да било покритие.Това,че е много отворен,безотговорен и се хвали колко бройки е е*ал,не ми се струва кой знае колко хубаво.Е,може би съм виждала само такива "лоши" момчета.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

И......... кои са лошите момчета

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    И......... кои са лошите момчета
    Лол лошитееееееееееееееееее
    2т. системно