- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- razgolvane
казаха че Глория излязла с рокля и я вдигнала няколко пъти а от долу-както я е майка родила![]()
abe zle si e jenata-neshto mn se precaka,a predi me kefeshe...![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Абе тя Камелия напарво си беше като стриптизьорка.Толкова разголена певица никога не съм виждала наистина.Но те и по принцип си се разголват.Само Ивана я уважавам донякъде.Но защо си хаби гласа за чалга,незнам?
Дам...И аз се отвратих...Нямам думи...Нищо стойностно не правят напоследък, а само прелестите си показват...И тая Камелия в Плейбой се снима...Кво да кажа за новата и песен" кажи ми как" Много е зле...Нз...Слава богу, че почти се отказах от чалгата...То аз и да не искам щях да се откажа...нищо като хората не излиза от тоя пайнер вече...Е...има тук-там е...ам мн рядки случаи....Първоначално написано от Анонимко
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Айде айде, пените се, ама за чий?!
В латиноамериканските танци излизат по подиумите далеч по-разголени, ама за там никой нищо не казва - там е красиво.
Камелия поне има какво да покаже /справка - постната преди няколко постинга снимка от фотосесията за Плейбой/. Предизвикателният имидж е печеливш в този бранш - не е като да кажеш, че излиза на концерт с класическа музика - на изпълнявания от нейния стил приляга напълно сценичното и поведение. Нека не забравяме, че тук говорим именно за такова, а не за това как си ходи всеки ден.
Така че ако нея наречете к**ва, наречете така още десетки хиляди танцьорки на страстни латино танци. Тук говорим за имидж, сценично поведение и т.н. Изпълнителките от нейния ранг си правят милионите, феновете се кефят..... а вие си псувайте по форуми, ама за чий, както отбелязах в началото![]()
mmmmm men ako me pitash ne samo kameliq i drugata kakva be6e sa razgoleni![]()
разбирам да беше гола ама тва е някъв отвратителен кич
ужас
Awe hora na taa kameliq imate li snimki ot koncerta tam kvo be6e "Mura tralala" 6tot mi kazaha 4e bila oble4ena v nqkvo tikso i iskam da q vidq![]()
![]()
![]()
Да бе, едно момиче се беше подстригало като Камелия, само за да й подръжава. Ебати...Първоначално написано от LunaTriCk