.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: сестра ми

Guest

сестра ми

Та...лягаме да спим и сестра ми я болеше корема. Към 4 4аса чувам нещо като дъжд и се събуждам, а то сестра ми повръщала. цялата стая направи на нищо, миришеше ужасно. тя звънна на майка ми, понеже тя като ляга да спи и заключва спалнята и си взиме телефона, и ий каза. тя дойде в детската и напрао и призля. почна да чисти. тя ми каза да легна в спалнята на нейното легло, и така заспах там. към 6 чаша майка ми идва и вика "готово изчистих всичко. легни си вече в леглото , аз ще взема сестра ти при мен, че и е лошо. И сестра ми си повръщаше още мн пъти де. аз пак заспах и през половин час се събиждам и чувам как сестра ми повръща... Баща ми я завел на лекар и и взел някакъв сироп против повръшане (натриев цитрат), някаква глюкоза и прахче против разтройство. Таа малко се пооправи от сиропа и глюкозата. рещихме да и дадем 1 препе4ена филийка, ама пак я повърна. Към 13 4аса легна да спи, че цяла нощ не е спала. И ся се чудим какво да я правим. Мн е гладка ама не може да яде...

Guest
    П.С. сестра ми е на 10

Много интересно!Явно в течение на много време се е хранила нередовно или въобще не се е хранила.Като ходихте на лекар, той не спомена ли дали е болна от нещо?!

миличката
    не знам какво може да направите
    съжалявам

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    миличката
    не знам какво може да направите
    съжалявам
    е мноо ясно че тряя на доктор

Заведете я на лекар. Има такъв грип. Той най-добре ще прецени положението и.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    еми аз не знам какво е казал лекаря, ама и даде 3 нешица, които трябва да пие. Вмомента спи и да видим дали ще е по-добре като се събуди... [-o<

Голям фен
    Може да е някакъв вирус.Мен ме беше пипнал такъв предната седмица.Вкараха ме в болницата на системи,щото се бях обезводнила.Като сте отишли в болницата не са ли я пратили на изследвания за кръв и урина,защото (без да те плаша) може и да е по-сериозно?
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Много кофти наистина ... и най добре да си направи иследвания ако все още е зле и все пак дано се оправи

moni4ka11
    Guest
    Според мен това е чревна инфекция... ако има и разтройство.Почти всяко лято получавам такава инфекция.Бяха ми били една инжекция да спра повръщането,последния път.Много е гадно ...10 дена нищо не съм яла....!В никакъв случай да не кусва шоколад или кисело мляко.Може да пробва варени картофи със сол... или препечена филиика със сирене.И мнооого вода!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    вика му се ВИРУС!абсолютно същото го прекара брат ми на морето тази година!аз се отървах... гадно е,но ще й мине.за 1-2 дни и се оправяш.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    ми те и предложили да и бият инжекция, ама тя отказала, и те и дали глюкоза.

Супер фен
    nikoi v toq forum ne e doktor sorry za sestra ti ama nie s ni6to ne mojem da pomognem kolkoto i akali da davame
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    Много кофти наистина ... и най добре да си направи иследвания ако все още е зле и все пак дано се оправи
    Ти май си болна? Да не си спала на течение да ти е настинала главата и да не можеш да мислиш?
    Това е просто едно 10годишно дете, което може да е слънчасало като е играло или да е хванало някой летен грип или да е яло неподходяща храна за стомахчето си Няма нищо страшно до 2-3 дни ще бъде като новичка
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си