.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Obicha li q? :)

Guest

Obicha li q? :)

Edna ist..

Predstavete si,che ste momche(za momichetata).Predi 2god. ste bili na edna hija s vashite i tam ste se zapoznali s edno momiche.Predposledniq den na prestoq i vie i kazvate,che iskate da hodite s neq i che chakate otgovor ot neq na drugiq den.Na drugiq den obache tq si trygva rano i ne vi otgovarq.Po-kysno se namirate v IRC i tam se karate po nqkakva prichina,koqto vie ne pomnite veche.Pri vyprosa Obichali li ste tova momiche predi tezi 2 god.?Vie otgovarqte s - da.Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.I kazvate,che ne vi se govori za tova momiche.Pri vyprosa zashto ne iskate da govorite za neq?Vie mylchite i ne davate otg..

Molq vseki da si kaje mnenieto.. Spored vas tova momche obicha li oshte tova momiche?

Мега фен Аватара на iiirish
    може би има още някакви чувства но те не са така трайни и дълбоки както в самото начало. щом не ти се говори за даден човек, който някога си обичал, значи или още го обичаш, или те е страх да не разбереш, че тези чувства още са живи

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ot kade da znam mnogo opletena istoriq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    In Your Mind..
    По всичко личи, че момчето е наранено от въпросното момиче и едвали ще признае, че я обича още дори и да е така. Може би просто е останала болката.. а дали е останала любов само той може да каже.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами момичето е можело да се обади е трябвало да го направи,защото така може да е наранило момчето и то за това да не си признае.Де да знам.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi 6tom e kazala 4e ve4e ne go obi4a sigurno e taka kuv e smisala da luje.........

АТАКАБГ
    Guest
    Абе много лесно се влюбвате и разлюбвате вие бе

Голям фен
    Ne mislq che vaobshte nqkoga e obichal tova momiche,da q haresva moje bi ,no neshto pove4e edva li.Pyk i za dve godini vsi4ko 100% e minalo i zaminalo
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi da prava si

Голям фен
    Момичето е постъпило много гадно с момчето.За 2 години не ми се вярва да не я е забравил...Дори и за какво обичане става въпрос
    ??????
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Не ми се вярва да е излъгал като е казал, че не я обича. Минало е доста време, а то явно е било наранено.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

според мен още има нещо към нея но е бил наранен че тя си е тръгнала без отговор

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    По всичко личи, че момчето е наранено от въпросното момиче и едвали ще признае, че я обича още дори и да е така. Може би просто е останала болката.. а дали е останала любов само той може да каже.
    I az mislq taka,...no mi e i malko 4ydno kak 6te se vliubo towa mom4e za tolkowa kratko vreme...Po skoro e bilo haresvane....Abe neznam malko e stranno...Mom4eto si znae nai dobre

Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Абе много лесно се влюбвате и разлюбвате вие бе
    \/ =D> =D>

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Монтана
    може още да има чувства към това момиче но да ги крие..повечето момчета не показват чувствата си колкото и да искат поради някакав глупав според мен страх..може би точно причината поради която са се скарали да го кара да подтиска чувствата си дори още да ги има...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

Re: Obicha li q? :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Edna ist..

Predstavete si,che ste momche(za momichetata).Predi 2god. ste bili na edna hija s vashite i tam ste se zapoznali s edno momiche.Predposledniq den na prestoq i vie i kazvate,che iskate da hodite s neq i che chakate otgovor ot neq na drugiq den.Na drugiq den obache tq si trygva rano i ne vi otgovarq.Po-kysno se namirate v IRC i tam se karate po nqkakva prichina,koqto vie ne pomnite veche.Pri vyprosa Obichali li ste tova momiche predi tezi 2 god.?Vie otgovarqte s - da.Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.I kazvate,che ne vi se govori za tova momiche.Pri vyprosa zashto ne iskate da govorite za neq?Vie mylchite i ne davate otg..

Molq vseki da si kaje mnenieto.. Spored vas tova momche obicha li oshte tova momiche?
    Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.-E ne e li poveche ot qsno ?!
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    ОбичаЛ е,но е бил наранен възможността все още да има чувства - 100 % Защо ли?Защото никой не забравя невъзможната любов...Не е нужно да казвам защо мисля така,но има чувства...Просто болката лека по лека ги е заличавала с течение на тези 2 години...но все още ги има...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами...май не, все пак 2 години са достатъчни да я забрави (при положение, че са се запознали на хижа и не са прекарали толкова време заедно)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    Vsyshtnost vremeto prekarano zaedno beshe okolo 5 dni.. kato imash napredvid che ot sutrinta bqha zaedno do vecherta... :}

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    може би има още някакви чувства но те не са така трайни и дълбоки както в самото начало. щом не ти се говори за даден човек, който някога си обичал, значи или още го обичаш, или те е страх да не разбереш, че тези чувства още са живи
    ...или те е наранил

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ОТ НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛюБОВ БОЛИ НАЙ-МНОГО
    И ТЯ СЕ ЗАБРАВЯ НАЙ-ТРУДНО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си