.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

пак за татуировките.....

Видях една тема за временнен татус, който издържа до една година....знаете ли къде в пловдив мога да си направя такава татуировка?!

vanilia
    Guest

hm

4yvala sum i az,no kato iskah da mi pravqt takava tatyirovka v bs mi kazaha,4e takuv zver nema!zatova imam si ve4e istinska.no mislq 4e ti q pravqt v gorniq sloi na kojata epidermisa i bolkata e edna i su6ta.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

Re: hm

[quote="vanilia"]4yvala sum i az,no kato iskah da mi pravqt takava tatyirovka v bs mi kazaha,4e takuv zver nema!zatova imam si ve4e istinska.no mislq 4e ti q pravqt v gorniq sloi na kojata epidermisa i bolkata e edna i su6ta.[/quote

da mnogo si prava mila az su6to imam istinska i sum 4uvala 4e tezi vremenite traqt ot 5 do 9 godini

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Re: hm

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    da mnogo si prava mila az su6to imam istinska i sum 4uvala 4e tezi vremenite traqt ot 5 do 9 godini
    По скоро 2-3 години и се прави със специална кана ... и аз търса обаче в софия ...

В София - На Витошка в студиото на Визаж.
    6 месеца издържат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    В София - На Витошка в студиото на Визаж.
    6 месеца издържат.
    4akai we mila az tam si pravih moita istinska a puk i toq deto gi pravi mi e fr ikaza 4e teq s kanata izdurjat 5-6 meseca a teq drugite vremenite ot 5 do 9 godini te se pravqt po su6tiqt na4in kakto se pravqt istinskite bolkata e edna i su6ta zatva ofertata e da si napravi6 istinska

С къна, където ти рисуват в/у кожата - 6 месеца? Тея издържат няма и 2 седмици.
    Временните се правят като истинските, да, само че както вече казаха се прави в по-горен слой на кожата, за това след време се изхвърля. И след като сестра ми отиде в това студио и и казаха, че временните татуировки седят по 6 месеца (незнам от къде тази разлика в информациите) и тя отиде и си направи истинска.

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    zatva ofertata e da si napravi6 istinska
    Не мисля така ... след време омръзва... докато носиш няколко години и готово .. утре ще хода по центъра и ще питам в някое студио за повече инфо

Град
    otidi pri martin4o vuv vizaj dobur e

fake
    Guest
    няма такива татуировки
    много познати се сдобиха това лято с "временни" татуировки, които няма да паднат.късмет ви пожелавам с вашите

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Re: пак за татуировките.....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Видях една тема за временнен татус, който издържа до една година....знаете ли къде в пловдив мога да си направя такава татуировка?!
    Лятото "рисуваха" татуировки на Джумаята,в центъра на Пловдив.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

а може ли някой да каже горе долу цени за временни от сорта на 1-3години

fake
    Guest
    НЯМА ВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ ЗА ПО 1-3 ГОДИНИ!!!И ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА СЪЩО НЯМА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си