.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Dnes chetoh edna podobna tema i tam ima otgovor na vyprosa ti.Procheti q (v momenta ne se seshtam kak beshe zaglavieto i).Mi loshite momcheta znaet kakvo iskat i si go otstoqvat.A i ti sam kaza.Dobrite momcehta otivat v raq,A LOSHITE KADETO SI POISKAT !!!
    да ама е в кавички "..."

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    abe lo6ite mom4eta sa super.
    Хубаво е че мислиш така.Дано не попаднеш на такова,което да не ти разбие сърцето.

lo6ite mom4eta tova sa nai-gotinite.nai -bogatyte nai-qkite. nai-silnite. i.t.n....................

Абе ти кога ще се научиш да пишеш Неможеш ли да пишеш като нас?

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

f
    Guest
    loshite mom4eta sa hubavo neshto kogato iskash sex za edna ve4er kakto s kyrvite.tova im e edinstvenoto polojitelno ka4estvo

Супер фен
    На мене са ми забавни Сладки са ми,но да стоят надалеч от мене
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    lo6ite mom4eta tova sa nai-gotinite.nai -bogatyte nai-qkite. nai-silnite. i.t.n....................
    Az ne vi razbiram vas . ti v kolata muskolite i parite li si mu vlubena. ili v samoq jovek ako e taka Ti zna4i neznae6 kfo e lubov kakfo e da po4uvstva6 da ti se podkosat krakata kato vidi6 Lubimiq/ta . hvani si edno gotino svqno pe4eno mom4e da te obi4a po hubavo ne6to ot tova spored men nqma . jalko 4e momi4e takiva se sre6tat mn rqdko . kfo kato hodi6 s nqkoi Dvokrilen arderob "Elate me vijde s koi hoda" drugo e da ima 4ovek koito da te razbira a ne nqkoi ple6iv praznoglav tupanar .
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

anito.sl написа:
    ами ти си го написал пределно ясно: добрите момчета отидат в рая, а лошите където си поискат!

лошото момче е непутис, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!

е, такива "лоши момчета" по принцип се оказват пълни боклуци и лайна, но рядко има хора, които го забелязват навреме

ti me ispla6i e!!!samo det si misleh 4e sum ot taka nare4enite "lo6i mom4eta" avuuuu
    Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide

Супер фен
    Курви ве баце
    2т. системно

anito.sl написа:
    ами ти си го написал пределно ясно: добрите момчета отидат в рая, а лошите където си поискат!

лошото момче е непутис, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!

е, такива "лоши момчета" по принцип се оказват пълни боклуци и лайна, но рядко има хора, които го забелязват навреме

ti me ispla6i e!!!samo det si misleh 4e sum ot taka nare4enite "lo6i mom4eta" avuuuu

anito.sl написа:

Супер фен
    Курви ве баце
    2т. системно

и това ли са лошити момчета

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    e tezi koito hodqt po diskotekite moej da ne sa lo6ite mom4eta se pak i dobrite imat pravo da hodjt da tancuvat lo6ite sa po skoro tiq sus po 3 biri vuv ruka i sus po 2 momi4eta vuv skuta i dokato gi svalqt vsqka 2 ra duma e 6te te ebam ili ne6to podobno.....

Цитирай Първоначално написано от anito.sl

лошото момче е непукист, купонджия, женкар! обича всяка вечер да е с различна, обича да използва, да наранява момичетата. обича да носи тежки ланци и да се прави на гъзар, обича да е в центъра на вниманието, както на момичетата, така и на момчетата, защото знае, че всички му завиждат, а момичетата припадат в краката му!

И аз така мисля!!!

Голям фен
    hahaha! NEZNAM , no sigurno sa neshto kato gangsta gangsta prodakshynn forieveeerrr

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    amor....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    BOKLUCI
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    BOKLUCI
    мммда
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си