.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми ние сме една компаниика околко 10 15 4овека и се разбираме стра6но много......ина4е имам една мн близка приятелка която направо ми е като сестра...Секи ден сме заедно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Ами имам 5-6 приятелки, с които се виждам често, но само на 2 мога да разчитам за всичко. А иначе най-добрия ми приятел..той няма равен става ли въпрос за приятелство и много си го обичкам

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    имам една приятелка..за жалост не се виждаме много често и все пак много си държа на нея
    иначе хората,с които се мотая всеки ден са около 15..
    get off.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    realno poglednato imam dve istinski priqtelki na koito moga da kaja absoliutno vsi4ko.....inache si iam pak priqteli,s koito izlizam seki den..a te sa pone 15tina....no po-skoro nqkoi ot tqh sa poznati...za men priqtel e dosta silna duma...ot tezi 15 ima hora,na koito moga da se doverq i znam che biha mogli da mi pomognat..hora,s koito mi e priqtno da buda i taka..

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Istinski priqteli..imam 1-2 nai mnogo drugoto sa prosto dobri poznati
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    1 fr

10 с които излизам всеки ден а иначе има и дурги ама с тях е по рядко

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nqma zna4enie ot broikata vajno e samoto priqtelstvo!!!!!

Град
    Сандански Пловдив
    Аз си имам две приятелки и много си ги оби4кам споделяме си вси4ко :P от една годинка оба4е сме разделени и трите живеем в три разли4ни града и въпреки вси4ко продължаваме да сме толкова близки както преди. Не мисля , 4е растоянието може да развали едно здраво приятелство
    Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?

Едничко , но много ценно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Една приятелка и супер много познати

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    2 с които се виждам всеки ден ...по няколко пати
    и 5-6 които са от класа ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

4 priqtelki koito sam postoqnno s tqh
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
    Едничко , но много ценно
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Град
    Stz
    Истинските ми приятелки са 3!С тях сме всяка вечер и всеки ден въпреки че не сме в един клас...иначе имам и други приятелки,но...знаете какво имам предвид!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

значи...приятелите не са само за излизане насам натам...щото аз имам мн такива с които излизам по кафенца и т.н ма изобщо не са ми приятели...най много да ги нареча познати...
    \/ а имам само една ПРИЯТЕЛКА и за мен тя е незаменима

FiRe_LaDy
    Guest
    Amii 5 sa.Prez vakanciite po cql den sme zaedno,to sme po golqma kompaniq,ama teq si gi chuvstvam nai blizki.Inache prez uchebno vreme petak,sybota i nedelq izlizame i po praznicite,abe s edna duma pri pyrva vazmojnost vinagi se vijdame. \/

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    ами най-често излизам и се срещам с 4-ма приятели а за общо компанията но не сме винаги заедно сме около 15 човека
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Еми в даскало сме си 5-6 много добри приятелки + 1 не толкова добър, но все пак добър приятел и сме постоянно заедно. Извън даскало имам една приятелка на която много разчитам, но поради липса на време не виждам често. Имах и най-добра приятелка, но сега ми е просто добра позната. С още няколко (2-3) човека също се разбирам добре и смятам за приятели, а останалите са само познати за кафенце и така;] Гаджето ми ми е страшно добър приятел също

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Имам супер малко приятели.А повечето от тези,с които излизам са по-скоро познати.
    i az sam taka

Фен
    Град
    Варна
    Имам точно 4ма най-добри приятели на които мога да споделям всичко и точно 3 най-добри приятелки на които отново мога да споделям всичко ... а до това колко често се виждаме - не е много често ..
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Хммммм, я да видим... от стария клас имам 5-6 мн. добри приятели с който се кефа винаги, когато имам възможност. От новия клас... 3 . Значии... 9 ?

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си