- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- наистина ли
искам да попитам наистина ли една жена може да забременее и от пред-еякулационна течност?????![]()
Коя част на тялото е най-заета по време на мастурбация?
Ушите - слушат да не дойде някой.
Мдам...не е много голяма вероятността,но може.
може
може.. Хахах ама вероятноста е като тази съдия да вакара гол в мач(все пак той е на терена и за проклетията може да го направи
) за това - може ама не се шашкай.
:0 kato 4eta tiq temi podobnite 4ak iztrupvam :0 taq te4nost vinagi me e pritesnqvala
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и е в състояние да оплоди яйцеклетката![]()
Имате нужда от помощ?
Чудите се какво да правите?
Д-р Ливайн - на вашите услуги!
Така е!Аз много се притеснявам точно от това...брр тая течностПървоначално написано от skelA
![]()
да
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Положително е така в рамките на вероятностите на възможноста.
може!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да, може.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не.Първоначално написано от voaiorkata
Това са долни инсинуации и предизборни мистификации.![]()
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от BorderManager
moje!
da moje ... zatoba ne se nadqvai na tova 4e toi 6te si go izvadi na vreme i 6te sv1r6i otgore ti a ne v1tre v teb .. re6enieto e : PREZERVATIV![]()
ми аз не съм забременяла от таз течност...хахаххахах....но сичко е възможно нали тей? хахахахПървоначално написано от TeTkA-s0lEtkA
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
И ако можем да обобщим , мненията "за" и "против" се разпределят по равно.Когато му дойде времето ни уведоми какво стана за да подкрепим едно от двете твърдения с опитни резултати.
MOJE
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
moje be, ot vsi4ko moi se zabremenee. predi malko ednata tema momi4eto si kaza 4e se strahuva ot ka6lqne da ne zabremenee , tva e to istinata
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!