Проблема ми е че съм мн срамежлива и в любовта чакам момчето да направи първата крачказащото нз нито да флиртувам и да свалям
до ся съм имала 3 гаджета но те са ме сваляли и са правели първата крачка....
не мога да се държа с момчетата нормално,защото се притеснявам
![]()
.единстеното момче с което ми е добре и не се притеснявам от него и се държа нормално е най-добрия ми приятел,понеже с него се познаваме мн добре и няма никва преграда м/у мен и него,но мн искам и с всички момчета да е така... но нз кво да права
и как да се държа
и как да свалям
![]()
![]()
Ами бъди си си ти.Не е нужно да се държиш някак,а просто се отпусни.Какво лошо има момчетата да те свалят?Пофлиртувай с тях-не е трудно,но не е нужно,както ти казах дасе държиш по-специално.
ИмпровизирайПрави, каквото ти хрумне и момчето ще разбере, че няма да му е скумно с теб \
/ И все пак, както каза koalka бъди себе си и не се прави на някоя, която не си.
Няма какво да се страхуваш от момчетата, те също са хора (не мога да повярвам, че го казвам)![]()
Така де, всичко зависи от теб, трябва да се постараеш да осъзнаеш, че те са нормални хора, също като момичетата, дръж се естествено с тях, дай воля на желанията си, на мислите си. Ако ти харесва някое момче, покажи му го. Няма нищо нередно или нахално в това. Разбира се, не го прави прекалено открито или нагало, но във флиртчетата няма абсолютно нищо лошо. Късмет, знай, че всичко зависи от теб.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Просто им пусни да те наебът и нещата ще се оправят!
да бе...тфа е супер грубо!!!Първоначално написано от Анонимко
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
tctcttc.oofff vie puk s va6te gnusni izrazi.tva moje da go kaje samo nqkoi kompleksar.ti kvo samo seks li iska6???emi ima si prostitutki za taq rabota.drugite momi4eta sa tvurde dobri za teb!!!Първоначално написано от Анонимко
съгласна съм с тебПървоначално написано от koalka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мацка и аз съм така в повечето случей,само с едно момче съм се даржала свободно(един от бившите ми),но поради други проблеми с него скъсахме,така че и ти ще намериш тоя човек,успех!!!![]()
![]()
![]()
Shall we dance???
mi mn qsno to se pak e tupo momi4etata da pravqt purvata kra4ka
=D> =D> absoliutno...samo deto az i ti... ne sme ot teq momichetaПървоначално написано от carevi4noto_momi4e
se 1
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mi kazvam go samo za6toto znam 4e drugite ne sa kato nas![]()
![]()
Mila ti i da napravi6 parvata kra4ka toi ako na te haresva vse taq!Zatova ako ne si dostata4no uverena v sebesi i v sposobnostite si da flirtuva6...4akai nqkoi da te svalq a ne ti nego!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Ми относно срама ние не можем мн да ти помогнем ама относно свалянето .....
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.
Това го взех от сайта![]()
Ми относно срама ние не можем мн да ти помогнем ама относно свалянето .....
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.
Това го взех от сайта![]()
Очевидно не си от типа флиртаджийки.Няма лошо!Сега може би ще ти е по-трудно да намериш приятел, но като станеш18-19 годишна това ще се промени.Тогава момчетата стават по-разумни и започват да ценят личните качества на момичетата, а не само сексапила и разкрепостеността им.До тогава няма място за отчаяние-търси и ще намериш!![]()
мила на колко си години?аз също бях много срамежлива щом се доближеше някое момче и аз се изчервявах бях трагичен случаиама нещата се промениха сега ако ме видиш никога няма да предположиш че някога ме е било срам,а много е важна компанията с която излизаш на мен ми помогнаха те всички бяха толково отракани,нали знаеш с какъв се събереш такъв ставаш,не се притесняваи ще го преодолееш но най важното бъди себе си не се представяи за нещо което не си.Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Pii edna tequila 6ti mine![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
и това е вариантПървоначално написано от Bisollini
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хахахаха...
Като го видях това "сРаМ" и го разбрах като "спам".![]()
11 tochka deaktiven profil.
Когато започнеш по-често да се срещаш и да общуваш с момчета ще ти бъде по лесно да се отпускаш пред тях. Явно все още не си минала този етап. Има време.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!