- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- серенада
ах и азПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
SERENADA maliii to po4ti si4ki jiveqt vuv blokove i na prozorcite 6te naizlezat suma ti babi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днешните момичета сте изключително ограничени (с малки изключения, които изказаха нормални мнения по темата). Вие си нямате никаква представа от романтика. Напълно изкривени сте. Когато един човек прави серенада, той дава частица от душата си на момичето, за което е предназначена тя (серенадата). Да посветиш песен на някого... това е много по-ценно от всичко материално.
Серенадата била селяния... Селяния и е да се изсмееш в лицето на човек, който посвещава музиката си на тебе.
Не бих свирил и пял на никоя, защото не мисля, че някога ще срещна такава, която да го заслужава.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
e stiga de nedei da govori6 taka ima mn momi4eta koito biha se zaradvali i biha se trognali ot surce ti ne si momi4e se pak i ne ni poznava6 no ina4e po4ti vsqko momi4e bi se zardvalo.ne biha se zaradvali samo teq sus ledeni surca...
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Да, само дето почти всички са такива.Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Е,все пак не съм правил само една серенада.Веднъж пак бяхме с моите приятели,но след чалга парти (пияни бяхме) и после забрахме още момичета и в 2:30 вечерта направихме серенада на едно момиче (с лигавене) и пяхме на Галена - Как не те е срам
И накрая една бабка се развика![]()
=D>
Ммм...не не са ми правили и аз не съм![]()
А инак ако ми се случи подобно нещо...ще ми е приятно предполагам,дори много![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Вадиш Джаксънката, ръгаш в Маршала, захранваш отнякъде и почваш да въртиш сола тип Малмстин... Е това е серенада за мен!
Serenada - ne, obach e sa mi pqli...![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
=D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
аз лично мисля че е супер мило
ако момче ми направи серенада ще го запомня за цял живот
и аз така.все пак не всяко момче би ти направило серенада,а само някое специално.Първоначално написано от macka123
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥