Първоначално написано от
DT
Здравейте !
Видях тази тема и поради наличието на същия (или поне така предполагам) проблем искам да попитам ... дали пъпчиците са по ръбовете на главичката и дори по кожата и самата глава... моите са едни такива белички и приличат на миниатюрни мехурчета..
Наистина ходенето при лекар за подобни проблеми е много трудно от един тинейджър според мен.. и си е кофти..
Та нямам нито сърбежи нито болка или парене или нещо от сорта !
Предполагам, че това са така наречените масни натрупвания или другя варянт е да са гъбички (ако това не са 2 еднакви неща) имам ги от много време, но поради липсата на болка или дискомфорт не потърсих помощ с надеждата, че ще минат, но поради наличието на сериозно момиче вече имам един дискомфорт пред нея и искам да се оттарва от този проблем ...
Преди да правим секс с нея имах само отдолу по ръба на главичката (или поне така мисля..) а сега ми се струва че са и по самата глава отгоре...
Не ми се иска изобщо да споделям това с който и да е дори секса е само вечер поради тоя проблем и се лишавам от доста разнообразие в половия живот... ще се радвам ако някой даде предложение как да ги махна и за колко време ще дойде..
Ако трябват още подробности по темата ще дам напълно подробно описание и обяснение ако е нужно .. само не ме карайте да ходя по лекари..
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
ПП. аз съм на 16 години......