- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ало къщата
Снощи и по-снощи гледахте ли ало къщата. Имаше 1 садача с едни литри и е яко лесна на пръв поглед но не е тва което си мисла. Горе долу успях да нарисувам как изглежда задачатадано някой знае отговора да каже 4е 2 вечери подред го гледаам и ми омръзна[/img]
Абе кой те кара да гледаш това предаване. Аз съм го гледел 5-6 пъти и забелязах, че много често се дават грешни условия или отговори.
11 tochka deaktiven profil.
да бе, и аз снощи го загледах и много се замислих![]()
начи тя каза няколко пъти, че и бутилките играят роля, значи и течността също се брои (надписа на бутилката), както и самите числа се броят, както и 'л.' и думата 'литър'.. значи - 131![]()
нои олио и вино трябва да имат някакво значение
алелуя.
Да ве хора и аз го гледам 2 поредни вечери.
Оная пача Веселка ли е ква е много ме изнерви като вика : "Стига бе хорааа вие си правите майтап вече. Стига с това 59.5" - е колко е БЕеее!?!?!? Уфф.. И че тая много ме изнерви по-миналата вечер. Така и не мога да разбера де е тая логика![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
i az go gledam ot mnogo odavna i v taq zada4a ima nekva ulovka tq zara go kaza samo 4e na po minalata deto be6e s giri4ki kolko i da smqtam ida prava i vse e okazva 4e e gre6no![]()
Ае според мен те и те не знаят де е логиката ХАХаХа.
Предаването е супер жалко, а тези, които го гледат и умуват върху "уникалната" загадка...![]()
Ми айде кажи като толкова знаеш!Първоначално написано от Psycho Realm
Много тъпо предаване.![]()
az go gledam samo kogato iskam qko da se posmeq s priqteli, cuk puskame iii se hilim na tupata zarakolko e zle ne e si istina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Мен пак Зара ме кефи. Предаването съм го гладала два пъти .. един и половинаПървоначално написано от psycho_girl
ама снощи ме изкефи като взе да разправя какво може да купиш на децата си за учебната година с тия пари: "Моливи, химикали, тетрадки, готини запалки. ХАХа .. Не, не. Те не са пироманчета
"
vupros na vkus![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
утре имам среща с нея ще я питамПървоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Изключително тъпо предаване с изключително тъпа водеща
говора за Зара другата па бива горе долу.
adski tupo predavane i dvete sa ligliПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
i az dosta umuvah vyrhy tazi zada4a...vie kolko mislite 4e e verniq otgovor..???
Няма верен отговор. Поне смислен такъв.Първоначално написано от teen^baby
Mo6no и аз съм съгласна с твоето мнение.Първоначално написано от Mo6no
Весела от "Ало къщата" е истерична овца, тая е психичноненормална