- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tattoos
Abe vidqx tyka 1 pi4 4e pita kade se pravat nai-qkite tattoos.az puk iskam da vi pitam boli li mn?
Mersi predvaritelno
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
WE ARE ELECTRONIX
ами аз нямам татуси ама са ми казвали 4е наи много боли на кокал- на кръста по грабнака и т.н.ина4е болката била търпима.![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
Ама тая тема не е за тука.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
естествено че боли.
но се свиква (както и с всяка друга болка)
алелуя.
ужасен сиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.
глупости, кво лъжеш само
усещането е по-скоро все едно ти размазват кожата с менгеме дотолкова, че вече изглежда като лист хартия или по-скоро като пастет 'апетит', и в същото време я заливат с горещо олио.
алелуя.
Chuvstvoto e kato epilacia
1-vo che temata ne e za tuk
2ro ima takava tema
i 3to ne boli chak tolkova mnogo dosega ne sum chula nqkoi da e umrql ot tva..e edna fr-ka pripadna ama na neq i stav losho i kato vidi kruf takache...
Btw exploitedteen ujasen si ahhaha moje da otkajesh vseki de si pravi tattoo![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не ги слушай бе, хич не боли толкова. като гъдел е. приятно е, аз затва имам толко татуси. и съм жива
Дай снимки на татусите![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
mi ne boli mnogo kato epilirane e
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
awe az misleh da si praa tattoos ot vytre6nata strana na rykata ama kato pro4etoh tia raboti i mi ot6tq...
Спокойно, не е болка за умиране. Като искаш, ще търпишПървоначално написано от kozmen
![]()