.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: lizaneto

Hybrid View

Guest

lizaneto

zaduljitelno li e to kogato na momi4eto i e za purvi put?vas lizaha li vi kogato vi otvoriha?6toto znam 4e ina4e ne e dostatu4no vlajno i moje da e kofti...help

Няма такива неща като задължително...

Лизането не е единственият начин,чрез който можеш да овлажниш едно момиче,ако не знаеш други,значи ти е рано .

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    зависи от момичето - ако успее достатъчно да се възбуди, може да минете и без това... но пък преживяването е хубаво и не виждам защо трябва да го пропускате
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    emi znam lubrikant i s plunka no taka ne e li gadno

Поограмоти се малко и тогава напъвай да "отваряш" някой...

Guest
    mi lizaneto e za stimulaciq,za ovlajnqvane i po-dobro pronikvane.ne e zadyljitelno,no taka se stiga po-byrzo do klitoren orgazym.na pove4eto momi4eta im e priqtno,na men syshto

Guest
    mi lizaneto e za stimulaciq,za ovlajnqvane i po-dobro pronikvane.ne e zadyljitelno,no taka se stiga po-byrzo do klitoren orgazym.na pove4eto momi4eta im e priqtno,na men syshto

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз примерно не исках . Не знам защо , не ми се искаше..

Както казаха , няма задължителни неща , правиш това , от което ще ви е кеф и на двамата. Но все пак гледай тя да е макс влажна , да не я боли .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Аз примерно не исках . Не знам защо , не ми се искаше..

Както казаха , няма задължителни неща , правиш това , от което ще ви е кеф и на двамата. Но все пак гледай тя да е макс влажна , да не я боли .
    Точно така.С момата трябва да се постъпва нежно и внимателно,за да не оставите белег под формата на някоя фрактура на бедрото или ребрата.Винаги внимателно и с прибрани лакти.Изпъвайте езика,но без сами да си причинявате болка на него.Играйте с движения,напомнящи миксер и готово! Вие свършихте!

Далдисвайте чада мои, далдисвайте.

Научно доказано е, че момичетата предпочитат първия път да им е с кисела краставичка, отколкото с момче.

Също така е доказано, че до 100 години киселите краставички ще са доминиращия биологичен вид на планетата.

Запомнете - киселите краставички са дар от нашите космически братя!
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Докторе я си набий краставицата в задника и не ни занимавай с глупости да не ти я набия аз

doktore q si navri krastavi4kata v analniq otvor

Уважаеми дами, когато науката говори, аз стоя безмълвен!

Моите думи отразяват реални статистически данни!
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Това за краставицата беше само тънък хумор,за раздвижване на заседялите буци плът тук.Факт е,че досега трябваше да сте си легнали,дами.Полезно е за кожата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Ivanov
    Научно доказано е, че момичетата предпочитат първия път да им е с кисела краставичка, отколкото с момче.

Също така е доказано, че до 100 години киселите краставички ще са доминиращия биологичен вид на планетата.

Запомнете - киселите краставички са дар от нашите космически братя!
    Докторе, моля ви да не копирате най-долно идей от великолепни RTS франчайзи, пресъздавайки ги като долни закачки с пациентите. Не е морално... (внимаай да не се сбере целия Нод да ти провери анала...)

Град
    до клиниката на Д-р Грешков
    Привет уважаеми колеги.На вас също драги пациенти.
    Изучил съм майката природа наистина дълбоко (и не само тази майка) и никога няма да и изневеря като ви подведа със съветите си!
    По темата - Според изследване в НКСН ( Национална клиника за сексуално неориентирани ) ,за по-силно преживяване се препоръчва да има орален контакт с партьора ,особено първия път.Силното преживяване с даден човек води до привъзрване а това е от ваша полза

Д-р Госттов

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Да те лижат ти трябва добра хигиена, тука в нашия квартал е пълно с погъни и не е за препоръчване да се буташ...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ne e zaduljitelno no e dobra ideq AKo shte imash shansa da go napravish po dobre predrazpoloji malko momi4eto

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да преди да го направим с приятеля ми той ме лиза,което е много хубаво.Така всепак момичето се отпуска.

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Ne e zaduljitelno no e dobra ideq AKo shte imash shansa da go napravish po dobre predrazpoloji malko momi4eto
    Изключително правилно,драга.Все пак трябва да има хармония в секса.Когато единия дава,другия трябва да отвръща подобаващо.Но все пак няма голям смисъл това с езика,защото езика ви е дълъг най-много 10 см.,а се надявам пениса да ви е по-дълъг.Така че,виждате сами-пениса е по-доброто решение.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Ivanov
    Уважаеми дами, когато науката говори, аз стоя безмълвен!

Моите думи отразяват реални статистически данни!
    to4no taka doktore
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Д-р Лещански
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Изключително правилно,драга.Все пак трябва да има хармония в секса.Когато единия дава,другия трябва да отвръща подобаващо.Но все пак няма голям смисъл това с езика,защото езика ви е дълъг най-много 10 см.,а се надявам пениса да ви е по-дълъг.Така че,виждате сами-пениса е по-доброто решение.
    Колега, позволете да не се съглася с вас. Човешкият език достига наистина до дължина 10 сантиметра, но ни е не бихме могли да се възползваме от тях напълно поради особеностите на лигавицата и устната кухина. Реално, използваемата част на езика е само около 4-5 сантиметра и е абсолютно неприложим за дълбока пенетрация. Единственото смислено приложение на този орган в сексуалната игра е да се достави удоволствие на партньорката без реално проникване, като същевременно се постига увеличаване на възбудата и оттам повишаване на секрецията на женските полови органи, за да се улесни понататъшното проникване. Мъжкият пенис е орган с минимална мускулна маса и не може да извършва разнообразните движения, свойствени на езика. Неговата роля е коренно различна, а в случая говорим единствено за кунилингуса. Благодаря за вниманието.

Цитирай Първоначално написано от Д-р Лещански
    Колега, позволете да не се съглася с вас. Човешкият език достига наистина до дължина 10 сантиметра, но ни е не бихме могли да се възползваме от тях напълно поради особеностите на лигавицата и устната кухина. Реално, използваемата част на езика е само около 4-5 сантиметра и е абсолютно неприложим за дълбока пенетрация. Единственото смислено приложение на този орган в сексуалната игра е да се достави удоволствие на партньорката без реално проникване, като същевременно се постига увеличаване на възбудата и оттам повишаване на секрецията на женските полови органи, за да се улесни понататъшното проникване. Мъжкият пенис е орган с минимална мускулна маса и не може да извършва разнообразните движения, свойствени на езика. Неговата роля е коренно различна, а в случая говорим единствено за кунилингуса. Благодаря за вниманието.

При повече опити,обаче,установяваме,ч с намесата на качествен вазелин и малко помощ от дясната( а можеи с лявата) ръка,се постигат чудеса.Но аз не разбирам защо и скъпите дами сами не предложат някоя любопитна игра с тези два предмета на половото сношение.

69--- и е готова

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си