- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- v netrezvo sustoianie...
nz za kude e tazi tema,no mi e interesno kogato 4ovek se napiee govori tova koeto 4ustva i misli ,no v trezvo sustoianie ne moge da go kage za6oto ima niakakvi pre4ki i vigda kakva e reanosta ili govori gluposti koito ne izpitva ,ne 4ustva ,mozaka mu e zamuglen ... ta koe ot dvete e toez edno mom4e mi govori edni mn hubavi ne6a sno6i no ne be6e trezven ta misalta mi e koe ot dvete e..??? plzzz za otgovori i tezi ,mersi predvaritelno, a megdudrugoto iskam da pozdravia vsi4ki gotini hora v tozi forum celuvki...
Moje da e bil iskren a moje bi ne![]()
Човек като е пиян,казва каквото мисли и чувства и на другия ден съжалява!
az po princip sam mn otkroven 4ovek i vinagi si kazvam napravo tova koeto mislq i 4uvstvam i kogato se napiq po4vam da si izmislqm poneje nqma kvi taini da razkrivam![]()
![]()
![]()
a po problemao princip pri majete ima 1 prag do koito te govorqt istini i sa mn otkrovenni poneje alkohola im e razvarzal ezicite
a vav 2-ta 4ast na piqnstvoto majete ili sa tolkova gordi s izpitoto koli4estvo i s kakvo li o6te ne i se hvalqt kolko sa hubavi dobri i t. n. i se opitvat da te svalqt po tozi na4in ili vtorata vazmojnost e da sa tolkova piqni 4e da ne mogat da govorqt![]()
![]()
tvoq v koq stepen be6e?preceni si sama![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми не може да си сигурна. Защото, когато си пиян и кравата е мацка.
на твоито момче просто му се е ебало тва мога да ти кажа хахаххахаах
Nqma grozna jena ima piqn maj![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
аз лично, като съм пияна, говоря кви ли не простотии дори и да не ги мисля.. просто каквото ми дойде на ум, даже да са някви напълно решени от смисъл неща![]()
е случва се и истината да си кажа, но.. не винаги
така че ако искаш да разбереш кое е било вярно и кое не, най-добре отиди и го попитай - май по-добър начин от този няма![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ха-Ха!Не е така,ами.. "Няма грозна жена,има трезвен мъж"...Първоначално написано от Obitax
mi moite priqteli kato se napiqt i vinagi kazvat tova koeto mislqt i 4uvstvat
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Аз принципно казвам истината когато съм пиян.Така съм се обяснил в любов, а тя не ми е повярвала...и след 2-3 дни като и споделих какво чувствам, тя ми каза за този случай с напиването...аз не помня какво съм казвал...
Еми аз веднъж като се напих казах на едно момиче калка много много я харесвам как и се кефя как се радвам за нея когато я виждам щастлива..., а преди това многго неща ме задържаха и оттогава тя почна да гледа на мене с друго око....не трябваше да се напивам тогаваМисълта ми е , че малко му трябва на човек , за да каже какво чуства !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
бил е искрен човека ...незнам някои които е бил пиян да е лъгал ...то просто не с осещаш кво говориш ..и просто тва дето го мислиш го казваш (стига да можеш) .... самоче някои път сажаляваш ... но какво да се прави ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
kogato 4ovek e piqn toi vinagi kazva tova koeto misli koeto iska da kaje i pravi tova koeto iska da napravi.. zashtoto ima ne6to kato nqkkavi steni v mozaka koito go spirat da kaje tova koeto iska i da napravi tova koeto iska no kato se napie tezi steni se razrushavat za izvestno vreme i.. toi si pravi i govori kvot si iska)
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()