- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- samo za momi4eta!!!
е то един хубав депилатоар струва най-малко 6-7лв. така че как ще ти излиза по скъпо с бръсначка?Първоначално написано от krem4et0
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Е как ще я хвърляш след 1 бръсненеА и не ми казвай,че ползваш една и съща за триъгълника и мишниците...
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
кола маска.. свиква се а и трае по-дълго...
ами със самобръсначка...искам с кола-маска ама боли,а не мога да трая на болкасега мисля да си взема някакав депилатоар щото да се бръснеш мн фалшива раута
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
ами зависи колко време имам ... но напоследак с самобрасна4ка ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами аз от няколко месеца започнах с кола маска да се обезкосмявам отдолу...да Ви кажа честно много съм доволна - преди всеки ден или през ден със самобръсначката и на другия ден пак гадни и дебели косми - сега ходя един път в месеца на козметичка и определено разликата е огромна - ходиш един път в месеца, кожата ти стои една такава гладичка, и определено космите оредяват и стават по- меки!![]()
az sas samobrasna4ka no kola maskata verno e po0dobre no ima edno NO sled mnogoto hodene na kola maska kojata tu otdolku yvisva ot durpaneto poneje tam e tunka i nejna i mn yvisva sled vreme i nma kak da se opravi...istina e!
Мда;]Първоначално написано от koalka
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
sas samobrasna4ka
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
lelee kak sys samobrysnachka...posle kosym4etata stavat mnogo po zdravi i tymni-ujasno e a i taka kato se sable4e6 na plaja naprimer stoi mnogo grozno. Az s epilator, ne boli tolkova mnogo. boli samo pyrvite 1-2 pyti sled tova se svikva.sys samobrysnachka navsqkyde kosym4etata stavat ujasniii![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
daite i da vidim rezultatite![]()
и аз съм такаПървоначално написано от kiskata
![]()
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е