za6to ponqkoga kato se lakiram i se polu4avat edni mn gadni kato top4enca ili to4ici taka da se kaje?!ujasno e..mama kaza,4e e ot toploto,no az misla 4e prosto vliza vuzduh...nz......idei kak da go izbegna?mn grozno stoi na laka
май се сещам за какво говориш, ми май най-добрия вариант е да си прелакираш нокътя кадето се е получило
xaxxaprosto laka ti moje da e star ili da si grpavi noktite...
ne beeeПървоначално написано от Анонимко
to po princip stava taka shtoto osnovata na noketa ti nai-gorniq sloi ne e raven-s nqkoq po-finna pili4ka go potarkai malko i slagash laka sled tva \
/
По-скоро е липса на витамини и ти се получават...![]()
Аз забелязах, че става така когато е топло и държа четката по-дълго извън шишето с лак.Изтривам четката с марличка напоена с лакочистител и се оправя.
Някои лакове са толкова гадни че каквото и да правиш не можеш да ги нанесеш равномерно без да се получат ивици и петна.Така че си зависи и от лака
....Don't bother!Be happy!....
Най-добре е нокътя да е минат със специална пила. Принципно като ходя на маникюрист той ми ги полира хубаво. Изкарват така от 2 до 4 седмици. През това време никога не ми се е получавал този проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Съгласна съм. =D>Първоначално написано от crazy_mouse
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Купи си качествен лак или сложи заздравител за основа.Така лака ще стои по гладко