.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Vseki den???

Unfaithful_f
    Guest

Vseki den???

edin moi priqtel mi spodeli naskoro 4e vseki den pravi sex..i vseki den pone po vednaj ima jelanieto za tova..Pitam se kak e vazmojno vs den da go pravi i da ne mu e pisnalo vs den edva li ne kato po programa..pak i to hubavo hubavo ama ne se izto6tava prekaleno mn ot fizi4eska gledna to4ka..awe..de da znam ve4e..kakvo 6te kajete vie?

1.На колко години е този твой приятел?
    2.Може би трябва да отиде на психиатър...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MeGa_F3n
    1.На колко години е този твой приятел?
    2.Може би трябва да отиде на психиатър...
    Gluposti!

Е какво глупости...Един човек неможе да издържи всеки ден на секс...

Супер фен
    Напълно нормално си е. Аз понякога искам по няколко пъти на ден даже.
    2т. системно

Теб сме те чували!

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Харесвам момченца романтици. Много е чувствена творбата ти, бих те праснал отзад.
    Почвам да ви лекувам - тая мрежа е пълна с такива нагли копеленца...
    Ще ми излекуваш ли пишката с твойта чудодейна уста?
    Не уважавам "педалите" и "копелетата"

Супер фен
    Нали знаеш педал е тоя дето го ебът. Тоест ти.
    2т. системно

Не се закачай...Бана те преследва...

Кво лощо има да праиш сеск всеки ден. Яко е. Стига да обичаш партньора си и няма да ти омръзне никога.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Кво лощо има да праиш сеск всеки ден. Яко е. Стига да обичаш партньора си и няма да ти омръзне никога.
    правил ли си,че знаеш?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

С приятеля ми го правим всеки ден, някой път по няколко пъти. Щом има желание няма нищо лошо. И наистина, ако обичаш човекът до себе си, никога няма да ти омръзне да бъдеш с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Death`Whore
    Guest
    Ne omryzwa, kogato horata imat wyobrajenie i ne im e za ednoto ebane. Daje e dosta polezno. A i koj e kazal, che se umorqwa? Ako swyrshwa byrzichko, nqma da se umorqwa tolkowa...i ne znam za drugite, no za men umorata sled sex e priqtna...ne moga da si swalq usmiwkata ot liceto.

Супер фен
    Е какво глупости...Един човек неможе да издържи всеки ден на секс...

Град
    Царев Брод
    Положително аз мастурбирам по 2-3 ъти на ден и бих издържал секи ден секс по неколко пъти денем. То ест положително е полезно и консисцентно занимателно деяние.

Цитирай Първоначално написано от Death`Whore
    Ne omryzwa, kogato horata imat wyobrajenie i ne im e za ednoto ebane. Daje e dosta polezno. A i koj e kazal, che se umorqwa? Ako swyrshwa byrzichko, nqma da se umorqwa tolkowa...i ne znam za drugite, no za men umorata sled sex e priqtna...ne moga da si swalq usmiwkata ot liceto.
    haha 4e koe puk mu e poleznoto?

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Напълно нормално си е. Аз понякога искам по няколко пъти на ден даже.
    телефонче нещо?

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Death`Whore
    Guest
    Seksyt e neweroqtno polezen. Decata da ne se obajdat!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от проф.Спиридон
    Положително аз мастурбирам по 2-3 ъти на ден и бих издържал секи ден секс по неколко пъти денем. То ест положително е полезно и консисцентно занимателно деяние.
    ебати мислителя

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Цитирай Първоначално написано от Super`girl
    Полезно е за кръвообръщението и се хабят калории и още неща там...
    А по темата - кво пречи всеки ден?? Нормално е

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Град
    Стара Загора
    и все пак...то си е изморително бе...аз няма да го мога да издържа всеки ден ...ама виж 4ри пъти в седмицата ме устройват идеално :PP~
    пък и кой знае..той може си пада леко нимфоманче ;PpP~P

Град
    Царев Брод
    Цитирай Първоначално написано от Super`girl
    Ами аз не съм толкова ерудиран като докторите в тоя форум, защото аз съм положително специалист по психология, но бих могъл да проява обща положителна култура и да предположа спонтанно че секса води до подобрение във кръвното налягане, тонизиране на мускулатурата и подобряване на самочувствието. Колегите доктори във ффорума ще кажат по подробно, аз съм психиатър.

Цитирай Първоначално написано от проф.Спиридон
    Ами аз не съм толкова ерудиран като докторите в тоя форум, защото аз съм положително специалист по психология, но бих могъл да проява обща положителна култура и да предположа спонтанно че секса води до подобрение във кръвното налягане, тонизиране на мускулатурата и подобряване на самочувствието. Колегите доктори във ффорума ще кажат по подробно, аз съм психиатър.
    Правилно,професоре,да не би да сме се среащли и преди?В някоя кръчма?Нее,аз не ходя,всъщност,по такива места.
    По темата:
    Всичко казано е вярно,като аз допълвам качествата на спермата,разширяването в устните линии,премахващо бръчките и не на последно място-подобряването на кръвообращението и умереността на дихателните пътища.

Nikog ane omrazva dori i dago pravi6 po 5 pati na den pak ne omrazva stiga dae s 4ovek koito obi4a6.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,защо да не може.Аз бих правила с удоволствие.За жалост не става така,ама трябва да е разнообразен сексът.За сега само на полилея не см го правили.Осквернихме цялата покъщнина на приятеля ми.Сега даже намерил у тях Кама Сутра и има какво да се пробва от там!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е,защо да не може.Аз бих правила с удоволствие.За жалост не става така,ама трябва да е разнообразен сексът.За сега само на полилея не см го правили.Осквернихме цялата покъщнина на приятеля ми.Сега даже намерил у тях Кама Сутра и има какво да се пробва от там!
    Нали уж не даваше да те помпат в гъза?
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си