- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся си ...
Ако има ммомиче от бургас от 15 до 17 което иска секс еднократно без обвързване да пише![]()
xaxaaaxxax ebasi tuka stana nekvo spisanie za obqvi na hora zajadneli za sex...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми няма лошо квовсекки с нуждите си
![]()
мн ми харесва аватара ти ... тя е любимата ми актриса от ориндж каунтиПървоначално написано от DeziRe^
![]()
![]()
![]()
![]()
не се отклонявай от тематаПървоначално написано от само-да-та-хвана
![]()
![]()
na men biv6eto mi gadje ne sprq d ami povtarq kolko prili4am na neq![]()
![]()
о боже господи отивам да се метна през прозореца, отварям прозореца и... се хвърлям през него сериозно
2, 11 и 8 точка системно - бан
Axaaaaa, и аз търся такова момичеПървоначално написано от ТуТи ФрУтИ
![]()
![]()
тва не е сайт за запознанства![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
![]()
![]()
Интернет разваля децата!
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Не ми прилича на сайт за запознанства, а и не ми се вярва някое момиче да се навие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И ти къде си тръгнал да си търсиш секс.
мм..ключ най-добре![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Много ли сте загорели,а?![]()
Положително съм съгласен. Ама не съм от бургас.
блондинка, дълги крака и къса пола, невероятно интелигентна, опияняващо красива, най-вече скромна и общителна
търси надарен младеж със склонност към самоубийство...![]()
![]()
![]()
Знам точно кой търсиш това е един от мойте най интересни случаи. Ето повече инфо за него. pavelludiq.data.bg наскоро дори открихме че страда от 3 психични разстройства на веднъж. Хипер ексцентричност, еуфорийна превъзбуденост и параноя.Първоначално написано от Lil'Angel
Семеен психиатър лоботомист, на вашите услуги драги болни хора и побъркани индивиди.
братле ти направи баси предложението това ми разби ако беше написал и плащам сигорно щях да се сгърча от смяхПървоначално написано от ТуТи ФрУтИ
![]()
"Ако не ви харесва ЦУНИ МЕ ПО КОСМАТИЯ И ПОТЕН ГЪЗЗЗ!!!! "
те тфа беше лафа
"Така...Значи да започнем с това кой съм АЗ? Ами аз съм Павел Лудия от Шумен, слушам Шумна музика, и когато пикая, пикнята ми Шуми. Аз съм потен метъл, за повечето хора съм просто дразнещ изруд. Повечето от времето си прекарвам в тъпеене. В момента пиша книга(хахаххаххахаххахаха хахахахха)."
WoW! 0.o гений...
Павел лудия за секса:
"Секса е хубаво нещо, ама като правя секс на каките от монитора им е 10 пъти по кеф, не е честно!"
не, не бахти смеха честно
![]()
![]()
![]()
павел лудия за този сайт:
"определено след като видях колко е зле вече няма да вляза в него!"
и аз тфа тъкмо си мислех...
докторееее, докторееееееее....ох....[-o<
respectПървоначално написано от Elektra_x
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostavete go mom4eto...po dobre li e spored vas da trygne s nqkoe momi4e samo zaradi sexa...evala,4e direktno si kazva kakvo tyrsi...ne iska da se obvyrzva,ne iska da lyje momi4eto i tolkoz...
Trqbva li zadyljitelno kato mu se pravi sex da hodi na kurva...moje i momi4eto s koeto 6te go napravi da ne e kurva a druga zakysala kato nego koqto si nqma partnior...
Nemoje da trygne po ulicata i da pita momi4etata iskate li da soidete s men samo za edno tek4e...
No ina4e sym syglasen,4e ima i saitove za zapoznanstva...oba4e toi moje da si e haresal nqkoe momi4e tuk ot foruma i da se nadqva da mu se otvori para6uta!