- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели
Еми ние сме една компаниика околко 10 15 4овека и се разбираме стра6но много......ина4е имам една мн близка приятелка която направо ми е като сестра...Секи ден сме заедно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами имам 5-6 приятелки, с които се виждам често, но само на 2 мога да разчитам за всичко. А иначе най-добрия ми приятел..той няма равен става ли въпрос за приятелство и много си го обичкам![]()
имам една приятелка..за жалост не се виждаме много често и все пак много си държа на нея
иначе хората,с които се мотая всеки ден са около 15..
get off.
realno poglednato imam dve istinski priqtelki na koito moga da kaja absoliutno vsi4ko.....inache si iam pak priqteli,s koito izlizam seki den..a te sa pone 15tina....no po-skoro nqkoi ot tqh sa poznati...za men priqtel e dosta silna duma...ot tezi 15 ima hora,na koito moga da se doverq i znam che biha mogli da mi pomognat..hora,s koito mi e priqtno da buda i taka..
Istinski priqteli..imam 1-2 nai mnogo drugoto sa prosto dobri poznati
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1 fr![]()
10 с които излизам всеки ден а иначе има и дурги ама с тях е по рядко
Nqma zna4enie ot broikatavajno e samoto priqtelstvo!!!!!
Аз си имам две приятелки и много си ги оби4кам споделяме си вси4ко :P от една годинка оба4е сме разделени и трите живеем в три разли4ни града и въпреки вси4ко продължаваме да сме толкова близки както преди. Не мисля , 4е растоянието може да развали едно здраво приятелство![]()
Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?
2 с които се виждам всеки ден ...по няколко пати
и 5-6 които са от класа ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
4 priqtelki koito sam postoqnno s tqh
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Първоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
значи...приятелите не са само за излизане насам натам...щото аз имам мн такива с които излизам по кафенца и т.н ма изобщо не са ми приятели...най много да ги нареча познати...
\/ а имам само една ПРИЯТЕЛКА и за мен тя е незаменима
![]()
Amii 5 sa.Prez vakanciite po cql den sme zaedno,to sme po golqma kompaniq,ama teq si gi chuvstvam nai blizki.Inache prez uchebno vreme petak,sybota i nedelq izlizame i po praznicite,abe s edna duma pri pyrva vazmojnost vinagi se vijdame.![]()
![]()
\
/
ами най-често излизам и се срещам с 4-ма приятели а за общо компанията но не сме винаги заедно сме около 15 човека
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Еми в даскало сме си 5-6 много добри приятелки + 1 не толкова добър, но все пак добър приятел и сме постоянно заедно. Извън даскало имам една приятелка на която много разчитам, но поради липса на време не виждам често. Имах и най-добра приятелка, но сега ми е просто добра позната. С още няколко (2-3) човека също се разбирам добре и смятам за приятели, а останалите са само познати за кафенце и така;] Гаджето ми ми е страшно добър приятел също![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
i az sam takaПървоначално написано от RedChil
![]()
Имам точно 4ма най-добри приятели на които мога да споделям всичко и точно 3 най-добри приятелки на които отново мога да споделям всичко ... а до това колко често се виждаме - не е много често ..
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Хммммм, я да видим... от стария клас имам 5-6 мн. добри приятели с който се кефа винаги, когато имам възможност. От новия клас... 3 . Значии... 9 ?![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!