.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Eротични аромати?

Възбуждате ли се само от аромата на парфюма на любимия/любимата Ви? Възбужда ли ви мисълта за аромата на кожата му/й? \/

voaiora
    Guest
    Absoliutno!

Фен
    Град
    Русе
    Естествено като се вземе в предвид ,че някой животни така си избират парнйор като се помирисват нали.

парфюми? о , да !! обожавам мъжки парфюми , повече от женските дории

Супер фен
    Не!

Еми още при първите срещи използва парфюм "Вип". За това не аромата на самата негова кожа ме възбужда, а самия аромат на парфюма. Просто.. Страшен. Е ако не парфюма не го свързвам с приятеля си на дали ще ме възбужда . Със същия аромат е и парфюма "copacabana".

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Не само парфюма, но и ароматът на тялото му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Аромата ме възбужда, както от парфюма, така и естествения аромат на женското тяло :P

Град
    В института по наУчни изследвания
    Това явление се обяснява от изследванията на моя колега Д-р Иван Павлов (известен е като баща на учението за висшата нервна дейност и на руската физиологическа школа. Павлов е първият, който описва явлението известно днес като условен рефлекс и доказва биологичните основи на психичната дейност) към кучетата.
    Вие (също като кучетата) като усетите позната миризма на вашия партньор в мозъка се извършва химична реакция и почвате да подскачате около него
    Имате нужда от помощ?
    Чудите се какво да правите?
    Д-р Ливайн - на вашите услуги!

Guest
    като усетите позната миризма на вашия партньор в мозъка се извършва химична реакция и почвате да подскачате около него
    Doktore...a vyzmojno li e da se stigne do celuvki i sex s napylno nepoznat 4ovek,koito izpolzva sy6tiq aromat ?

Град
    В института по наУчни изследвания
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    като усетите позната миризма на вашия партньор в мозъка се извършва химична реакция и почвате да подскачате около него
    Doktore...a vyzmojno li e da se stigne do celuvki i sex s napylno nepoznat 4ovek,koito izpolzva sy6tiq aromat ?
    Да, при моите изледвания във африканския континент (където населението е с под 10% IQ) се получи точно това явление.
    Имате нужда от помощ?
    Чудите се какво да правите?
    Д-р Ливайн - на вашите услуги!

Guest
    О,като осетя някой тежак,гъзарски,мъжки пърфюм и подивявам от сякъде!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Харесвам парфюма му,но обожавам мириса на кожата му,когато е излязъл от баня и след секс.Оле,побърквам се!

Мдам...
    www.shtampi.com
    Парфюмите имат значение!

Само да вметна,че всеки парфюм влияе различно на различни тела..и тази комбинация ни утрепва от феромони и флуиди.За съжаление не може да се повтори тази миризма с друг човек,но в момента има нови разработки за лепенки за носа,които оказвали влияние на някои центрове на мозъка,стимулиращи удоволствие от минали спомени,свързани с храна,пиене,мирис,докосван и т.н.

Е,надали ще ги използваме скоро,но все пак..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не само парфюма, но и ароматът на тялото му.
    Нещо такова е и при мен

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си