- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели
Хора интересно ми е да разбера колко приятели имате. СТава дума не за познати, а за хора, с които излизате супер редовно. НЕ говорим за някой, с който излзиате веднъж на месец.
Моля за сериозни отговори.
Приятел е този, на когото държиш и с когото имате нещо като душевна връзка - колко често се виждате зависи от заетостта на двамата. Имам 1-2 приятелки, с които се виждам рядко.
Еми...всеки ден се виждам почти само с едни и същи хора а тоест компанията с която излизам всеки ден и са ми доказали,че са ми истински приятели,надявам се и аз да съм им показала същото защото е такаеми близо 15 човека
![]()
imam edna priqtelka s koqto sme non stop zaedno daje spi po4ti vsqka ve4er v nas...imam 3-4 fr ot 10 godini koito gi poznavam i mn durja na tqh i te na men...i otdelno dosta hora s koito prosto izlziam...
г/д 10-на човека![]()
Иеееее, аз имам само 1 приятелка,която ме разбира и сме заедно всеки ден. Има още един 4овек,който ме разбира и с които мога да говоря за всичко,но се виждаме доста рядкоЕ, нали за това са саздадени интернета и телефаните :P
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
Imam okolo 2 ili 3 fr![]()
imam 2 priqtelki,s koito izlizam po4ti vseki den.no nqmam mnogo poznati i ne mi i trqbvat.![]()
приятели, с които да съм всеки ден заедно - нямам...
като цяло всеки ден съм с различен приятел ...
разнообразие му е майката![]()
иначе като цяло мога да разчитам на двама - едно момиче и едно момче, другите не са ми се доказали още...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
samo 1 ama i s neq ve4e izlizame rqdko
Хората са казали-малко приятели,но истински(или нещо такова беше).Аз май още не съм открила истински истински приятели,на които да се доверявам напълно и безрезервно,ама просто никой още не е показвал такива признаци
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Излизам с 10-тина ... с който адски много неща права иии адски много неща си казвам ... останалите са за уж бройката ...
3 момичета, с които се виждам почти всеки ден + eдно от моя клас + най-добрия ми приятел в даскалообщо 5 супер доверени човека
![]()
има и други, с които се виждам всеки ден, ноо хич им нямам доверие и не ги приемам мн за приятели... имам си 1 на ум за тях![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми с тея дето ги виждам всеки ден примерно или дето се събираме - 0,000.
imam si samo dve-tri4ki priqtelki,no zatova puk sa istinki....1 priqtel,no zatova puk strahoten iii....mnooooogo poznati za po kafence![]()
2 priqtelki s koito se vijdam po4ti vseki den i 1 priqtel.na tqh spodelqm vsichko i im imam doverie,zashtoto i te mi imat i vinagi si pomagame!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имам 0 приятели .Според мен най -важното е да вярваш и раз4иташ само на себе си![]()
имам една приятелка казва се глория.на нея ращ4итам непрекъснато.и тя на мен.имам цяла група.но глория ми е най добрата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам една приятелка казва се глория.на нея ращ4итам непрекъснато.и тя на мен.имам цяла група.но глория ми е най добрата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam 3 nai-dobri priqtelki.Oba4e dve-te ne sa ot moq grad samo 3-ta e!!!
ednata e ot pleven ,a drugata e ot veliko tarnovo!!!No pak imam mn priqteli i ot tuk okolo 6-7 4oveka!!!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
imam 2 pr s koito spodelqm absoliutno vs dori ne bihte mogli da si predstavite kolko sme blizki
adski mn gi obi4am i sum gotova da dam jivota si za tqh
znam 4e i te su6to biha go storilijivi i zdravi da sa teq s pove4e ot 5-ma pr ama az smqtam 4e takova ne6to ne e vuzmojno istinskite pr mn trudno se namirat te ne rastut po durvetata :P[/b]
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP
4![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember