- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Eротични аромати?
Възбуждате ли се само от аромата на парфюма на любимия/любимата Ви? Възбужда ли ви мисълта за аромата на кожата му/й? \/
Absoliutno!
Естествено като се вземе в предвид ,че някой животни така си избират парнйор като се помирисват нали.
парфюми? о , да !! обожавам мъжки парфюми , повече от женските дории![]()
Не!
Еми още при първите срещи използва парфюм "Вип". За това не аромата на самата негова кожа ме възбужда, а самия аромат на парфюма. Просто.. Страшен. Е ако не парфюма не го свързвам с приятеля си на дали ще ме възбужда. Със същия аромат е и парфюма "copacabana".
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не само парфюма, но и ароматът на тялото му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това явление се обяснява от изследванията на моя колега Д-р Иван Павлов (известен е като баща на учението за висшата нервна дейност и на руската физиологическа школа. Павлов е първият, който описва явлението известно днес като условен рефлекс и доказва биологичните основи на психичната дейност) към кучетата.
Вие (също като кучетата) като усетите позната миризма на вашия партньор в мозъка се извършва химична реакция и почвате да подскачате около него![]()
Имате нужда от помощ?
Чудите се какво да правите?
Д-р Ливайн - на вашите услуги!
Doktore...a vyzmojno li e da se stigne do celuvki i sex s napylno nepoznat 4ovek,koito izpolzva sy6tiq aromat ?като усетите позната миризма на вашия партньор в мозъка се извършва химична реакция и почвате да подскачате около него![]()
Да, при моите изледвания във африканския континент (където населението е с под 10% IQ) се получи точно това явление.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Имате нужда от помощ?
Чудите се какво да правите?
Д-р Ливайн - на вашите услуги!
О,като осетя някой тежак,гъзарски,мъжки пърфюм и подивявам от сякъде!
Мдам...
www.shtampi.com
Парфюмите имат значение!![]()
Само да вметна,че всеки парфюм влияе различно на различни тела..и тази комбинация ни утрепва от феромони и флуиди.За съжаление не може да се повтори тази миризма с друг човек,но в момента има нови разработки за лепенки за носа,които оказвали влияние на някои центрове на мозъка,стимулиращи удоволствие от минали спомени,свързани с храна,пиене,мирис,докосван и т.н.
Е,надали ще ги използваме скоро,но все пак..