- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви накара да пушите и съжълявали ли сте за това после
spored men ne e nikak polezno nito pak ti stava mnogo hubavo kat ispushi6 edna gigara ili ako pushete po edna kutiq na den po novite ceni shte vi izleze 75 leva taka che e pulna zaguba na zdrave i na pari
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Подтикнаха ме към това да пуша всичките ми приятели и приятелки, които пушат...някак си покрай тях се изкуших и аз. Пушенето е толкова успокояващо, пушенето след ядене е просто велико, кафе без цигара не е кафе и т.н. НО от 8-9 дни не съм пушила и този път сериозно съм решила да ги отказвам. Наистина може и без тях.Според мен те са просто навик, не чак толкова нужда, поне при мен...
![]()
dobre si reshila i sorry za tochka 1 ot pravilnika ne oburnah vnimanie
cigari po4nah da pu6a ot kele6lyk, i posle mnogo pyti sum sajalqwal..
Trewa po4nah da pu[a pak ot kele6lyk, no nikoga ne sym sajalqwal..
a kato po4nah da si otglejdam trewa sprqh da pu[a cigari i sega we4e za NI6TO NE SAJALQWAM!!![]()
Никой не ме е изкушавал не съм ги и опитвал и нямам намерение да го правя
започнах да пуша от келешлък, пушил съм ги 8год.![]()
Но вече не пуша и ми е много по добре![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И аз съм така.Бест френда ми пушеше,та и аз покрай него,на 2 седмици една,на 1 седмица една и сега по три-четири...к...у...не бе майтап...цигарки на ден.
I'm back!
I az ot priqtelite se nau4ih - to taka se u4at vsi4ki poroci, pu6a ve4e... neznam 5-6 godini. Nqmam namerenie da gi otkazvam, ne sujalqvam 4e pu6a, moje bi trqbva da gi namalq, no ne se vmania4avam v tova
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
хах ми аз сигурно мога да ги спра,но засега .....просто не виждам как ще стане това...пуша от 3 години горе долу...започнах от гъзария,продължих на пук на наще,а и с тия хиляди проблеми...и сега си пу6а по 1 до 2 кутии на денкато съм нервна не мога да не пу6а...както и сутрин с кафето....да,това са оправдания,но...
![]()
на тези,които още не пу6ат,им пожелавам да не започват,защото само сами вредят на себе си...
Tiq koito ne pu6at-ne im i trqbva da po4vat,4e tova e otvratitelno.Zapo4nah da pu6a predi godina i malko pove4e,no i az neznam za6to.Edna priqtelka me nau4a i sega kazva 4e e iskala da me nau4i zaradi gazariqta.No 4esno kazano..ne iskam da pu6a,no nz i koi e nai-sigurniq metod za otkazvaneto.Opredelqh si nqkakvi dati,za da gi spitam,no tova ne pomaga.Trqbva silna volq,koqto nie ne pritejavame.POJELAVAM NA VSI4KI NEPU6A4I DA NE PO4VAT I NA VSI4KI PU6A4I(KATO MEN) DA GI OTKAJAT!!!
404
Zapo4nah da pu6a kogato zapo4nah da se dvija s nova kompaniq v daskaloto vsi4ki pu6eha i az nqmah kakvo da pravq i az propu6ih i sajelqvam no nqma da moga da gi spra predi da stanat o6te po skapi
аз пък съм си с компанията с която си се ориентирахме още като бях 5-ти клас...никой не пушеше...само един от време на време ама то ей така щот нали сички големи пушат и той...и лятото тогава не знам просто имах си всичко и исках нещо... и така... разбрах кво искам...по малко по малко...и в 7 клас кат ходих на уроци и мноо ми дойде ученето...и тогаа вече си бях пристрастен и с тоя другия само пушехме..и другите и те покрай нас двамата...да ни пита някой кво прайм..
сичките чок гъзарите на "селето" ама секи го е страх да си прибере цигарите в тях...бе смяхх смяхх...после се опитвах да ги откажа...тая година пак пробвах..дори преудолях и глада който изпитвам постоянно като не пуша..и тогава пак почна тфа като в 6-7 клас....искам нещо...само че вече знаех кво е..и пак ги почнах...сега си мисля че не мога да ги откажа...не щото не мога ми щото не искам...май всичко си е до психиката..
Първо започнах да пуша трева... защото ми беше любопитно, исках нещо ново и на един купон се напуших истински и ми хареса адски много и така... не съжалявам!
Цигари почнах по най-тъпия начин. Една вечер се напих много и от какъв акъл си запалих цигара, после още една, още една, още една и така към 10тина цигари една след друга...стана ми лошо, ама понеже ги бях взела от един и му казах, че после ще му ги върна и трябваше да си купя кутия- е купих си и тя свърши... следващите 2-3седмици съм пушила само на аванта и все си виках "абе аз ще спра, няма да си купя кутия", ама по едно време ми стана неудобно, че само муфтя, та почнах да си купувам и така и днес... за тва съжалявам много и трябва да спра.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
почнах ги по супер тап начин ..сашност не помня точно как стана тая простотия ... но определено сажалявам ! и то доста ! и табекс е супер простотия ! не сам го пия ине смятам !![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
сички почват зарад гъзарията и аз бях тей и се радвам че спрях и не съм пушил почти 9 месеца и ми е много добре имам си и пари![]()
Почнах да пуша поради две причини - брат ми пуши от много години, а и майка ми почина заради цигарите. Та ми стана любопитно какво толкова й е харесало в тях, че не ги е спряла, въпреки че е имала сърдечен порок.. И оттам ми хареса толкова много, че е имало дни, в които съм била адски депресирана.. И единствената причина да стана от леглото е била сутрешната цигара.. Сега гледам да ги намалям, но си имам кофти дните, в които пуша като комин.. Инак изтрая ли до 2-3 следобяд без цигара, нататък е лесно (особено ако не излизам никъде).
Инак.. за съжаляването, честно да ви кажа.. Не зная и аз дали съжалявам. Има си и добрите и лошите страни.. Е, лошите са повечко де..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
na kolko si?Първоначално написано от TiA_MaRiA
![]()
az po4nah 6tot po4ti vsi4ki ot moq klas pu6iha i az dvijeh s tqh i im vikah daite i az da opitaqm i taka ina4e sq sajelqvam za tova 4e kat bqgam mn barzo se izmorqvam i nemoa da igraq mn futbol i pogo ina4e kat piq bira mi e golqm kef ili sled qdene sa6to
И спря ли ги?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Иначе така нареченото от теб "велико" усещане бях чел, че всъщност е това, което хората, които попринцип не пушат усещат постоянно. Тоест ти постоянно имаш едно гадно усещане (заради никотиновият глад) и като почнеш да пушиш никотиновият глад се засища и си усещаш това, което аз усещам постоянно. Това е "великото" усещане.
11 tochka deaktiven profil.
Ами всичко0 стана по вина ан брат ми щото покеай него почнах,и сега съжалявам за това да си призная.![]()
nakara me liubopitsvoto da vidq kakvo e i sega nemoga da gi otkaja
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Пробвах да пуша...пуших..пушик и като се усмислих си казах...За какво го правя ? Задайте си въпроса ако пушите и ще видите имате ли цел или просто за газария...ПУШЕНЕТО Е ГЪЗАРИЯ КОЯТО ВРЕДИ НАС ЗДРАВЕТО ВИ !