- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Нормалното и Ненормалното
Четох преди малко една тема за гейовете... И освен че много се изнервих, ми направи впечатление колко свободно боравят тийновете с понятията "нормално" и "ненормално". Не знам, но никога не съм била в състояние да определя кое е "нормално" и кое не. Просто хората са прекалено различни, за да бъдат поставяни в такива категории. В смисъл- ти смяташ, че хомосексуалността е нещо ненормално. Защо? Защото ти не си такъв, или защото комшиите ти казват, че това е така, или защото някога си чул по телевизията. Има и много други примери - "Не е нормално деца на 11 да говорят за секс " , "Не е нормално да ходиш с циганин" "Не е нормално на 20 да не си близвал алкохол" , и какво ли още не...
Въпросът ми е- Когато казвате какво е нормално и какво не, какви са ви критериите? Сравнение със себе си, общественото мнение(образуващо се от сравнения със себе си на най- ограничените хора в едно общество), или какво??![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да не започваме отново тема за хомосексуализмът.
Всеки нормално уважаващ себе си човек знае истината за него...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
За нормално човек мисли това, което той прави.
Ненормално - всичко останало.
А според теб това правилно ли е?Първоначално написано от drawers
Експлоитед, а ако твоето мнение се различава от "общорпиетото"?
Първоначално написано от exploitedteen
това обида ли е?
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
istinata spored men e 4e mn malko teenageri imat sobstveno mnenie kakto ti sam spodeli pove4eto se vliqem ot ob6toprietite normi ili ot tova kakvo sme 4uli i videli.specialno za geiovete nikoi ,ama nikoi nqma pravo da osajda koito i da e bilo drug kamoli da precenq koe e pravilno ili ne i to po prostata pri4ina 4e nai malkoto koeto e 4e prosto nqmame dostata4no opit i ne mojem da govorim za opredeleni jiteiski situacii bez dori da sme gi prejiveli(primer:ubedena sam 4e 1/2 ot tezi koito otgovarqt na opredelena tema ili problem izob6to si nqmat halhaber za kvo govorqt ama trqbva da sa kompetentni po vsqka tema)
moeto mnenie e 4e vsi4ko tova za koeto i avtora i az pi6em e za vnimanie smisal 4e vseki edin teen gleda malko ili mn da se iztakne i da bade zabelqzan zatova si vre nosa kadeto ne mu e rabota![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
човека,който е пуснал е прав,с изключение на това "не е нормално да се први секс на 11 години"
Наистина не е нормално от физична гледнаточка,морала...В интернет няма такова понятие
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от olive_oil
За правене на секс на 11 години не съм писала нищо. Ставаше въпрос 11 годишни да ГОВОРЯТ за секс. Малка разлика.
Експлоитед, ако за теб и приятелите ти примерно е напълно нормално да ходите на концерти и да се блъскате из погото, а за общественото мнение не е значи, че общественото мнение може да си го завре отзад и всичко е въпрос на гледна точка. Тъпото е че малко хора го разбират...![]()
Морала също е въпрос на гледна точка- в Афганистан ако намигна на някой мъж, аз съм най- долното неморално създание и като нищо ще ме убият с камъни...Така че понятието морал също е страшно относително и индивидуално.
Ами ако под "обществено мнение" се разбира мнението на най- задръстените малки хорица над 40... Аз съм част от обществото, но моето мнение е различно от на бай Драгой, който е също от това общество.
Не съм съгласна въобще за това "обществено мнение". Няма такова нещо като общоприета гледна точка. Именно затова се дразня някой като почне да обяснява кое било нормално и кое не, позовавайки се на "общественото мнение"![]()
Абе я зарежете тия "обществени мнения","болшинства" и "нормално и ненормално".Не разбрахте ли,че винаги ще се намери кой да ви критикува винаги и от време на време да ви гледа таказащото не сте направили като другите.Живейте си живота за себе си,ко ви пука за другите
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Най-ненормалното нещо е да правиш секс с индивид от твоя пол!Нещо повече,тва е болестно състояние!Природата за тва е създала два пола,ако си педераст ти нарушаваш законите на природата!Първоначално написано от rosskata
Защо да не е нормално да се говори за секс на 11?
Не е нормално да ходиш с циганин,просто здравият разум ти забранява!
Съвсем нормално си е на 20 да не си близвал алкохол...
И какво не му е нормалното да въртиш пого на концерт на Бранник примерно?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
За Бранник теб ли визираш?Първоначално написано от exploitedteen
Моето мнение май се споделя от огромната част от хората тук...
О,това за нормалното и ненормалното е адски относително. Както се казва - различни хора,различни идеали.За един може да е ненормално да
седне и да прочете една книга,а нормално - да блъска гюбеци на някоя маса.За други е обратното.
В тази работа не трябва да се намесва общественото мнение.В днешно време 99% от обществото смята,че примерно е ненормално да си правиш косата на гребен,както каза експлойдеттийн.Това обаче не може да направи този 1% ненормални,защото този процент е твърде различен от останалите.
Слава на общественото мнение - истинския крепител на социализма =D>
Ако трябва да изтребняваме не всички са вярвали...За мен е ненормално да ходиш с циганин,щото квото и да го правиш той пак си е циганин,но тва да си педераст наистина би трябвало да е ненормално за всички!Това е болестно състояние,което трябва да се изкорени!Първоначално написано от exploitedteen
=D>Първоначално написано от Ziezi
Сега ще се намери някой, който да каже, че всеки имал право на избор и педалите били хора, или пък как да ходиш с циганин било нормално, и мангалите били пичове. Е да, ама не.
Ходи по гоцеделчевско ще разбереш....
Имах предвид за яденето на свинско....Първоначално написано от exploitedteen
Хайде покажи ми как се мисли трезво,къде бъркам?
Аман от предрасъдаци, етикети, определения, коментари. Аре да не се критикуваме един друг и да не си търсим косурите. Всеки трябва да гледа живота си, ако живее щастливо, дори начина му на живот да е ненормален за другите, какво лошо има? Ако не пречи на тея хора, кво им дреме, мама им стара?! Всеки да гледа себе си и стига с тая злоба...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Какво спорите? Всичките сте големи ненормалници.![]()
11 tochka deaktiven profil.
Ами ставай си. Никой не ти пречи.![]()
Няма да съм аз, че ще вземеш да ме набиеш.
Малееее...
УЖАС. Ти си заразен. Ще ги направиш всичките в "болестно състояние".
Аз какви неща съм им намислил на "хората с различна сексуална ориентация"Първоначално написано от rosskata
![]()
...Arbeit macht frei...