- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- какво ми има?само до знаещите!
Здравейте имам един мн гаден проблем и със странни симптоми и нз какво е!
Значи по главичката на пениса ми ми излизат пъпчици!ЗАБЕЛЕЖКА:преди да кайете 4е по тази тема има един милион поста ще Ви кажа 4е аз съм с доста по различни симптоми от другите подобни поста.Пъпчиците из4езват сами за много бързо и пак се появяват много бързо.един ден ги има на другия изоб6то не съществуват.....зна4и пъпчиците са 4ервени появяват се от нищото за 4ас и изчезват за 2.мн бързо става вси4ко .2дена ги няма един ги има....не сърбят не болят.при уриниране НЕ осещам парене/болка.Гледах всички постове тук и такива появяващи се и изчезващи нямаше...не е въпрос до хигиена сигурен съм...тъи като съм спортист оба4е преди пиех едни билки спимен форте заради трибулуса вътре които е полезен и вдига тостестерона.забелязах 4е докато го пиех по често се появяваха и бяха по големи и 4ервени.....Възможно ли е от препарат на билкова основа да ми е стаанло нещо....като цяло оба4е спимен фортето има ефект в/у половата система но само положителен-при бърза еяколация и слабост(не съм го пил заради тези му показания а заради спорта) не съм пил стероиди или каквато и да е друга химия нито антибиотици.възмойно ли е да са някакав вид губи4ки.но доколкото знам те не изчезват така бързо а и при уриниране сърбят при мен не сърбят не болят не се осещат 4е съществуват само се вийдат.мойе лид а е от летните жеги?някои знае ли нещо ЗА ТЕЗИ ПЪПЧИЦИ които БЪРЗО СЕ ПОЯВЯВАТ И БЪРЗО ИЗЧЕЗВАТ БЕЗ СЪРБЕЖИ ПАРЕНИЯ БОЛКИ.В РАМКИТЕ НА ЕДИН ДЕН СЕ ПОЯВЯВАТ И ИЗ4ЕЗВАТ.АКО НЯККОИ ЗНАЕ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ.ВАЗМОЙНО ЛИ Е ДА Е НЯКАКВА БОЛЕСТ.ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВЯТ ИМАХ РЕДОВЕН ПОЛОВ ЖИВОТ НО ВИНАГИ Е БИЛ С ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ(ПРЕЗЕРВАТИВИ).пРЕДВА ИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
Имаш ли алергия към нещо- напр. към перилни препарати, сапуни, козметика, лекарства?
Idi na lekar
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ei hora aide pls help.nikoi li nqma ideq?????
vuzmojno e da ima6 naistina alergiq. ili primerno da ima6 virys, koito prenasq6, no ne boledyva6 samiqt ti. hybavo 4e si s prezervativ po vreme na sex! moje da ima6 neponosimost kum hrana ili napitka- sladko!mii se triclobacter v aptekite se prodava. po princip e hybav intimen sapyn-gel i vij sled tova. no ako otide6 v nqkoq apteka i pita6 su6to moje da poly4i6 suvet.
awe batko ti shti kaje ot kfo e we.... tfa imash alergiq ot sapuna 100% edin arap imashe absolutno sushtiq probelm i lekatq go posuvetva da izpolzva bebeshki sapun na nego mu se besh epolu4ilo ot tfa 4e 6toto i toi sportuvashe i kato se kuopeshe po 100 puti na den seki pu s sapun i kojata dolu mu beshe iztunqla i stanala svruh4ustvitelna nai hubafo se posuvetvai s lekar ama spored men e tfa ne sa plashi .. ai sas zdrave![]()