.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Тема: lo6ite 4i4kovci

az vi kazah ... razbrani hora sa ... e pone pove4eto ot tqh

Guest
    Crazy`Witch
    Случаино да са ти казвали че си много сладка когато се ядосаш ? {}

Иначе по темата такива хора само панделата може да ги оправи.Да ги набара някои хулиган с дебел парчок да му разпори ... да видиш дали вече ще го вади на мадамите

Insomnya
    Guest
    Crazy`Witch

Иначе по темата такива хора само панделата може да ги оправи.Да ги набара някои хулиган с дебел парчок да му разпори ... да видиш дали вече ще го вади на мадамите

Ami na men sa6to mi se e slu4valo.Predi 2 godini se pribirah ot u4ili6te (bqh vtora smqna) i nqkakav otna4alo samo me zagleda, no posle se pribliji i zapo4na da me razpitva, a az nali togava bqh po malka i glupava vzeh ta mu otgovarqh am i prez tova vreme toi si bie6e 4ikii dobre 4e bqh samo na nqkolko ka6ti ot nas ...dokato otkliu4vah vhodnata vrata toi pak ne se otkaza i stoe6e na 1 metar ot men...takmo si vlizah i toi zapo4na da se priblijava i kaza"ela da ti pokaja edin fokus" am uspqh da zakliu4a na vreme i se pribrah dooosta barzi4ko navatre!Posle dosta dalgo vreme me be6e strah da hodq sama po tamnoto

Град
    Варна
    пфф такива във Варна много ги има, под път и над път, и то не само в морската...абе ужас е! това е ежедневие и като бях малка мн ме беше страх да ходя сама по улиците дори и по светло...а за тъмно да не говорим... някви изратени дъртаци бляяя гнуснооооо

Цитирай Първоначално написано от Insomnya
    Crazy`Witch

ХАх... Не един път

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

MiRcAdJiiKa
    Guest
    Pone 5 pyti sam popadala na takiva pedofili taka da se izrazq
    Edin pyt be6e kogato se vru6tah ot u4ili6te i bah vtora smqna i si vyrvq po tyymnite ulici i edin me vidq....trugna da vurvi pred men..be6e sus dulug 6lifer i gol est ot dolu...varvqhme varvqhme i izvednuj toi se oburna..kaza mi ne6to ot roda `6te me pridruji6 li` i mina edna patrulka i toi si zamina..PROSTO KUSMET
    Drug slu4ai be6e kogato tukmo slisah ot avtobusa idvah su tuk vuv VARNA i nosq tejkiq baga6 i 4akah ba6ta mi da doide da me vzeme..i vyrvq vyrvq az i edin 4i4ko/taksidjiq/ sednal na edna peika i mi vika `ei sladuranke ako ti trqbva prevoz nasam natam a moje i ne6to pove4e kaji na tvoe razpolojenie sym` i az sys edna golqma usmivka vikam `ne blagodarq` i toz vika `mersi pone za usmivkata,i sys tova 6te se zadovolq`
    O6te mnogo podobni `prejivqvaniq` sum imala ama sega me myrzi da pi6a

voaiora
    Guest
    Interesni istorii .... napravo se postavih na va6e mqsto!A tezi ekzemplqri verno,za6to 4engetata ne im obry6tat nikakvo vnimanie...tova si e edin vid nepristoino polojenie na ob6testveno mqsto,a i seksualen tormoz!

Голям фен

.

А как ви се отразяват подобни "преживявания", стресират ли ви?

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    AHAM TEQ GI MRAZQ slu4valo mi se e edin se opitva6e da me opipva v reisa ama az se mahnah barzo godina po kasno sa6tiq pedal napravi sa6toto na edna pr i kulna se ako nqma6e hora 6tqh da go prebiq
    a vednaj v edin park s gadjeto se bqhme razgore6tili i izvednaj moeto mom4e vidq nqkav vav hrasta da ni gleda qdosa se i ako onq ne be6e izbqgal 6te6e zdravoto da go stupa

voaiora
    Guest
    hm...a toq v reisa nqkkyv dyrtak li be6e.,...i kak si pozvoli da obarva???

МоНиЧкА
    Guest
    На мен ми се случи веднъж и щях да умра
    Бяхме аз и най-добрата ми приятелка пред моя блок на една пейка и си говорихме нещо, при което пред тоя въпросния вход спря едно такси! На нас не ни направи особено впечатление, щот нормално такси, всичко си му е наред...ама като видях че шофьора седна на задната седалка и нарочно открехна вратата и си разкопча панталона и си изкара НЕЩОТО си изкарах акъла...и приятелката ми само "Ъъъъ, май трябва да се разкараме оттук, аа" и се изнесохме възможно най-бързо...
    казвам ви, сърцето ми, ногу се бях стресирала

voaiora
    Guest
    Bah ... tiq sa navsqkyde....taksimetrovi 6ofiori,4engeta .... basi maikata

Това е защото не си миете косите редовно със Калгон освен това ако редовно си връзвате панталоните със сезал и се завивате с брезент съм чувал че може да ви се смени цвета на зъбите.

Guest

Re: .

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    А как ви се отразяват подобни "преживявания", стресират ли ви?
    I o6te kak

Фен
    Град
    burgas
    Abe varvim si nii s edna fr pokrai na6to daskalo i nasre6ta ni idva nqkakav s razkop4an cip i si razmqta onaq rabota !!!Ili pak v na6iq blok ima6e predi godini nqkakaf pedofil koito be6e iznenadal baqt momi4enca na moita vazrast az znaeh za nego i me be6e mn 6ube bqh za 3-ti klas se pak kat go sre6tnah brat4edka mi be6e smen i tq be6e po-golqma i po-otvorena tai 4e me ottarva!!I v morskata ima mn takiva individi zatova tam hodq samo s fr!!!
    P.S I az sam ot burgas voaiore ti ot koi kvartal si az sam ot lazur !!!
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

voaiora
    Guest
    melani ot bratqta sym az,no vij...mislq,4e tiq 4i4aci ne trqbva tolkova da te pla6at,4e 4ak sa ne moje6 nikoga sama da mine6 prez morskata!

az samo p1rviq p1t sa stresirah taka da se kaje .. no ve4e ne mi pravi vpe4atlenie .. tova prosto e stanalo 4ast ot fona na morskata gradina v1v varna ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си