- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И какво разбирате под "Лоши момчета" ?
Въпроса е ясен , чудно ми е какъв е вашият отговор момичетааа![]()
Сигурно тва Ви е станало девиз "добрите момчета отиват в рая , а лошите където си поискат" ... а масата народ дето ходи в амор и дв... те се мислят за лоши момчетаааа![]()
Лошото е , че незнаят колко са смешни \
/
Taekwon
ами ти си го написал пределно ясно: добрите момчета отидат в рая, а лошите където си поискат!![]()
лошото момче е непукист, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!
е, такива "лоши момчета" по принцип се оказват пълни боклуци и лайна, но рядко има хора, които го забелязват навреме
anito.sl много точно го каза. Имам един приятел, който е от тези така наречени "лоши момчета", ти знаеш за кой става на въпрос. По-добре далеч от такива.Първоначално написано от anito.sl
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от anito.sl
съгласна съм с теб
и особено с тва че хората не го забелязват на време
И аз съм съгласна с това,но определно някои момичета си падат по такива,но когато нещата се задълбочат определено после страдат.Първоначално написано от Aleandra
Хъх,както преди казах -в този форум всички са перфектни.
Още сто човека ще дърдорят против "лошите момчета" и ще изкажат негативно мнение затова как може някоя мацка да се влюби в такова момче![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
lo6ite mom4eta tova sa nai-gotinite.nai -bogatyte nai-qkite.nai-silnite. i.t.n....................
![]()
[color=blue]i s nai-xubavite koli,na tqx si4ko im e razre6eno.sus nai-gotinite macki.[/color]
За пореден път се излагаш. Думата е "непукист", твоята звучи като "не"+"путка".Първоначално написано от anito.sl
Искрено се надявам да си мъж, който се ебава, защото ако не...много лошо.Първоначално написано от az_slunceto
[/color][/size][/quote]
Искрено се надявам да си мъж, който се ебава, защото ако не...много лошо.[/quote]
Плаче ми се за вас...
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
emi 4estno kazano tova ne sa "lo6ite mom4eta".a ti qvno ima6 dosta "qsni"predpo4itaniq kum majete otnosno materialni ne6ta.Първоначално написано от az_slunceto
аз за пръв път чувам за лоши момчета. вие на мухльовците по сто имена им сложихте.. кажи му парцал и не го обиждай, защото то така или иначе прилича на лайно овито в нови парцалки...
vengeance knows no mercy
Харесвааам лошитеее момчетаааа и тооооооя стил.
Направо не издъъържаам аааааз, когато ти си мил.![]()
2т. системно
=D> =D> =D> Много точно казано,това си е пълната истинаПървоначално написано от anito.sl
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Kучка в мъжки род.
напълно те поткрепям =D> само че когато си харешем лошо момче има вероятноста да се влюбиш в него а влюбиш ли се си закъсала многоПървоначално написано от anito.sl
защото ти ще страдаш,а той не защото ще те мисли за една от многоте с които е бил.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
oks![]()
nai-silnite - WHAT THE FUCK![]()
![]()
![]()
![]()
s nai-gotinite koli - hahahaha![]()
![]()
не съм съгласна с теб...Първоначално написано от az_slunceto
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Е имах си аз .. то само кат ти видиме ника бате и ни става ясно...Първоначално написано от Kulio Gangstera
GanGstaaaa![]()
abe lo6ite mom4eta sa super.![]()
[b][i][color=indigo] В онази статия все пак са изкарани по-свестни отколкото са.Истинските лоши момчета са такива каквито каза...но момичетата си падат точно по тези кучки от мъшки род...Първоначално написано от drawers
Eвала ти праа!!! \Първоначално написано от `Death`Whore`
/
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Dnes chetoh edna podobna tema i tam ima otgovor na vyprosa ti.Procheti q (v momenta ne se seshtam kak beshe zaglavieto i).Mi loshite momcheta znaet kakvo iskat i si go otstoqvat.A i ti sam kaza.Dobrite momcehta otivat v raq,A LOSHITE KADETO SI POISKAT !!!![]()