- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lizaneto
А защо не те кефиПървоначално написано от Whisskas
![]()
a taka =D> bravo =D>Първоначално написано от ТуТи ФрУтИ
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MODERATORITEEEEEEEEEEEEEEEEE .... Pileta shareni ... vijte kakvo tuka ima 300 doktorasto ne proverite dali ne e 1 i sysht idiot s 30 acc
pisna mi ot typi mneniq q gi fkaraite v red da ne se regna i az s 300 doktoroa i da napravim doktorska koegiq !
Otnosno vyrposa ti ! mi ne e zadyljitelno no bi bilo dosta podhodqshto ako tq ne se pritesnqva i ne ti zabrani de ... ima po chystvitelni momicheta i t.n. koito ne im e priqtno da gi "Lijat" ....... Otnosno "OTVARQNETO"
Podqvolite CHOVEK tova ne e KUTIQ KONSERVA BE ! syvzemi se ..... ako ti e samo za sex-a s neq ne si zaslujava smisal mn kofti postupvash ..... basi nqma li gram liubov v dneshnata mladej ....
Gledai da q predrazpolojish za da e po lesno i na 2-ta
Svetlinata priglushena .... Muzichka .... tiha baladi neshto ... .u-a BAA RIIII WHite >... primerno prezarvativi na blizko ... i zakliu4ena vratata na 200% da ne vlene mama tati da kajat ah sine koi praish ili dushte !
I umnata !
"... докторе, докторе, остави го да умре ..."Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
Патока не става?
Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
В секса няма нищо задължително. Всичко, което правите трябва да е по взаимно съгласие, да не унижава единя от двамата и да не му причинява дискомфорт. А по-темата няма определени правила при първия път, но ако си достатъчно навлажнена не е задължително, от там нататък всичко е по желание.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мдам,старата ми майка държи един в хладилника за такива случаи.И не си мислете,че се шегувам,защото мастта е особено стар продукт.Помня още пра-дядо ми(мир на прахта му),ми обясняваше за вагини и прочее,но аз като млад левент,не разбирах и само утвърдително кимах напосоки.Първоначално написано от д-р Грешков
По темата,мастта е прекрасна алтернатива,пробвайте.![]()
I'm good at everything...except stomatology.
А,вас мога да ви уверя,че всичките доктори са малко или много идиоти.Но,не,не сме 1 човек,досега да смеПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
от вашите проблеми.Тъй като сме много и поемаме по много пациенти наведнъж,драги.
![]()
I'm good at everything...except stomatology.
emi ne e zaduljitelno no po dobre e s lizane.....ina4e moje stra6no mn da q boli
skupa moq lizaneto e samo 4ast ot lubovnata igra!ne ezaduljitelno vseki put da ti go pravqt!a i vse pak za nas momi4etata tova e ne tolkova vajno kakto e pri mom4etata!purviq put e jelatelno da go napravi no ne za da navlajnqva dopulnitelno a prosto da te otpysne!razre6i my i se naslajdavai na yse6taneto i ne zabravqi;hybavo e ma si e drygo da......ysppeh