.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

Moderated:Месец след първият път ми протече кръв,бременна ..

zdr zna4i pravihme sex s fr mi i prezervativa se skasa, sled tova pih postinor, doide mi (v po-malko koli4estvo mi te4e i za po-malko dni) sled sedmica pak go pravihme i togava mai vs be6e nared, no po4ti mesec sled parviq pat mi prote4e leko krav, a znam, 4e na brememnnite im proti4a leko krav. Ta bremenna li sam?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Откъде знаеш,че на бременните им тече кръв?

Не,не си бременна,неориентирана си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от skelA
    Откъде знаеш,че на бременните им тече кръв?

Не,не си бременна,неориентирана си.
    molq te seriozen post za6toto adski sam pritesnena, bqhte kazali, 4e im te4e, ne krav, a takava kafenikava te4nost. PLSSSSSSSSSS otogovoreteeeeeeeee

Най-вероятно не си. Закъснява ли ти? Ако да, вече има защо да се притесняваш. Вярно е, че на бременните им потича леко кръв. Ако все пак имаш съмнение си купи тест и ще разбереш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Emi napravi si test i shi razberesh dali si bremenna.A pyk shtom si pila postinor e malko veroqtno,dori nevyzmojno.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Emi napravi si test i shi razberesh dali si bremenna.A pyk shtom si pila postinor e malko veroqtno,dori nevyzmojno.
    ama tova be6e sled patviq pat, a go pravihme i vtori, no togava s evtin prerzervativ. Moje li da e stanal gafaaaaa???????

Мега фен
    Чувала съм, че около седмица след оплождането на яйцеклетката потича леко кръв, защото тогава зародишът се намества на правилното си място. Няма начин обаче това време да е 1 месец.

Абсолютно не съм съгласна с това,че им тече кръв.

Позволете ми да бъда достатъчно информирана и от лично естество и от обучението си.

Кръвотечението не е нормално явление при бременни.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Чувала съм, че около седмица след оплождането на яйцеклетката потича леко кръв, защото тогава зародишът се намества на правилното си място. Няма начин обаче това време да е 1 месец.
    zna4i li tova da ne se pritesnqvam?

Мега фен
    Така...пила си Постинор, дошла ти е менструацията и около месец след това си имала кръвотечение. Постинор дуо мисля, че е възможно да предизвика това...може би това е била менструацията ти.

Аз не разбрах по кое време на цикъла ти сте правили секс,а след това кръвта,която е текла -менструална ли е или не?

На точната дата ли ти дойде..?

Има много обстоятелства.

Правилната рецепта е и вагинални таблетки Спиро 100.Подходящи както за деца,така и за възрастни.При проблем с аптекаря,винаги ми се намират свободни хвърчащи листове за рецепти.

Трябва да се обадя на бай Спиридон, шамана на с. Разстрелци, та да ви гледа на коприва дали сте бременна или обременена.

palavata__
    Guest
    vij sq macka tuka seki 6i ti kaje razli4no nai dobre e da otide6 do nai blizkata apteka i da pita6 aptekarkata za nqkoi test4e za bremennost,tqq nqq ti otkaje

Супер фен
    Направи си тест,за да си сигурна!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре си купи тест и ще разбереш със сигурност.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-добре си купи тест и ще разбереш със сигурност.
    Може и кръстословица,поне така ще си запълваш времето и няма да се притесняваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
    Правилната рецепта е и вагинални таблетки Спиро 100.Подходящи както за деца,така и за възрастни.При проблем с аптекаря,винаги ми се намират свободни хвърчащи листове за рецепти.
    kakvi sa tiq tableti? ako moe6 poqsni

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
    kakvi sa tiq tableti? ako moe6 poqsni
    Естествено,за какво са докторите,иначе?Малки,комп ктни,по 20 бройки в 1 кутийка,жалко само,че не се намират в България,поради страшно редките им съставки.Които са всъщност (ще изброя само 2,защото другите са тайна)- езермал и кликонаж.Второто само успокоява кожата.Иначе това е много скъпо и неустойчиво лекарство,което се предлага само в Египет,Латвия и Гърция,специално в Патра и Нерес.

Guest
    komentarite na doktorite ne me valnuvat, davaite seriozni mneniq po temata, a ne nqkvi ebavki!
    Ogan mi gori na glavata, a nqkav sme6nik sa prai na gazar i mi obqsnqva nqkva strana Neres
    tctctc
    ta zna4i 6tom imam krav, koqto ne sam sigurna, 4e e menstrualna, zna4i ne sam bremenna, taka li?

Др. Лещански
    Guest
    Не, мило момиче, най-вероятно не си бременна, а си забравила да си измиеш дупето след дефекация и затова менструалната ти кръв седи кафеникава.

Д-р Лещански
    Guest
    И да знаеш, когато се бършеш след акане - посоката, в която трябва да движиш тоалетната хартия трябва да е обратна на половите органи, за да се избегне замърсяване и лабиален перуретрит с възможни усложнения на лабиа майор, лабиа минор и монс пубис.

Цитирай Първоначално написано от Д-р Лещански
    komentarite na doktorite ne me valnuvat, davaite seriozni mneniq po temata, a ne nqkvi ebavki!
    Ogan mi gori na glavata, a nqkav sme6nik sa prai na gazar i mi obqsnqva nqkva strana Neres
    tctctc
    ta zna4i 6tom imam krav, koqto ne sam sigurna, 4e e menstrualna, zna4i ne sam bremenna, taka li?
    Колегата горе обясни точно,а Нерес и Патра са градове,не държави.В Гърция това.А това са реално съществуващи таблетки,все пак.Виждал съм ги на дългите пътувания това лято до там.

не е вярно
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    не е вярно
    Моля не спорете с хора на науката, на нас това ни е работата - да казваме кое е вярно и кое не е.
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си