- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vseki den???
edin moi priqtel mi spodeli naskoro 4e vseki den pravi sex..i vseki den pone po vednaj ima jelanieto za tova..Pitam se kak e vazmojno vs den da go pravi i da ne mu e pisnalo vs den edva li ne kato po programa..pak i to hubavo hubavo ama ne se izto6tava prekaleno mn ot fizi4eska gledna to4ka..awe..de da znam ve4e..kakvo 6te kajete vie?
1.На колко години е този твой приятел?
2.Може би трябва да отиде на психиатър...![]()
Gluposti!Първоначално написано от MeGa_F3n
![]()
Е какво глупости...Един човек неможе да издържи всеки ден на секс...![]()
Напълно нормално си е. Аз понякога искам по няколко пъти на ден даже.
2т. системно
Теб сме те чували!![]()
Първоначално написано от Amayo
Първоначално написано от MeGa_F3n
Нали знаеш педал е тоя дето го ебът. Тоест ти.![]()
2т. системно
Не се закачай...Бана те преследва...![]()
Кво лощо има да праиш сеск всеки ден. Яко е. Стига да обичаш партньора си и няма да ти омръзне никога.![]()
правил ли си,че знаеш?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
С приятеля ми го правим всеки ден, някой път по няколко пъти. Щом има желание няма нищо лошо. И наистина, ако обичаш човекът до себе си, никога няма да ти омръзне да бъдеш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne omryzwa, kogato horata imat wyobrajenie i ne im e za ednoto ebane. Daje e dosta polezno. A i koj e kazal, che se umorqwa? Ako swyrshwa byrzichko, nqma da se umorqwa tolkowa...i ne znam za drugite, no za men umorata sled sex e priqtna...ne moga da si swalq usmiwkata ot liceto.
Първоначално написано от MeGa_F3n
![]()
Положително аз мастурбирам по 2-3 ъти на ден и бих издържал секи ден секс по неколко пъти денем. То ест положително е полезно и консисцентно занимателно деяние.
haha 4e koe puk mu e poleznoto?Първоначално написано от Death`Whore
телефонче нещо?Първоначално написано от Amayo
![]()
Seksyt e neweroqtno polezen. Decata da ne se obajdat!
ебати мислителяПървоначално написано от проф.Спиридон
![]()
Полезно е за кръвообръщението и се хабят калории и още неща там...Първоначално написано от Super`girl
А по темата - кво пречи всеки ден?? Нормално е![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
и все пак...то си е изморително бе...аз няма да го мога да издържа всеки ден ...ама виж 4ри пъти в седмицата ме устройват идеално :PP~
пък и кой знае..той може си пада леко нимфоманче ;PpP~P![]()
Ами аз не съм толкова ерудиран като докторите в тоя форум, защото аз съм положително специалист по психология, но бих могъл да проява обща положителна култура и да предположа спонтанно че секса води до подобрение във кръвното налягане, тонизиране на мускулатурата и подобряване на самочувствието. Колегите доктори във ффорума ще кажат по подробно, аз съм психиатър.Първоначално написано от Super`girl
Правилно,професоре,да не би да сме се среащли и преди?В някоя кръчма?Нее,аз не ходя,всъщност,по такива места.Първоначално написано от проф.Спиридон
По темата:
Всичко казано е вярно,като аз допълвам качествата на спермата,разширяването в устните линии,премахващо бръчките и не на последно място-подобряването на кръвообращението и умереността на дихателните пътища.![]()
Nikog ane omrazva dori i dago pravi6 po 5 pati na den pak ne omrazva stiga dae s 4ovek koito obi4a6.
Нали уж не даваше да те помпат в гъза?Първоначално написано от krem4et0
2т. системно