- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Нормалното и Ненормалното
Значи си комунист?Първоначално написано от exploitedteen
Можеш ли да ми кажеш с ръка на сърцето,че наистина мислиш,че педерастите са си нормални хора?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
И ква е разликата?Първоначално написано от RedChil
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
хаха истината е, че обществото изгражда и определя морала и неморала. Вие задълбавате темата с гейове, цигани, погота, гребени и т.н.
Ако говорим за морал, етика и достойнство - то обществото ги определя и поставя границите им.
Ако говорим за това кое е нормално и кое не - зависи от случая..например да ходиш гол по улицата е неморално, но да слушаш определена музика и да се обличаш в странен стил за повечето хора - не те прави неморален.Някой може да сметне това за ненормално, но обществото вече се дели на най-различни групи хора, с различни интереси... никой няма право да ти каже кое е ненормално и кое е след като има хора, смятащи пък че той прави нещо, неестествено според тях. Така че - разни хора-разни интереси![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да кажем, че не споделям общоприетото мнение, че Азис е човек и го застрелям. И кво' ? Оправдан ли съм, според ваща теза, че всеки е нормален за свойте си разбирания ? Има неща, които могат да се правят, и неща които не могат. Повечето от тях са написани в конституцията и книги за психични болести.
Tи не правиш разлика между нормално и морално... различават се много. Това, че Азис е гей е ненормално за другите, но не и за него и всички като него.Неморално и против конституцията е да го убиеш, защото е човешко същество.Първоначално написано от LunaTriCk
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Думичката нормално "нормално" е доста разтегливо понятие. Има неща, които са нормални само за определени хора, има и такива, които не са. Но има дадена норма, която е приета от болшниството. Тя се нарича обществено мнение...
Гейовете не са нормални, не защото е такова общественото мнение, а защото наклонностите им са в разрез с природните закони.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ммм, не мисля. "нормално" казваме на улицата, а "морално" по телевизията ?Първоначално написано от skate_warrior
значението на думите "нормално" и "морално" не е напълно еднакво.. Когато потъпкваш обществения морал си "неморален", а когато даден човек или група хора не възприемат поведението ти,интересите и т.н., дори и да те смятат за "ненормален" ти с нищо не си прекрачил обществения морал, така че дори и за тях да си ненормален, това не означава, че не си морален спрямо обществото.Първоначално написано от LunaTriCk
ако това мое поведение е например публично да си клатя половите органи? морално или ненормално е държанието ми ? съвсем спокойно мога да кажа, "ми вий не ме разбирате".Първоначално написано от skate_warrior
Пречувам това, което виждам през призмата на идеите и ценностите си. И така предценявам какво е нормално и ненормално.Peace!
е зависи за какво точно става въпрос.. в този случай е неморално и ненормалноПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
значи стигнахме до извода, че всичко е относително![]()
мда![]()
![]()
EEE, супер, най- сетне стигнахме до извода че всичко е относително
глоям напредък. Ако искаш да си клатиш половите органи, това е неморално тук, но напълно в реда на нещата в някоя африканско племе например.
По въпроса с гейовете- ми дай да избием и сакатите, и късогледите, и хората с по 4 пръста, и тези с плоско стъпало, и децата без родители, и психично болнитеНали е природна аномалия, против законите на природата
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Педерастията е гадна работаа когато се парадира с нея :: Виж те ме! Гей Съм! ::. Това е ... аве нагло.Първоначално написано от rosskata
Няма какво повече да добавя.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Всяко нещо, с което се парадира, е гадно и нагло... "Аз съм рапър" "Аз съм метъл" "Аз съм чалгар" "Аз съм американец"... Значи ли това, че да си рапър, метъл или американец е гадно и отвратително по принцип?Първоначално написано от WILD__BOY
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
сакатите, и късогледите, и хората с по 4 пръста, и тези с плоско стъпало, и децата без родители, и психично болните не са станали такива по собствено желание.Първоначално написано от rosskata
![]()
И все пак всеки ги степенува по своя си скала. Нали?Първоначално написано от rosskata