.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Kofti situacii

voaiora
    Guest

Kofti situacii

Tuk razkajete za nai-kofti situaciqta po vreme na sex ili masturbirane....naprimer va6te da sa vi seknali ili ne6to drugo liubopitno,ot koeto mnogo ste spekli!

Спичам от тъпия ти акъл! Има такава тема, убеден съм!

Повече от фен
    Ами много се спекох когато се скъса презерватива... иначе до сега не са ни хващали СЛАВА БОГУ....

voaiora
    Guest
    I kato kak da q potyrsq dali ima takava druga tema vyv forum s hilqdi temi,a i pri polojenie,4e nqma kak da instaliram kirilica na tova PC mistyr genialen mozyk?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Виждали са ме , попадала съм на 3 или 4 изсъхнали презерватива негодни за употреба един след друг . Нях , нях .. веселба

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

voaiora
    Guest
    Q razkaji malko pove4e za tova deto sa te videli....interesno mi stana?Kak reagiraha?

Оня ден правихме секс с приятеля ми и му правех турски чикий , но след 1 мин то свърши ,а дори не ми го беше сложил

ami da izpadal sum ... prusnah edno momi4e po malko ot men sys 20 gonidi maika mi ma svari i neq prusnah i bashta mi svari i nego opravih i rabotata se oravi shte ma hvanat 2-ri put ama nali shte im go .... hyahxyaxhayxhayxah

Цитирай Първоначално написано от ТуТи ФрУтИ
    Оня ден правихме секс с приятеля ми и му правех турски чикий , но след 1 мин то свърши ,а дори не ми го беше сложил

ela i na men da naprai6

Цитирай Първоначално написано от Razpori tazi put4ica

ela i na men da naprai6
    дай телефон и кажи място и ще ти направя

ela i na men da naprai6
    дай телефон и кажи място и ще ти направя

ama ei pervezzna piklo znam ta koq si q si pii mlqkoto i si lqgai

voaiora
    Guest
    Eheeee ko staa tuka e ... oferti za turski...tva syvsem ne e po temata,no ako ima nqkakva promociq i az bih iskal!

ми щом нещеш пълно обслужване малчо духай

voaiora
    Guest
    ТуТи ФрУтИ na kolko si i ot kyde si?

на 19 от бургас

на 19 от бургас
    mai obyrka cifrite mahni edinicata

момче теб ти предложих и нещеше ся не са зяждай и си пии млякото бии си мечките и лягай

момче теб ти предложих и нещеше ся не са зяждай и си пии млякото бии си мечките и лягай

az pone sym mom4e i ne se praq na momi4e

az pone sym mom4e i ne se praq na momi4e
    момче къв си ти ве да не си трансексуален или шизофреник

voaiora
    Guest
    ТуТи ФрУтИ nali si momi4e?6oto i az sym ot Burgas(tva syvsem seriozno)... i mi stana interesno....

ми браво кажи място дай пик и ще са уговорим

voaiora
    Guest
    E ama ti mnogo byrzo... nali pisa,4e si ima6 priqtel a sega... q dai ti pic pyrvo da vidim ...

еми аз съм недоволна от последните му сексуални изпълнения тои буквалсно свършва преди да почнем

voaiora
    Guest
    Mi qvno go prevyzbujda6...ama nqma li 2-ri i 3-ti tek sled tva?A pic-4e nqma6 li posledno???I ot koi kompleks si...malko precakvame temata,ama si ot BS i nqma kak da ne te pitam,pyk ne sym regnat da si pi6em na li4ni

воайора сори ма аз съм ппич до ся са ебавах сорри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си