- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуировки
Каде в София правят най-добре татууси ... доколкото съм чувал "НаТъмно" ... дайте съветче![]()
Mokko, Емил
Saatana vittu perkele hate crew!
А да ... меткайте и адресчета ... че не мога да гадая .. каде да отида![]()
мхм, там.не е ли с 1 к..уотевър, там е мястото.натъмно съксПървоначално написано от Boot
В "На тъмно" правят ли татуировки всъщност?
май правят...ама не бих отишла там...
На Тъмно правят само пиърсинг (за софия говоря). Но там не се връщам, една отвратителна лелка дупчи вежди там.
Ходи в Моко, наистина там са най-добрите. Емо и Станимир, ако не се лъжа за втория. Аз само на тях се доверявам за татусите ми.
дам, наистина...вчера я видях...пък и какви ли не неща са ми разказвали за "професионално" поставените от нея пиърсинги...кх кх, що не съм от София деаПървоначално написано от Метълката
Сигурно и аз правя по-добри пиърсинги.
100%...Димо каза, че на сестра му на езика са и сложили някаква прекалено къса обица...и сещаш се как е като се надуе...
чудя се колко тъп трябва да си, за да не се сетиш, че за подут език трябва дълга обица...
То май всеки пиърсинг се подува...от моята обеца на веждата отначало не се виждаше нещо, а когато се успокои кожата, 1/3 от щифта остана навън.
И аз съм чувал много добри неща за Moko, но не съм се интересувал къде се намират, нито кои са..Всъщност къде е студиото?
С едно К е, моя грешка.Първоначално написано от fake
Saatana vittu perkele hate crew!
Ебаси оффтопика ... няма ли модератори тука ... та казвайте място и адрес ... съвсем сериозно !!!
аре кажеи де ...Първоначално написано от Boot
![]()