.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: top4enca

Hybrid View

Guest

top4enca

za6to ponqkoga kato se lakiram i se polu4avat edni mn gadni kato top4enca ili to4ici taka da se kaje?!ujasno e..mama kaza,4e e ot toploto,no az misla 4e prosto vliza vuzduh...nz......idei kak da go izbegna?mn grozno stoi na laka

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    май се сещам за какво говориш, ми май най-добрия вариант е да си прелакираш нокътя кадето се е получило

Guest
    xaxxaprosto laka ti moje da e star ili da si grpavi noktite...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne beee to po princip stava taka shtoto osnovata na noketa ti nai-gorniq sloi ne e raven-s nqkoq po-finna pili4ka go potarkai malko i slagash laka sled tva \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    ne beee to po princip stava taka shtoto osnovata na noketa ti nai-gorniq sloi ne e raven-s nqkoq po-finna pili4ka go potarkai malko i slagash laka sled tva \/
    ахам , и по-добре ползвай лак с четка от ест . косъмчета .. (ако въобще правиш разлика м/у двете)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

По-скоро е липса на витамини и ти се получават...

Голям фен

.

Аз забелязах, че става така когато е топло и държа четката по-дълго извън шишето с лак.Изтривам четката с марличка напоена с лакочистител и се оправя.

Фен
    Град
    zoo....
    Някои лакове са толкова гадни че каквото и да правиш не можеш да ги нанесеш равномерно без да се получат ивици и петна.Така че си зависи и от лака
    ....Don't bother!Be happy!....

Най-добре е нокътя да е минат със специална пила. Принципно като ходя на маникюрист той ми ги полира хубаво. Изкарват така от 2 до 4 седмици. През това време никога не ми се е получавал този проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от crazy_mouse
    Някои лакове са толкова гадни че каквото и да правиш не можеш да ги нанесеш равномерно без да се получат ивици и петна.Така че си зависи и от лака
    Съгласна съм. =D>
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Купи си качествен лак или сложи заздравител за основа.Така лака ще стои по гладко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си