- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа ли...?
Значи,моят проблем е следният.Харесвам си едно момче,то беше дошло лятната ваканция в моя град,но си тръгна преди два дена.Аз си харесвах първоначално един негов приятел и в чакане и опитване нещо да стане с него си пропилях шансовете с това момче-Ники се казва.Та,аз разбрах,че ме харесва от една негова много добра приятелка,но и казах,че не го харесвам.Обаче сега,като си тръгна осъзнак,че го харесвам и то не малко.Мъчно ми е за него и страшно много искам да го видя,но сигурно ще бъде за нова година,или някоя по-дълга ваканция.Преди да си тръгне,един приятел на Ники му е дал мойте кординати в Skype-a и той ми се включи.Днес си писахме и ще продължим още доста време предполагам.Въпроса ми е дали ще е глупаво по Skype-a да му кажа,че го харесвам,или по-добре да не му казвам.Просто искам да му кажа всичко,което ми е на сърцето,но не знам дали интернета е решение,не знам как ще реагира.Да му кажа ли?Толкова е сладичък и е много добра душа,а усмивката му...ще го изям.Но сега не знам дали ме харесва още.Той е един сладур!!!Какво да правя?Помагаите,моля ви.И на който темата не му е харесала,моля по-добре да не пише,от колкото да плюе в нея....Мерси,предварително!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!