- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- haresvate li tqloto si?!?!?
haresvate li tqloto si?!?!?!?!!?kakvo bihte promenili ako imate vazmojnost?!?!?!
√$ĨﭲKǿ
Ами перфектно си ми е според мен ( момче съм) само походката не ми харесва особено защото леко си "въртя гъза" ама това е от тренировкитеАко можех бих дигнал към 6+кила просто за маса иначе друго ..не
![]()
не,дебела съм :/
da,haresvam si go ina4e bih promenila dosta ne6ta no tai kato niama da se promeni ni6to niama da kaja koi sa te!
Имам коремче, работя над премахването му![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Харесвам го, но не е перфектно..
Защо няма такъв отговор?
Не мога да си харесвам тялото, въпреки факта, че не е перфектно, така ли?![]()
Иначе има какво да се желае още, но ... мързела си казва думата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami po princip si go haresvam no si pravq vsi4ki oprajneniq za da moga da si go haresam napulno e imam si i nedostataci ama kato cqlo si go haresvam![]()
No matter where you go, there they are...
да.
може да се доизпипа още малко, но нещо не си давам зор![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не, дебел съм.
11 tochka deaktiven profil.
кат` сваля 4 кг ще е perfect
Общо взето си го харесвам,но имам нужда да сваля 3-4 кила и да се постегна малко
aide sega.. nqma jena(momi4e) koeto kato se pogledne v ogledaloto vednuj pone da ne si e kazvala 4e e grozna ili debelaПървоначално написано от miloto_girl-4e
az ne si haresvam tqloto ot dupeto nadolu.. ina4e nagore mn`si go haresvam![]()
Първоначално написано от [b
На мен не ми пречи да се погледна и да реша, че съм грозна или дебела, но в същото време да съм доволна от тялото си, защото има къде къде по-трагични случаи, а на мен ми няма нищо..
Здрава, права съм, не приличам на свиня майкаИмам си недостатъци, виждам ги, но си се харесвам, приемам и обичам
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако стегна малко бедрата и сваля корема, би било почти перфектно. Иначе го харесвам.![]()
Кажи-речи - да. Носа ми е най-голям проблем.Лошото е, че вариантите за неговата корекция са твърде малко
![]()
ами аз само да стегна бедрата
коремче нямам ще е мн добре..
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ami az kato cqlo go haresvam. Ina4e mi se iska malko po-stegnato korem4e i dupe :P
Харесвам си тялото.Знам, че имам малко коремче и се нуждае от стягане, ама не е болка за умиране.Също така имам изключително малък бюст, но това за мен не е проблем![]()
Az si se haresvam takava kakvato sym ... mnogo hora sa mi kazvali 4e tqloto mi e perfektno .. nz dali sa pravi ili ne .. no ne me i interesuva - vajnoto e 4e kato se poglenda v ogledaloto haresvam tova koeto vijdam (osven ako ne sam spala 2 dni i fizionomiqta mi e tip "samoubiite me")
имам забележки към бедрата и дупето /трябва да ги стегна/, но като цяло се харесвам - звучи нескромно,ама си е така![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
haresvam go!4ak da e perfektno ne ama az si go haresvam!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.