- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените се влюбват в лошите момчета?
Ами според мен се влюбват в тях,защото им харесва поведението им.Но ако се влюбят и после той ги зареже се чувстват наранени и отхвърлени.
Оф, глупости говорите.
Защото "лошите" момчета са недостижими, а момичетата, като глупава раса, искат това, което не могат да имат.
Saatana vittu perkele hate crew!
лоши момчета са батковците с квадратните джипове и минимум 20 бодигарди около тях
има ли нормално момиче, което да не си е мечтало тайно за връзка с такъв пич?
ще я глези, ще я води по заведения, ще и купува шоколадчета и банани и ще я смила от бой всеки божи ден, за да и показва и доказва постоянно колко е лош
о о,оо да, да съкпи, бъди лош! - стене тя всяка нощ под сатените завивки в луксозната спалня, на още по луксозната вила в Бояна
Ех... мечтииии!!!
mi da ima takiva,ai tiq sus jipovete i bodigardite ne se kazvat lo6i mom4eta a napravo mutri
ми то си е синомимПървоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
Аз пък си падам по добрите момчета.Даже ако е леко женствен,едва ли ще ми пречи.Тъй наречените "лоши" момчета,дори са ми малко неприятни.Аз под"лошо" момче разбирам някакъв курвар,гъзар и всичко подобно но това.Според мен те просто имат някакво самочувствие без каквото и да било покритие.Това,че е много отворен,безотговорен и се хвали колко бройки е е*ал,не ми се струва кой знае колко хубаво.Е,може би съм виждала само такива "лоши" момчета.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
И......... кои са лошите момчета
Лол лошитееееееееееееееееееПървоначално написано от DoPye
2т. системно