.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: сРаМ

Guest

сРаМ

Проблема ми е че съм мн срамежлива и в любовта чакам момчето да направи първата крачка защото нз нито да флиртувам и да свалям до ся съм имала 3 гаджета но те са ме сваляли и са правели първата крачка.... не мога да се държа с момчетата нормално,защото се притеснявам .единстеното момче с което ми е добре и не се притеснявам от него и се държа нормално е най-добрия ми приятел,понеже с него се познаваме мн добре и няма никва преграда м/у мен и него,но мн искам и с всички момчета да е така... но нз кво да права и как да се държа и как да свалям

Мега фен Аватара на koalka
    Ами бъди си си ти.Не е нужно да се държиш някак,а просто се отпусни.Какво лошо има момчетата да те свалят?Пофлиртувай с тях-не е трудно,но не е нужно,както ти казах дасе държиш по-специално.

Голям фен
    Град
    София
    Импровизирай Прави, каквото ти хрумне и момчето ще разбере, че няма да му е скумно с теб \/ И все пак, както каза koalka бъди себе си и не се прави на някоя, която не си.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма какво да се страхуваш от момчетата, те също са хора (не мога да повярвам, че го казвам)
    Така де, всичко зависи от теб, трябва да се постараеш да осъзнаеш, че те са нормални хора, също като момичетата, дръж се естествено с тях, дай воля на желанията си, на мислите си. Ако ти харесва някое момче, покажи му го. Няма нищо нередно или нахално в това. Разбира се, не го прави прекалено открито или нагало, но във флиртчетата няма абсолютно нищо лошо. Късмет, знай, че всичко зависи от теб.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Просто им пусни да те наебът и нещата ще се оправят!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да бе...тфа е супер грубо!!!
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tctcttc.oofff vie puk s va6te gnusni izrazi.tva moje da go kaje samo nqkoi kompleksar.ti kvo samo seks li iska6???emi ima si prostitutki za taq rabota.drugite momi4eta sa tvurde dobri za teb!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами бъди си си ти.Не е нужно да се държиш някак,а просто се отпусни.Какво лошо има момчетата да те свалят?Пофлиртувай с тях-не е трудно,но не е нужно,както ти казах дасе държиш по-специално.
    съгласна съм с теб
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мацка и аз съм така в повечето случей,само с едно момче съм се даржала свободно(един от бившите ми),но поради други проблеми с него скъсахме,така че и ти ще намериш тоя човек,успех!!!
    Shall we dance???

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    отпусни се и всичко ще е окей не мисли как да го свалиш,къф намек да му направиш..щото има много по-голяма възможност да оплескаш нещата. Бъди себе си
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi mn qsno to se pak e tupo momi4etata da pravqt purvata kra4ka

Цитирай Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
    mi mn qsno to se pak e tupo momi4etata da pravqt purvata kra4ka
    =D> =D> absoliutno...samo deto az i ti... ne sme ot teq momicheta se 1
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi kazvam go samo za6toto znam 4e drugite ne sa kato nas

Mila ti i da napravi6 parvata kra4ka toi ako na te haresva vse taq!Zatova ako ne si dostata4no uverena v sebesi i v sposobnostite si da flirtuva6...4akai nqkoi da te svalq a ne ti nego!
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Супер фен
    Ми относно срама ние не можем мн да ти помогнем ама относно свалянето .....

1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
    2. Обръщайте се към него по име.
    3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
    4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
    5. Правете му комплименти.
    6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
    7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.

Това го взех от сайта

Супер фен
    Ми относно срама ние не можем мн да ти помогнем ама относно свалянето .....

1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
    2. Обръщайте се към него по име.
    3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
    4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
    5. Правете му комплименти.
    6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
    7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.

Това го взех от сайта

Голям фен

.

Очевидно не си от типа флиртаджийки.Няма лошо!Сега може би ще ти е по-трудно да намериш приятел, но като станеш18-19 годишна това ще се промени.Тогава момчетата стават по-разумни и започват да ценят личните качества на момичетата, а не само сексапила и разкрепостеността им.До тогава няма място за отчаяние-търси и ще намериш!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    мила на колко си години?аз също бях много срамежлива щом се доближеше някое момче и аз се изчервявах бях трагичен случаи ама нещата се промениха сега ако ме видиш никога няма да предположиш че някога ме е било срам,а много е важна компанията с която излизаш на мен ми помогнаха те всички бяха толково отракани,нали знаеш с какъв се събереш такъв ставаш,не се притесняваи ще го преодолееш но най важното бъди себе си не се представяи за нещо което не си.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Pii edna tequila 6ti mine
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini

a t1i...tui winagi pomaga

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    и това е вариант
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Хахахаха...

Като го видях това "сРаМ" и го разбрах като "спам".
    11 tochka deaktiven profil.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Когато започнеш по-често да се срещаш и да общуваш с момчета ще ти бъде по лесно да се отпускаш пред тях. Явно все още не си минала този етап. Има време.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    и това е вариант
    ХаХаХа вариянти много...само трябва да си избереш.
    Мали а колко такива теми има...разрови се малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си