.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    МОНКА
    Guest

за гърлс: Диане 35,гинеколога и болките в коремчето...

пия Диане 35..на няколко пъти съм правила тъпотията да взимам 2 блистера примерно,защото се е'отваряла възможност за по-интензивен период' да го наречем и не е било най-подходящото време да ми идва хуу де,обаче нещо напоследък ме понаболява коремчето в областта под пъпа и понякога болката е доста силна и остра,но винаги е мн краткотрайна.та въпросът ми е на какво може дасе дължи това?мислех да отида на гинеколог,само че нз къде.мойта лекарка замина за чужбина преди 5-6 месеца и оттогава се пробвах при един 'пич' уж с препоръки,ама като му влязох в кабинета и като му видят' стерилните' инструменти беж беж...
    та моля,ако нямате представа какъв ми е проблема,поне ми дайде координати на някой свестен гинеколог!и последно - живея в СОФИЯ!!

Голям фен

.

какво значе да вземеш два блистера?За колко време?Това значи ли, че дражетата за два месеца си ги взела за един или за какъв период?

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    em,trqbva da otide6 naistina na genikolog.6toto toi nai pravilno 6te ti otgovori na vuprosa.ako si pod 18 otiva6 pri genikologa v nai blizkata poliklinika i iska6 pregled.ako oba4e si nad 18 trqbva da si vzeme6 napravlenie ot li4niq lekar.ne si podcenqvai zdraveto,i nai malkata bolka moje da e priznak za golqm problem.uspeh!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз го разбирам така(поправи ме ако греша).Пиеш едната опаковка и понеже до 2-3 дни след като я спреш трябва да ти дойде,а ти тогава точно е правиш секс-пиеш втората.Сега,Диане 35 са доста силни.Това се прави само ако си пропуснала хапче 3-тата седмца от приема им.Адски е вредно и направо си е отвратително за организма.не прави такива простотии заради единия секс.Друго-пиеш ли противозачатъчни си защитена целия период,дори и по време не 7 дневната пауза.Можеш да забременееш едва след като спреш да ги пиеш и ти настъпи овулацията,т.е. 5-тина дни след последното хапче.Замисли се-струва ли си заради сексът да прецакваш така здравето си!

МОНКА
    Guest
    да,кремчето явно ме разбра най-добре.естествено,че не пия двете опаковки наведнъж,имах предвид,че почвам и свършвам 1та и после веднага без 8дневната пауза почвам следващата опаковка..а добре,може ли все пак някой да ми даде някакви препоръки на добре проверен гинеколог?

Голям фен

.

Объркала си хорманалния баланс.Просто схемата на прием трябва да се спазва!Нормализирай нещата и ще се оправиш.Чак тогава ако има проблем потърси лекар.Той сега няма как да ти помогне- няма неутрализатор за хормони.Болката ти е от това

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от МОНКА
    да,кремчето явно ме разбра най-добре.естествено,че не пия двете опаковки наведнъж,имах предвид,че почвам и свършвам 1та и после веднага без 8дневната пауза почвам следващата опаковка..а добре,може ли все пак някой да ми даде някакви препоръки на добре проверен гинеколог?
    Вредно е момиче-не го прави повече.Не си струва.По-важно от здравето няма-разбери го.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    тая тема аз я пуснах бай дъ уей
    няма болки в коремчето,обаче пък кръвното ми кво е ниско.....вчера се нальоках със 7 кафета и заспах в киното...кофти,получил се е обратния ефект-пренасищане с кофеин..ако тръгна и ред бул да пия пак аритмията не ми мърда след 4-5 години..тъй че си казах стига и реших,че най-добре ше постъпя,като нанкам повече...нз дали мързелуването ще помогне,ама едва ли ще навреди
    та мн искам да офертирам всички момичета-никоя НЕ БИВА да прави такава простотия с хапчетата като мен,само за да може да прави секс в 'неудобните' за нея дни,които се оказват удобни за него!!
    кат толкоз иска секс ще гони техните когато си чиста и на теб ще ти е кеф
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Божееееееее.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си