Значи,моят проблем е следният.Харесвам си едно момче,то беше дошло лятната ваканция в моя град,но си тръгна преди два дена.Аз си харесвах първоначално един негов приятел и в чакане и опитване нещо да стане с него си пропилях шансовете с това момче-Ники се казва.Та,аз разбрах,че ме харесва от една негова много добра приятелка,но и казах,че не го харесвам.Обаче сега,като си тръгна осъзнак,че го харесвам и то не малко.Мъчно ми е за него и страшно много искам да го видя,но сигурно ще бъде за нова година,или някоя по-дълга ваканция.Преди да си тръгне,един приятел на Ники му е дал мойте кординати в Skype-a и той ми се включи.Днес си писахме и ще продължим още доста време предполагам.Въпроса ми е дали ще е глупаво по Skype-a да му кажа,че го харесвам,или по-добре да не му казвам.Просто искам да му кажа всичко,което ми е на сърцето,но не знам дали интернета е решение,не знам как ще реагира.Да му кажа ли?Толкова е сладичък и е много добра душа,а усмивката му...ще го изям .Но сега не знам дали ме харесва още.Той е един сладур!!!Какво да правя?Помагаите,моля ви.И на който темата не му е харесала,моля по-добре да не пише,от колкото да плюе в нея....Мерси,предварително!