- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kofti situacii
Tuk razkajete za nai-kofti situaciqta po vreme na sex ili masturbirane....naprimer va6te da sa vi seknali ili ne6to drugo liubopitno,ot koeto mnogo ste spekli!
Спичам от тъпия ти акъл! Има такава тема, убеден съм!
Ами много се спекох когато се скъса презерватива... иначе до сега не са ни хващали СЛАВА БОГУ....![]()
![]()
I kato kak da q potyrsq dali ima takava druga tema vyv forum s hilqdi temi,a i pri polojenie,4e nqma kak da instaliram kirilica na tova PC mistyr genialen mozyk?
Q razkaji malko pove4e za tova deto sa te videli....interesno mi stana?Kak reagiraha?
Оня ден правихме секс с приятеля ми и му правех турски чикий , но след 1 мин то свърши ,а дори не ми го беше сложил![]()
![]()
ami da izpadal sum ... prusnah edno momi4e po malko ot men sys 20 gonidi maika mi ma svari i neq prusnah i bashta mi svari i nego opravih i rabotata se oravi shte ma hvanat 2-ri put ama nali shte im go ....![]()
![]()
hyahxyaxhayxhayxah
Първоначално написано от ТуТи ФрУтИ
ela i na men da naprai6![]()
дай телефон и кажи място и ще ти направяПървоначално написано от Razpori tazi put4ica
![]()
ama ei pervezzna piklo znam ta koq si q si pii mlqkoto i si lqgai![]()
Eheeee ko staa tuka e ... oferti za turski...tva syvsem ne e po temata,no ako ima nqkakva promociq i az bih iskal!
ми щом нещеш пълно обслужване малчо духай![]()
![]()
ТуТи ФрУтИ na kolko si i ot kyde si?
на 19 от бургас![]()
mai obyrka cifrite mahni edinicataПървоначално написано от ТуТи ФрУтИ
![]()
момче теб ти предложих и нещеше ся не са зяждай и си пии млякото бии си мечките и лягай![]()
az pone sym mom4e i ne se praq na momi4e![]()
момче къв си ти веПървоначално написано от Razpori tazi put4ica
![]()
да не си трансексуален или шизофреник
![]()
![]()
ТуТи ФрУтИ nali si momi4e?6oto i az sym ot Burgas(tva syvsem seriozno)... i mi stana interesno....
ми браво кажи място дай пик и ще са уговорим![]()
E ama ti mnogo byrzo... nali pisa,4e si ima6 priqtel a sega... q dai ti pic pyrvo da vidim ...
еми аз съм недоволна от последните му сексуални изпълнения тои буквалсно свършва преди да почнем![]()
![]()
Mi qvno go prevyzbujda6...ama nqma li 2-ri i 3-ti tek sled tva?A pic-4e nqma6 li posledno???I ot koi kompleks si...malko precakvame temata,ama si ot BS i nqma kak da ne te pitam,pyk ne sym regnat da si pi6em na li4ni
воайора сори ма аз съм ппичдо ся са ебавах
![]()
сорри
![]()
![]()