- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vseki den???
Няма нищо лошо да праиш секс всеки ден. Ама тъпите лапета да праввят разлика между чикии и секс. Има разлика щото секса е нежност и реживяване, а не блъскане в дупка!![]()
Хмм представям си как невинните хора се хранят на тая масаПървоначално написано от krem4et0
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
СЪГЛАСНАПървоначално написано от Death`Whore
![]()
Наистина е готино, ама после някой да не седне да се храни там, че...Първоначално написано от krem4et0
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
s muja mi go pravim vseki den po mno puti i za men i nego tva e mno qko xsxxaxaxaxa kfo mu e loshoto da pravish sex seki den koito si ima vuzmojnost da si prai koito ne da go e qd xaaxaxaa![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ха-ха-ха-ха!Първоначално написано от BAD_GIRL_
![]()
Животът е БРЯГ!
Хахаха, така е, който има желание и възможност да го прави, акойто няма.....Първоначално написано от BAD_GIRL_
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми сигорно е правилПървоначално написано от Lorraine
много тъп въпрос
![]()
Вие друга работа нямате ли си...?Да виимам свободното време само.Случвало се е да го правим всеки ден,макар и рядко и честно казано секса замества всякаква друга комуникация.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Важно е желание да има - секса не омръзва!
Аз и по повече от 1 път искам на ден\
/
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
колкото пъти ти е приятно-толкова
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило