- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- анкетка за президент.
Ето и мето мнение:
Георги Първанов-за всичко,което можеше да се излъже го направи,даде властта в ръцете на една турска етническа партия и в момента ни управляват заради него турчин,руснак и някъв с неопределена народност!
Неделчо Беронов-за първи път сега му чувам името...Но имайки предвид партията,която го подкрепя заставам твърдо против него!
Петър Стоянов-изпя си песента отдавна...
БББ-изобщо му нямам доверие,не може да си бодигард на чичо Тошо и да си чист.Пък имайки предвид и фирмите,в които е участвал...
Волен Сидеров-единственият,който има право да говори!Аз не знам що всички го обвиняват в създаване на етническо напрежение...Интересно ми друго-значи когато 100 "човека" мангали пребият до смърт професор с викове "майка ви българска",когато се строят паметници на поробители,когато отказват да погребат хора с български имена в дадени гробища това не е създаване на етническо напрежение,но когато Волен Сидеров излезе и каже "докога ще търпим това" всички го обвиняват,че е фашист,нацист,расист...Посл наскачват някви мозъци и почват да обясняват,че не можело да се води политика на омраза(??)..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ша гласувам за най-злия!А кой е той тепърва ще се уточни - има още 1 месец
![]()
Мояткабинет ееее в адаа
т.е. нищо не правиш...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Автора да си оправи анкетата, Бойко Борисов няма да участва на изборите
Брей, много фенове на Първанов!Май забравяте коя партия седи зад него и ни забърква горчиви попари.![]()
всички са един ташак ама Пищова ги бий по габаритикакъв кеф ще е той да стане президент. хеееее, безплатни кюфтаци и кебапчета на корем....мечтиии....
Не се знае знае ли се...То и Петър Стоянов нема да участва(поне засега така твърди)....Просто турих най-популярните..Първоначално написано от Novkov
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
mnogo me kefi6! s dve r1ce zam mitio i kebap4etata! \Първоначално написано от LunaTriCk
/ \
/ \
/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
именно. може нито един от кандидатите да не ти харесва, но трябва да избереш най-добрия от тях. по този начин в следващите 5 години ще ти бъде най-добре.Първоначално написано от LunaTriCk
хубаво ще е гласуването да се направи задължително, както в Австралия.
И ГърцияПървоначално написано от Lake_bodom
![]()