- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- GADNIQ 15-TI SEPTEMVRI
След като видя даскалото, ще изляза с някой на кафенце, поне така предполагам
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Двуумя се между това да се хвърля от моста ири да се самоубия с ноже. Шегувам се бе. Ми незнам ако успя да заспя ще е добре. ми какво ще отидя ще видя каква е програмата къде кой предмет ще е (в новото училище нови стаи) , ще видя евентуално се надявам да е класна. И така ще се прибера тъжен защото знам че в понеделник почва истинското мъчение
![]()
6te otida daq vidq dali si4ki ot daskalo sa jivi i posle sigurno s fr po ulicite
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Ми ще ида в училището .. ще се видя със съучениците си..ще разбера кой ще ми е класен тази година.. след това отивам с приятели по центъра..на кафенце. . и вечерта..както всеки петък вечер имаме ревервирана маса..ще идем там
![]()
оууу мен па ми са ходи на 15ти. Малко се вида с тоя - оня, после сигурно на кафенце и вечерта злобно напиване \/
![]()
takam otivam na 15ti s nai-golqmata usmivka,koqto sigurno sum imala nqkoga..zashtoto shte buda mnogo mnogo shtastliva....shte si vidq noviq klas novoto daskalo novata klasna....novite stai..programa ..vsichko tochno sled tva ako si haresam nqkoi si go vzimam i otivam na sreshta s mnogo mnogo mnogo priqteli na ndk (vtoriq mi dom..da ne govorim 4e purviq ako se broi kolko se zadurjam tam..) i tam shte ima qko zapivane i kupon..muzika hekche....i posle qko kef ......![]()
ще се съберем с приятели(или с класа)и отиваме се черпим по случая![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Предполагам че ще се видя с класа,с всички познати от другите класове за час-час и половина и после....с компанията да пият у една приятелка която има РД на 12 но ще го празнува на 15-ти.Ипосле към дома,защото мама има рожден ден на 15![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Emi......6te otsko4a do daskaloto......I sled tfaa cel den se motkam nasam natam
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ще се постарая да си прекарам готино. Най-вероятно ще си купувам учебници и тетрадки и там други глупости.![]()
Най-вероятно кафенце и вкъщи![]()
15 септември купон![]()
na 15-ti kato ida 6te kaja edno Zdr na klasa da razberat 4e vse o6te mardam sled tva vzimam moite hora , bira i se zamakvame nqkade da si piem na spokoistie![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ty si nai-gotiniq mod tuka.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
незнам за вас но аз ще пея на 15 пред цялото даскало ще си умра от срам и смятам след това да се прибера в нас и да си отдъхна че всичко вече е свършило
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Аз на 15ти ще си тъпея-както обикновено
С класа сигурно ще се забием в някое идиотско кафе и ще си говорим колко ни дразни Ния
Има и малък процент вероятност да отидем с две приятелки,да си купим Спрайт и бисквити,да седнем на някоя пейка и да си говорим и да се хилим
Предпочитам второто,но сигурно няма да стане![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
и след като ми мине смятам да се помотая с приятели
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Ако няколко човека от класа ми се навият, ще отидем на концерта, който ще се състои по случай открвиането на новото музикално даскало.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
na 15ti shte se napia na motika shtoto mi e rd-to togavaaaa
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ami kvo shte si vida suu4enicite i posle shte izlezem na nqkude