.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: lo6ite 4i4kovci

voaiora
    Guest

lo6ite 4i4kovci

Malki i malko po-golemi momi4enca...spodelete imali li ste slu4ai pri koito da vi nabliudava ot hrastite nqkoi lo6 4i4ko s razkop4an diukqn koito da si gali salama ili pyk takyv sys 6lifer koito kato mine pokrai vas go razgry6ta i otdolu e 4isto gol???

Death`Whore
    Guest
    Da.

voaiora
    Guest
    Moje li malko po-podrobno...az li4no sym staval svidetel...v edno daskalo kyde u4ih edin lyska6e na u4eni4kite,koito hodqt da si kupuvat zakuski ot pavilion4eto do u4ili6teto

тва е извратено бе пич лок дел

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

voaiora
    Guest
    Em 4e koi e kazal,4e ne e izvrateno...ama se sre6ta...
    I az se pi6a voaiora ama tva ne bih go pravil
    Tuk celta mi e da se spodelqt nqkakva interesni slu4ki!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    am za voaiori no tuk v nashiq grad ima takiva "agresivni chikiboici"

Deto sa skriti v hrastite i kato nabliji nqkoe momiche i pochvat da si Luskat bastunia ...... i plashat decata !

Еми на мене ми се е случвало в морската градина във Варна. Аз и най-добрата ми приятелка бяхме отишли до Варна на плаж и след плажа отидохме да хапнем нещо в морската. Взехме си сандвичи и седнахме на една пейка и тя се е усетила, че някакъв на следи, но нищо не ми е казала понеже съм паника. Изведнъж както си хапвам ми се отяде като го видях как го размахва и ме гледа и си го лъска. УЖАС ви казвам. И няква веднага станах и викам: "Ай се изнасяме." И това беше.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Доста си извратен! Но е възможно да има такива случаи.

voaiora
    Guest
    koalka az li sym izvraten...za6toto puskam temi v koito se govori za izvrateni hora i izvraten sex li?Em sory izvraten sym zna4i!Sigurno ako gledam filmi za psihi4no bolni 6e sa nenormalen,a ako se interesuvam ot jivota na narkomanite sym droga!

Град
    Стара Загора
    Доколкото знам ако се случи нещо такова трябва по някъв начин да засрамваш този индивид..до ся ми се е случвало точни три пъти :/ винаги кат видя някъв такъв почвам да му се присмивам...то това направо..май е болест незнам..но са ми отвратителни тия..:/

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Еми на мене ми се е случвало в морската градина във Варна. Аз и най-добрата ми приятелка бяхме отишли до Варна на плаж и след плажа отидохме да хапнем нещо в морската. Взехме си сандвичи и седнахме на една пейка и тя се е усетила, че някакъв на следи, но нищо не ми е казала понеже съм паника. Изведнъж както си хапвам ми се отяде като го видях как го размахва и ме гледа и си го лъска. УЖАС ви казвам. И няква веднага станах и викам: "Ай се изнасяме." И това беше.
    и на мен почти същото ми се случи само че в бургас и бяв сама
    а и в софия веднъж,ама бях с френдки
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

voaiora
    Guest
    olive_oil az sym ot Burgas i potvyrjdavam,4e v morskata gi ima takiva individi...li4no ne sym vijdal,no poznati sa mi spodelqli!

Супер фен

Re: lo6ite 4i4kovci

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Malki i malko po-golemi momi4enca...spodelete imali li ste slu4ai pri koito da vi nabliudava ot hrastite nqkoi lo6 4i4ko s razkop4an diukqn koito da si gali salama ili pyk takyv sys 6lifer koito kato mine pokrai vas go razgry6ta i otdolu e 4isto gol???
    ах имаше един такъв случай..аз си отивах на училище и един седеше на една пейка и тръгна след мен и си биеше чи*ии ..ест побягнах ама ужасно се панирах честно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Антроположката
    Guest
    Лошият чичко е около 35 годишен, леко плешив, с бирен корем. Ходи по потник, къси гащи и джапанки. Захапва филтъра на цигара "Мелник", плюска шкембе чорба с много люто и чесън. Пие заводски количества бира "Славена", тананика си рефрена "Дърт козел млада върба лющеше". Пощипва млади девойчета между 14 и 18. И размазва от бой благоверната си съпруга и домашна прислужница(домакиня). Такъв чичко е мечта за много български момичета в 10-ти клас, населяващи провинциалните райони на страната, обожаващи чалга ритмите и мечтаещи да се превърнат в звезди на звукозаписна компания "Пайнер". Всяко едно такова момиче пази с ревност албумите с песните на отявления фолк бард Милко Калайджиев "Ей малката" и "Я елате пиленца при батко"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Антроположката
    Лошият чичко е около 35 годишен, леко плешив, с бирен корем. Ходи по потник, къси гащи и джапанки. Захапва филтъра на цигара "Мелник", плюска шкембе чорба с много люто и чесън. Пие заводски количества бира "Славена", тананика си рефрена "Дърт козел млада върба лющеше". Пощипва млади девойчета между 14 и 18. И размазва от бой благоверната си съпруга и домашна прислужница(домакиня). Такъв чичко е мечта за много български момичета в 10-ти клас, населяващи провинциалните райони на страната, обожаващи чалга ритмите и мечтаещи да се превърнат в звезди на звукозаписна компания "Пайнер". Всяко едно такова момиче пази с ревност албумите с песните на отявления фолк бард Милко Калайджиев "Ей малката" и "Я елате пиленца при батко"
    ъъ..кво целеше с тоя пост?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

voaiora
    Guest
    Антроположката Mnogo profesionalno i to4no opredelenie na tezi individi ot na6eto ob6testvo...taka po lesno 6te predpazim malkite momi4enca ot tqh!

Батко
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Тези които размахват не са опасни На мен са ми ужасно смешни

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    olive_oil az sym ot Burgas i potvyrjdavam,4e v morskata gi ima takiva individi...li4no ne sym vijdal,no poznati sa mi spodelqli!
    воайрче,що не си направиш един профил тука???А и да те попитам от кой квартал на бургас си?Аз живях там 9 години
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

voaiora
    Guest
    Ot bratqta sym....zasega taka mi e po-udobno da pi6a,no ako se zadyrja seriozno vyv foruma moje da si napravq edin profil

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Да ви се присмее на тъпизмите, к'во...
    Животът е БРЯГ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Да ви се присмее на тъпизмите, к'во...
    ясно..

За щастие не ми се е случвало и дано да не ми се.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За щастие не ми се е случвало и дано да не ми се.

me 2

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Доста глупава тема!!!
    No Brain No Pain!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Преди 2-3 години в автобуса някъф ме зяпаше и лъскаше.Добре,че бях само за една спирка....
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си