.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Iskam savet

Hybrid View

Guest

Iskam savet

Zdraveite! Problema ne e koi znae kakuv,no vse pak iskam savet... Ta zna4i imam si seriozen priatel i iskam da pravia sex s nego.Problema e tam,4e vse o6te sum devstvena...i... kogato zagovorihme na taia tema i toi me popita az neznam kakvo mi stana i se smutih i go izlugah,4e sum spala ve4e s mom4e I sega iskam 1-via mi put da bude s nego oba4e neznam kak da mu kaja,4e vse o6te sym devstvena Strah me e da ne go otblysna po niakakuv na4in neznam.... Toi me obi4a sigurna sum v tova oba4e vse pak me e strah 4e kato mu kaja 6te moje da se otdrupne Ufff znam,4e az sum si vinovna za6toto go izlugah ama... Molia vi daite niakakvi saveti.Kak da postupia?

Каvеnаghi
    Guest
    Кажи му, че си го излъгала, по-добре истината каквато и да е, а пък и не вярвам да реагира лошо заради това

Фен
    Град
    XaCKoBo
    аве баси човека баси нещотоооо ве ко кат си девствена е деаба ко ти пука и аз и ко да не си човек ли ко ко кат си баси тфа е гордост знаеш ли колко малко момиче стигат до 16 години ... пфахахх е деам е кажи му че си 100% ще са зарадва че ще ти е първия . пак може и той да е аххахах.... така или иначе ако прайте секс ще разбере.. по добре му кажи
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    аве баси човека баси нещотоооо ве ко кат си девствена е деаба ко ти пука и аз и ко да не си човек ли ко ко кат си баси тфа е гордост знаеш ли колко малко момиче стигат до 16 години ... пфахахх е деам е кажи му че си 100% ще са зарадва че ще ти е първия . пак може и той да е аххахах.... така или иначе ако прайте секс ще разбере.. по добре му кажи
    Ami tam e problema,4e neznam dali 6te se zaradva.Uj go poznavam dosta dobre,ama kolkoto i da si bia glavata da izmislia kak 6te reagira nemoga Se si misla,4e kato mu kaja i 6te se otdrupne ... 6te se razsurdi moje bi,4e sum go izlugala neznam.Ma az sum si vinovna poneje ne mu kazah Prosto neznam kakvo mi stana ta se smutih.A ina4e opredeleno ne iskam da razbira 4ak sled sexa.Na nego niama da mu e za 1-vi put.Znam,4e 1 put e bil ve4e s devstveno momi4e... uf neznam

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако го направи-значи не си струва да правиш секс с него.Естествено на девствеността не се отдава такова значение,както преди 50-100 години,но на мъжете им е хубаво малко или много.Да речем приятеля ми се радва от фактът,че ми е първи,а аз също,че съм му първата.Не е болка за умиране.Аме не лъжи гаджето си-много е гадно!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ami ako te zareje kakuv e spored teb ---> az smqtam pulen bokluk !
    Ako te zareje zaradi tova izvoda e 4e mu e bilo kef 4e e dokopal nqkoq koqto se e ebalo da si naprai kefa i sa kato razbere 4e ne si sha si re4e e...kvo da se zanimavam s razni devstvenici i taka...
    Tui 4e moqt suvet e ako mu kaje i te zareje na4i izobsto ne si zaslujava toq 4ovek...
    Aide uspeh i ne go luji...

Guest
    Amiii mnogo vi blagodarq za suvetite - 6te mu kaja v nai-udobniq moment. Nadqvam se vsi4ko da mine OK. Pak 10x na vsi4ki

Guest
    Според мен глупаво си постъпила като си го излъгала, но било е в момент на притиснение. По-добре му кажи истината, защото рано или късно ще разбере и няма да стане много приятно и на двама ви! Според мен на него няма да му стане гадно за това, че си девствена, а за това, че си го излъгала, че не си! Така може да си помисли, че не го обичаш достатъчно и, че му нямаш доверие. Затова поговори с него и му обясни защо си го излъгала. Надявам се да те разбере

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Според мен глупаво си постъпила като си го излъгала, но било е в момент на притиснение. По-добре му кажи истината, защото рано или късно ще разбере и няма да стане много приятно и на двама ви! Според мен на него няма да му стане гадно за това, че си девствена, а за това, че си го излъгала, че не си! Така може да си помисли, че не го обичаш достатъчно и, че му нямаш доверие. Затова поговори с него и му обясни защо си го излъгала. Надявам се да те разбере
    =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

se taq
    Guest

se taq

mnogo si zle mila! kaji mu 4e si devstvena i ako toi te obi4a kakto tvurdi6 nqma da ima6 nikakvi problemi,osven tova 4e si izlugala estestveno!

Повече от фен
    Град
    ;]
    Не.
    По добре не му казвай.
    Като разбере че си девствена ще се одръпне от теб
    чуствата му ще истинат и има голяма вероятност да те
    зареже. Няма по лошо от девствено момиче :P

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Каvеnаghi
    Кажи му, че си го излъгала, по-добре истината каквато и да е, а пък и не вярвам да реагира лошо заради това
    Даже може да се радва че ти е първия

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    [-o< Kaji si molitvata i govori s nego
    ... ako e pich
    ... she te razbere i she my e qko kef che she ti e 1-viq i che si reshila tochno s nego .... Dosta shte se zaradva ako ima um ... i shte oceni neshtata

Ako ne uspee ... po dobre go zareji !

Shtoto ne si zaslujava da bydesh s chovek deto nemoje da te oceni !

Супер фен
    офф щом го обичаш..как те е било срам да му кажеш че си девствена бе ..даже мисля че би се радвал да ти е първия..тц тц сгафила си
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ами кажи му, че си го излъгала ... все пак това си е секс ... не ми се верва нормално момче да откаже ... дори и на девствена ..

ako az sum na mqstoto na tvoq priqtel 6e ymra ot kef
    WE ARE ELECTRONIX

Мега фен Аватара на koalka
    Ясно,че си се паникьосала,но по-добре му кажи истината.Не вярвам от това да го отблъснеш,но естествено зависи от някои неща.Признай му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си