- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- серенада
хрумна ми да пиптам правили ли сте или на вас правили ли са ви серенада?ако да разкажете нещо повече?и как реагираха съседите ест?
не са ми правили и слава богу! не бих преживяла подобна селяния!
Не са ми правили
Не съм правила,защото не искам да изпочупя джамовете
![]()
Съседите няма да са много доволни ако това се случи
![]()
Не,не са ми правили,но съм присъствала на серенада на една учителка,при завършването на випуска й
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Не са ми правили, не съм правила и ако ми направят ще се почувтвам...нз как ама ше умра от смях.
![]()
Първоначално написано от anito.sl
taka si e .....![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Много сте напреднали, девойки! И после говорите за романтика. Това е романтика, ако не знаете.
Първоначално написано от anito.sl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Що да е селянияПриемете го като жест, като обяснение в любов, като нещо хубаво. Баси, много ме очудвате като говорите така...
Не са ми правили и не съм правила.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
и аз така хахаПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
moje li da te popitam za6to smqta6 4e takuv romanti4en jest e izraz na selqniq???Първоначално написано от anito.sl
И на мен ми е интересно защо да е израз на селяния,според мен е романтично.Първоначално написано от sladka_zaika
Хаха,аз и 7-8 приятелчета правихме една вечер серенада на едно яко момиче и съседките се показаха![]()
хах.и аз така.хем ще ми е смешно,хем ще ми е приятно.но едва ли ще ми направят някога-живея в центъра на града ми и сички ще зяпат и ще знаят на другия ден.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
И какво го интересува момчето, което хипотетично иска да ти направи серенада, че всички ще знаят? Серенадата е достатъчно шумна по презумпция.
Споделям мнението и...Първоначално написано от anito.sl
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
bravo.dobre 4e sa ostanali i takiva hora,koito da yvajavat romantikata i ne6tata,koito sa trogva6ti i mili.Първоначално написано от `Death`Whore`
\/
за мое голямо щастие не съми правили и силно се надявам да не ми правят,ако ми направят ще си умра от срама този които ми го е направил ще го убия
Боже опази от това [-o< да ми направят серенада
а и мисля че никое свестно и живещо в 21 век няма да го направи това
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз пък мисля, че е много мило и ако някога ми направят, ще го помня винаги. Не разбирам защо да е селяния, по същата логика е тъпо някое момче да каже пред всички, че те харесва (защото за мен лично серенадата е точно това-да кажеш пред хората, че харесваш някого, само че под формата на песен, което даже е още по-трогващо).
Винаги съм искала да ми правят изненади - мъжът да дойде изненадващо до нас, да ми направи серенада /може и само да крещи посред нощ пред прозореца ми да изляза/...ще помисля, че е идиот, но ще ми стане готинко.![]()
Не са,но много искам!![]()
Ми така де, всеки жест на обич е трогващ и запомнящ се![]()
Не са ми правили. Но мисля, че е доста сладичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами чак дране под прозорците не е имало,но на ушенце са ми пяли,както и аз...това го смятам за доста добър жест и е готино