.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво работят ... ?

...малките хора в интервала от 13-15 години примерно. Знам че има и такива индивиди дето работят и на тая възраст. Кажете какво работите ?

раздавач на брушури по улиците, навлек с картички, лепят плакати, слагат реклами по пощата, има и пляскачи (на някой предавания в който публиката трябва да е примерно 13-15 год), ако си по развит и приличаш повече на голям и говориш добре англииски можеш да станеш персонал в макдоналдс, а ако си и красивА (само за момичетата) можеш да си промоутърка в била, и всичко това става само и единствено с връзки. има и други де но ме мързи да ги напиша. вземи един вестник или по добре разпитвай познати успех работливецо/работливке
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Ами малко по-голяма съм. На 18 съм, но от както се помня помагам на родителите ми в бизнеса им.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    навлек с картички
    Хаха,добре го каза!Като бях на 14 работех това(за 3 дни).Също така правех и торбички за подаръци(1 месец).

mucka_**
    Guest
    az sam malko po goliama i ba4kam kato servitiorka i da vi kaja dobri pari4ki si dokarvam :P

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    еми зависи от кой пол си....аз например лятото на 8 срещу 9ти клас (15г) си бачках в един склад и носих плочки...сортирах...зареждах колоте в склада....абе такива неща....ама това не става за момичета...иначе мои познати бачкаха като помогачи в една текстлна фабрика...димек...режат копчета...рапорват панталони... или другото беше за мимичета в имението на един "бизнесмен" като градинари...поливат плевят.....за тази възраст тва е

Еми за първи път бачках това лято. 2 дни в Албена и се оказах. После 1 седмица тука.. като опаковахме в едни скаладове помощи за Ливан. Най-много 20лв. на ден да съм изкарвала.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Еми за първи път бачках това лято. 2 дни в Албена и се оказах. После 1 седмица тука.. като опаковахме в едни скаладове помощи за Ливан. Най-много 20лв. на ден да съм изкарвала.
    20 лв на ден...и не изглеждаш никак доволна
    Бе и аз съм малко по-голяма на 17 съм и тва лято за първи път бачках в една фирма дет се занимава с преводи и легализация на документи, прайх разни преводи и други работи дет има за вършене, абе доволна бях от работата

Супер фен Аватара на maybelline
    А между другото да знаете,че 1.Навлек с картички е най-досадното,което можеш да срещнеш някъде и 2.Да си навлек с картички е най-загубената "професия",с която можеш да се заемеш.Трябва да си супер-нахален за да ти потръгне.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ми аз тая ваканция бачках на 14 съм
    ми значи по 10 кинта на ден
    и работата ми беше да правя компания на един пич да се возя по цял ден с него за да не е сам

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от navits
    ми аз тая ваканция бачках на 14 съм
    ми значи по 10 кинта на ден
    и работата ми беше да правя компания на един пич да се возя по цял ден с него за да не е сам
    Тва ми звучи странно...

По темата:
    Това лято бачках в един склад за железария, в мострената зала де. На 15 съм, обаче и майка ми работи там и с дъщерята на собствениците бяхме съученички бая време... тей че както каза някой преди мен на тея години (че и по-нататък ама това е друга тема) без познати трудно ще си намериш работа.

а

Аз голямо хилитаки ще съм . В момента уча програмни изици - PHP , html , mysql , CSS. И след тва в некоя фирмичка ще се набутам. От русе съм и така като гледам тука всичко е запазднало от към технологии и програмиране- ще има работа в изобилие - само требва ги науча добре тея езици и почвам.

az ne sum rabotila oshte no edna ot nai dobrite mi fr e na 15 i tazi god raboteshe na poleto bereshe domati vqrno malko izmoritelno no za 10 dena 100 lv a ako beresh pove4ko i pove4e shte ti dadat ..........

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Za pari i az bix prorabotila ama sega me e nategnal marzela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си