.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: tova orgazum li e?

Guest

tova orgazum li e?

hi,az sum f i sum na 16.masturbiram si ot nqkolko godini(2-3 primerno) i go pravq da kajem 10 minuti...i nali prez tova vreme mi e gotino,i izvednuj mi stava po-qko za nqkolko sec i sled tova ve4e 4uvstvam nqkakvo otpuskane i pove4e ne mi se masturbira.ta se 4udq dali e orgazum za6toto naisitna togava mi stava po-hubavo no ne e ni6to osobeno,ne e nqkakvo 'gur4ene' ot kef ili ne6to koeto mi dostavq ogromno udovolstvie?pri vas taka li e?moje bi ne se vuzbujdam dostatu4no ili kakvo?

Guest
    klitorniqt orgazym e po-slab ot vaginalniqt..mmm i vse pak ne mi se struva mn normalno de...

Guest
    mmm ne moga da kaja dali e normalno ili ne ...
    pri men e absoliutno sashtoto..
    momiche sam...
    i sam na 17 ... no kogato si s drug e po-razli4no...samoto chuvstvo che ne si sam,che ne ti go pravish ....moje bi tam se krie i samiq problem

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    EM,PREDPOLAGA SE 4E E ORGAZUM,6TOM TI E STANALO GOTINO I SLED TOVA 4UVSTVA6 OTPUSKANE.NO VSE PAK TI SAMATA TRQBVA DA PRECENI6,AKO GO USE6TA6 TOVA VSEKI PUT,ZNA4I E ORGAZUM.

Докато не се чуе пръц няма оргазъм

Цитирай Първоначално написано от Гост
    hi,az sum f i sum na 16.masturbiram si ot nqkolko godini(2-3 primerno) i go pravq da kajem 10 minuti...i nali prez tova vreme mi e gotino,i izvednuj mi stava po-qko za nqkolko sec i sled tova ve4e 4uvstvam nqkakvo otpuskane i pove4e ne mi se masturbira.ta se 4udq dali e orgazum za6toto naisitna togava mi stava po-hubavo no ne e ni6to osobeno,ne e nqkakvo 'gur4ene' ot kef ili ne6to koeto mi dostavq ogromno udovolstvie?pri vas taka li e?moje bi ne se vuzbujdam dostatu4no ili kakvo?
    То и при мъжете е така

Че ние от къде да знаем. Намери си мъж да те оправи

Това да не е някоя опитна мишка,я =D>

Получава се нещо като ... Милко Калайджиет - Оргазъм (

Цитирай Първоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
    Получава се нещо като ... Милко Калайджиет - Оргазъм (
    Който не е слушал...
    Линк @ Data.BG =D>

ela u nas i 6te izpita6 kvo se kazva orgazymo.....

Цитирай Първоначално написано от Razpori tazi put4ica
    ela u nas i 6te izpita6 kvo se kazva orgazymo.....
    гледай да не свършиш преди да почнеш

Град
    до клиниката на Д-р Грешков
    Цитирай Първоначално написано от ТуТи ФрУтИ
    Хм това го нямаше в медицинските учебници
    Нека се обосновем - пръц е звук издаван след изпускане на ненужи и особено вредни за организма химични съставки в газообразно агрегатно състояние!ДА този процес води до приятно усещане - облекчение ,но не и до оргазъм!Моля не заблуждавайте пациента.

Д-р Госттов

Супер фен

Re: tova orgazum li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами мила,както казах вече в другата ти такава тема-това е оргазъм.Поне така ми стана ясно от нещата,които каза.Мисля,че при всички е едно и също,в смисъл при всички момичета става така..и освен това СЕ възбуждаш достатъчно,повече не ти трябва
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Д-р Госттов
    Цитирай Първоначално написано от ТуТи ФрУтИ
    Хм това го нямаше в медицинските учебници
    Нека се обосновем - пръц е звук издаван след изпускане на ненужи и особено вредни за организма химични съставки в газообразно агрегатно състояние!ДА този процес води до приятно усещане - облекчение ,но не и до оргазъм!Моля не заблуждавайте пациента.

Д-р Госттов
    оле всички доктори дето сте тука много ме кефите,спуквам се да се смея

П.П. извинявам се ако съм Ви обидила с мнението си
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Както вече написах и в другата твоя тема, струва ми се, че е оргазъм.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си