- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lideri ili...
какви хора сте лидери или изпълнители?а с какви хора предпо4итате да об6тувате
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
lider,i predpo4itam da ob6tuvam s lideri
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
лидер или предпочитам да си имам изпълнители
но ако само ми изпълняват нз какво бих правила
така че и с др лидери с които да се карам
хахаха
ммм лидерче мога да кажа... не понасям някой да се опитва да ми казва какво да правя ...иначе общувам и с лидери и с ' изпълнители' така да се каже... въпреки че вярвам,че никой не е повече от другите ..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
лидерче съм си и предпочитам лидери
Явно всички страдате от синдрома "свръх-его"наУчно е доказано че само 5% от хората на планетата са лидери
![]()
Имате нужда от помощ?
Чудите се какво да правите?
Д-р Ливайн - на вашите услуги!
Точно,просто и ясно! Напълно съм съгласна.Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
правя квото си искам и некарам някой да върши мойта работа!
Mn tap vapros mn qsno 4e lider!![]()
И какво му е тъпотоПървоначално написано от Mimka_sweet
???
Определям себе си като "изпълнител". Но нека всички измъчени и експлоатирани хора по света да се надигнат и да се превърнат в лидери![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
estestveno,4e s lideri iskam da ob6tuvam.
za6to za vupros
![]()
ММм..не съм лидер, не съм и изпълнител. Като цяло обичам да действам сама и да не се осланям на хората...изградила съм свой морал и свои правила.
lider sum estestveno 6to za vupros.........![]()
![]()
ha ha ha!!!! rabotata v1rvi na zle! mnogo babi-hilavo bebe!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Яко тъпа тема! Аз па съм плеймекър.
i az tuuiПървоначално написано от MinD|ConTroL_F
Ако искам да свърша нещо си го правя сама. Не обичам да разчитам на друг или пък да чакам да ми се свърши всичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dreme mi s kvi ob6tuvam vajnoto e da mi dopadat i da me kefat i da ima kakvo da si kaja s tqh![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Пише се "Що за въпрос" а не "Защо за въпрос". В случая "що" не е съкращението от "защо". По темата-казват, че съм лидер, но аз смятам, че съм изпълнителка...На собствените си заповедиПървоначално написано от az_slunceto
Иначе общувам с всякакви-и лидери, и изпълнители.
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Нито едно от двете? Предпочитам да върша повечето неща сама, без да търся помощ..
az_slunceto, ти ако пишеш само по едно мнение в тема ще те заболи ли?
Freedom will only be available through death!
Малее-че то всички лидери излязоха-ама на каквоА и може би се има предвид дали във компанията сте лидери или нещо таков нз...
Аз не обичам да ме командват и обикновено правя каквото искам, но се е случвало-нещо от типа да помогна на някого-е да не се стига до там да ме използват, въпреки че и тва съм го виждал....А и не съм лидер на някаква компания или нещо такова.
Не се опитвам да съм лидер-не мисля че е нужно. Важното е всички да се подкрепями и в дадена ситуация да бъдем лидери или пък помощници-зависи от ситуацията![]()
Не знам точно какво съм... Обичам да командвам, но не обичам да поемам отговорности. Така че по- скоро изпълнител... Оф не знам точно...Пък и да си "лидер" е не само да обичаш да си "отгоре" но и да го можеш. Така че не се изхвърляйте толкова, че всичките сте лидери. ПО-скоро ви се иска да сте такива, а това е друго...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mmm ne bih kazala 4e sum lider, tvurde mnogo se opuvam na drugite i nikoi ne me slu6a, e tva ne mi pre4i az da si nastoqvam na svoeto
ne sum i izpulnitel, 6toto ne obi4am da sum kato ovca ot stadoto koqto vurvi nakudeto i poso4i ov4arq
po-skoro sum ku4e paza4- laq ama nikoi ne me 4uva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it